Ana Menü

ilk kez küme düşmüyoruz

Başlatan akbaba71, Nisan 06, 2007, 16:09:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Deriş, istifa edeceği yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Siyah-beyazlı kulübün voleybol, hentbol, kürek ve boks şubelerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Bülent Deriş, erkek voleybol takımının Birinci Lig'den düşmesi sonrası istifasının cebinde olduğu yönünde çıkan haberlerle ilgili ''İstifam söz konusu değil. 'İstifası cebinde' şeklinde haberler yapılıyor. Niye istifa edeyim ki. Herhalde gündem yok'' diye konuştu.

Erkek voleybol takımının ilk kez küme düşmediğini ifade eden Deriş, ''Bu bütçeyle bu kadar oluyor'' dedi.

''MAÇLARA 20 KİŞİYİ ZOR GETİRİYORUZ''
İzleyici olarak 20 taraftarı maçlara zor getirdiklerini dile getiren Bülent Deriş, ''Galatasaray Bayan Voleybol Takımı her sene bu tip şeyleri yaşıyor. Maçlara 20 kişiyi zor getiriyoruz, 21. kişiyi getiremiyoruz. Voleybol takımının küme düşmesi olayını neredeyse futbol takımıyla aynı duruma getirecekler. Sonuçta yönetim kurulu kararlarıyla hareket ediliyor. Gelecek sezon bayan takımını yüzde 80-90 şampiyon yaparız. Erkek takımına harcadığımız paranın yüzde 50'sini bayan takımına harcarsak, şampiyon oluruz'' dedi.

Son 10 yılda erkek takımının en başarılı performansının ligi 8. bitirmek olduğunu kaydeden Deriş, ''Takım 10 senede bir küme düşüyor. Utanmasalar başkanın istifasını isteyecekler. Ama voleybolla ilgili çıkan haberler hoşuma gidiyor. İnşallah bu şekilde salonlara taraftar gelmeye başlar. Voleybola olan ilgi artar'' diye konuştu.

"TEKRAR BİRİNCİ LİG'E ÇIKARIZ''
Bülent Deriş, erkek voleybol takımının gelecek sezon tekrar Birinci Lig'e çıkabileceğini kaydetti.

Deriş, bu sezon iki oyuncuların sakatlandığını ve transfer döneminin bitmesi nedeniyle bunların yerine takviye yapamadıklarını vurgulayarak, ''Şansızlık yaşadık. Takım küme düşünce kıymete bindi. Voleybolun bu kadar takip edildiğini bilmiyordum. Maç skorlarını yazmayacak durumdayken, şimdi haberler çıkıyor. En azından voleybol gündeme geliyor'' dedi.

"KÖTÜ OLAYLAR PRİM YAPIYOR''
Türkiye'de kötü olayların prim yaptığını ifade eden yönetim kurulu üyesi Bülent Deriş, ''Hentbol takımımız namağlup şampiyonluğa gidiyor, ama kimse yazmıyor. Cimnastikte Türkiye şampiyonu olduk. İki yıldır şampiyon oluyoruz bu branşta ama tek kelime yok. Erkek voleybol genç takımımız, kategorisinde birinci sırada. Ama kimse yazmıyor. Alttan oyuncu çıkarıyoruz. Amacımız Türkiye'ye oyuncu yetiştirmek. 3 yabancı oyuncu alsaydık bir yerlere gelirdik. Ama genç oyuncuları oynatarak Türk sporuna fayda sağlamaya çalışıyoruz. Altyapıdan oyuncular geliyor'' diyerek sözlerini tamamladı.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

eRe

cok dogru yazmıs.yatırım yok ve hıc bır ılgı yok
basarılı oldugumuz alanlar yazılmıyor basarısızlıklar yazılıyor
burda bence kızılması gereken ılgı gostermeyen taraftar ve yatırım yapmayan yonetım.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ist.hatirasi/3-4

rezilliktir...kardeşim bu futbola yuklenirsen boyle olur...diger dallardada sorun cıkcak gibime geliyo...

ama yonetimmn umrunda değil
YÖNETİM İSTİFA !!!

Timurlenk

koçum benim be yine suçu taraftara atmış.istifa et artık yüzsüz

gözzde_bjk

bunu cok normal olarak karsılaması eskıden kalmıs bı duygu olsa gerek TEKRAR 1.LİGE CIKARIZ derken bıle cok rahat.
artık buyuk kulupler basketboldada voleyboldada kendını gostermeye baslamısken kume dusmemız cok buyuk bı olaydı aslında.sayın deriş bunu kucuk bı sorun gıbı ıfade etmıs neyse olan oldu artık akıllanırlarsa seneye gorucez bakalım bu butçenın buyutulmus halı nasıolucak?
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!