Ana Menü

İşte Gerçekler

Başlatan CHEm !, Nisan 27, 2007, 18:23:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

http://www.youtube.com/watch?v=UEqAX479fC0

işte maç kime satılmış herşey ortada !
bi de ezikler ağlıyor
Allah kitap Beşiktaş

yuNuS1903

ewet yaa tam bi ezik vee Anladın sen onu ;D

Dem@

ortada bişey yokki bide başını tutuyo iyice şirkefleştiler demekki 5 mayıs da filim tümden kopar  bunlar şike var diye ligden de çeklirler

yuNuS1903

inşallah ağzında bal damlıyorr ablaainşallah çekilirler

keskinli

cok güzel özetlenmis,eline saglik cem
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

bu videoyu aslında gencfb.org sitesine koyacaksın KAPAK!!!...
Bölünür senin için uykular!

coolboy

bu fb' lilerde gercekleri biliyorda iste surekli basarisizliklarini kendilerine yediremediklerinden hakem hatalarina siginarak ortpas etmek istiyolar...yoksa gercekler gun isigi gibi ortada vidyoda bircok ornek gosterilmis emeyine saglik  :alkis

Çarþý Ulan !

@LAYINA GİDER

bunu gfbnin siteye gndermek lazım

TurkishTank

fenerlilerden buna benzer bi video yapmistir...demek istedigim hakem iki taraf icin de berbaat'ti... ama biz yenmeyi becerdik okadar... yani maci unuttup illeri bakjaksin artik... :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Brestgerfich

eyw cem güzel video...
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Anarchy*

freedom forever

yaa ben artıq fenerlilerle uğraşmıyorum  çok fazla ezildiler ben de üstlerine gitmiyim diyorum
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

frtbjk

ya kaçırdıklarını atsalardı zaten yeneceklerdi sırf suçu kendilerinden atmak için böyleler fenerliler her insan gibi ağlayarak doğdular ama öyle devam ediyolar :)
SiyahıN ZiNDaN OlsuN BeyazıN AydınlıK
Cezayirİ UnutmA UnutturmA

Non Mollare Mai

fenerliler msnden yazıyo işte hakemdir vs.. vs.. Bu linki verdikten sonra cevap gelmedi daha..
edit