Ana Menü

Pazar gününün erkekler için önemi

Başlatan unicorn, Kasım 26, 2006, 05:02:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Pazar günü erkek cinsinin kutsal günüdür...ve bu gün tüm erkeklerin ibadeti kurallarına uygun olarak ve son derece disiplinli ve ciddi bir şekilde bu görevi yerine getirmesi boynunun borcudur...yapılması gereken faaliyetler ve incelikleri :

1-Bugun için özel alınan mavi çizgili pijamalar ve atlet giyilir,atlet pijamanın içine sokulur ve pijama göbek deliğinin 17 cm üstüne yukarı çekilir...

2-her 60 dakikada bir sağ el atletin altından sokularak gobek saat yonunun tersi istikametle aheste aheste kaşınır,sonra (burası cok onemli) el atletten cıkarılırken sol ayak yerden yaklaşık 20 cm kaldırılıp sol yana açılır aynı anda hafif bi gerinme faaliyetine girilir, yuz gerilip ,esneme inleme arası bir ses çıkarılır.ardıdan sanki bişey yiyomus gibi ağız şapırdatılır...

3-hemen akabinde cuma gününden nadasa bırakılıp uzuması sağlanan sakal hışırdatılarak kaşınır..bu esnada dudak ve cene yukarı dogru itilir ve yuze o essiz ifade verilir..

4-ardından saç onden parmak arasına alınıp arkaya doğru elimiz ilerletilip tam bıngıldak kemiği hizasında helozonik yonde kafa kaşınır..sonra ensaye inilip soldan sağa doğru doğrusal bi kaşımadan sonra ense kavranıp sıkılıp bırakılır...

5-ev hanımının tvnin onunden gecmesi kollanır ve tam o esnada "ulanbi pazar keyfi yapıyoz 40 yılda bi gelip illa zehir edcen dimi"kelimesi 10 sn arayla 2 kez tekrar edilir.

6-hava iyiyse ibadet elbisesiyle pikniğe gidilir.. kızlara zorla ip atlatılır ..ardından yakan top oynatılır..

7-hava kotuyse balkonda mangal yapılır.yağmur varsa mutfağa taaruza geçilir..
herşeyin yeri değiştirilir..ortalık batırılır..sonra cıkılır

8-her hafta daha onceden tespit ettiğimiz ve sıraya koyduğumuz bir elektronik alet "tamir" edilir..akan musluklar tamir edilir musluklar sağlamsa cumartesiden bozulması sağlanır...

9-haftanın pazar gunku en onemli  :bjk macı  izlenip ev halkının tv izlemesi engellenerek ibadet bitirilir
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

eren06

9-haftanın pazar gunku en onemli   :bjk  macı  izlenip ev halkının tv izlemesi engellenerek ibadet bitirilir

işte budur olay pazarın en önemli şeyi budur bence  :bjkbayrak

Delirdik

emekLi adam bunLarı sade pazar deiL haftanın her günü yapıo
allah kimsenin babasını emekLi yapmasın  ;D (beddua gibi oLdu sanırsam  :) )
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

boss

Valla bakalım bızm yaslılıgımız nası olucak :D ;D

C@Rsİ_MaNiA_11

Oram Buram MEŞALE koksun,Bazen Pınarbaşı, Bazen Gözyaşı OLSUN...!!!!!

dishi_eagle

Nazli_

"8-her hafta daha onceden tespit ettiğimiz ve sıraya koyduğumuz bir elektronik alet "tamir" edilir..akan musluklar tamir edilir musluklar sağlamsa cumartesiden bozulması sağlanır... "

Dedem emekli,adam herseyi tamir ettigini zannedior daha sonra iyice kirip elinde kaliyor..Ninemden azari yeyince de ; Uf be cok konustun ben dernege gidiyorum diyo..ahwuhawuhw

ufocan

Alıntı yapılan: hasaNazli - Kasım 29, 2006, 12:24:16
"8-her hafta daha onceden tespit ettiğimiz ve sıraya koyduğumuz bir elektronik alet "tamir" edilir..akan musluklar tamir edilir musluklar sağlamsa cumartesiden bozulması sağlanır... "

Dedem emekli,adam herseyi tamir ettigini zannedior daha sonra iyice kirip elinde kaliyor..Ninemden azari yeyince de ; Uf be cok konustun ben dernege gidiyorum diyo..ahwuhawuhw

Dedem emekli,adam herseyi tamir ettigini zannedior daha sonra iyice kirip elinde kaliyor..Ninemden azari yeyince de ; Uf be cok konustun ben dernege gidiyorum diyo..ahwuhawuhw[/i]

abi aynen yan ..:-D

Nazli_

kartalizma38

_-_-_kartalizma_-_-_5iktaş
TÜRKSEN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET!!!

firat355

Birgün herkes Beşiktaş'lı olmasın;
Bırakın o ayrıcalık yalnız bizde kalsın...

cmcpgc

Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

kartalizma38

en güzeli uyku ya olurmu ama yarın paso ders çalışlcam :(
_-_-_kartalizma_-_-_5iktaş
TÜRKSEN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET!!!

ilhan mansız_melis

9. maddeyi babam değil ben yapıyorum :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.