Ana Menü

Gaziantepspor - Fenerbahçe

Başlatan ugur24, Nisan 18, 2007, 23:41:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

[IMG]http://img147.imageshack.us/img147/5775/gdfpq7.png[/img]

kayseri'nin fenerbahçe'den puan alacağından adım gibi emindim..gaziantep bu maçı kaybetmeyecek..hatta kazanacak..

Non Mollare Mai

İçimde aşırı derecede ümit var. Gaziantep tehlikede. Kendi sahalalarında bence geçit vermezler fenere. Bizde yendik mi o zaman süper olur. Haydi antep..

Güzel Günler Göreceğiz.. Güneşli Günler.. !
edit

carlito1903

inşallah uğurcum inşallah gaziantep zor durumda bu maçı alırlar....ama gaziantepte hasagiç cezalıı

emir_carsi

antep bence puan alır fenerden
ama en önemli eksikleri kalecileri yok
bekleyelim ve görelim !

CHEm !

fener çok rahat alacak maçı demedi demeyin
Allah kitap Beşiktaş

CHEm !

Alıntı yapılan: Ozkan Elbir[size=18]1 ) Kaleci Kenan Hasagiç'in geçen hafta kırmızı kart görmesi ve bu maç oynayamayacak olması (80. dakikada Bekir ile Balili arasında yaşanan pozisyon sonrasında hakem Hüseyin Göçek, her iki futbolcuya sarı kart gösterdi. Bunun üzerine hakeme itiraz eden kaleci Hasagic ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kaldı.)(???) ,

2 ) 2.kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nun eski bir ezik olması,

3 ) 4 numaralı formasıyla Bekir İrtegün'ün bu maçta oynamak istemediğini açıklaması,

4 ) Yönetici açıklamaları:

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu:

''Yıllar  önce Fenerbahçe takımını yenebilsek belkide o zamanda tarih yazılacaktı. Gaziantepspor şampiyon olacaktı.Fakat, o dönemde de bazı bizans oyunları oynandı ve bu takım şampiyonluktan oldu. Şu anda bile yine bizans oyunları oynanmaya devam ediyor. Bu bizans oyunlarının bitmesi sözkonusu değil. Yıllarca bu böyle devam eder gider"

diye konuştu.

5 ) Maziden hatırladığımız ve ilk yarısı 3-0 Antep lehineyken, -devrede neler olduysa- maç sonucunun 3-4 fb lehine sonuçlanması...

bursa örneğinde yaşadığımız gibi bir satış daha mı geliyor insanın içine kurt düşmemesi mümkün değil!

Gözümüz üzerinizde !
[/size]

forzadan..
bunları duydukça fenerin puan alması içten bile değil
Allah kitap Beşiktaş

ugur24

şerefsizce şampiyon olacağımıza şerefimizle ikinci oluruz bizde..her zamanki gibi..

carsi52

Gaziantep puan alır diye düşünüyorum büyük ihtimal berabere biter.Kalbimiz seninle antep.Haydi hayırlısı.
Bölünür senin için uykular!

eRe

gazıantep almalı alacak ınsallah
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

die-4-u

Oğuz Dağlaroğlu  ispat maçı olarak görürse belki iyi bi maç çıkarabilir ''kapasitesi'' ölçüsünde..fakat benim aklım hala Hasagic'in atıldığı pozisyonda..ligimiz de dahil olmak üzere hakemlere f... gibi sözler en fazla sarı kartla cezalandırılırken o pozisyonda hakem ne duydu çok merak ediyorum..

2 dia 2 muerto

İdaa da Antepe verdım sıze de onerırım
4.60 ganyan verıyo

cassa23

Çarþý Ulan !

antep puan alacak!
0-1 yazıcam (alıntı mertcan :) )

CaReW

FENERBAHCE tam kadro oynarsa ıkıncı yarı yorulacak olan topcuları degıstırecek bır yedek bulamayacak
antep forvetlerı formda olursa bu macı antep alır
ılk yarı fener macı koparamazsa 2. yarı ıslerı cok zor olacak...
SeVmEyE eNgEl DeĞİl MeSaFeLeR

cassa23