Ana Menü

Sergen: "At yarışı suç değil"

Başlatan eRe, Mart 30, 2007, 15:34:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Beşiktaşlı taraftarların unutamadığı Sergen, "Futbolcuların saha içinde yaptıkları konuşulmalı. Akın biraz destek görse, takımı sırtlar" dedi.

'Bana da demişlerdi'

At yarışı oynadığı ve idman programına uymadığı gerekçesiyle Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Akın'a, Sergen Yalçın arka çıktı. Son gelişmeleri değerlendiren Siyah-Beyazlılar'ın efsane ismi, "Futbolcunun kendine özgü bir dünyası vardır. At yarışı oynamak asla suç değildir. Yıllarca ben de bu nedenle eleştirildim. Benim ya da başka bir futbolcunun saha dışında değil, saha içinde ne yaptığımız önemli" ifadesini kullandı.

'İbo'yu harcamayın'

Teknik direktör Jean Tigana'yı hedef alan Sergen, "Hoca, 'Ben eğitimciyim' diyor. Bugüne kadar kime ne öğretmiş bilmiyoruz. Önemli olan bir oyuncuyu kaybetmek değil, kazanmaktır. Tigana kimseden memnun değil. Ama bakalım futbolcular ondan memnun mu... Zaten Beşiktaş'ın formasını koysan, bu ligde ikinci olur. Bence, gerçek problemin nerede olduğu açıkça ortada. İbrahim'i harcamayın" diye konuştu.

Kaynak : Fanatik

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Delirdik

bozacının şahidi şıracı :)
zaten i.akın at yarışı oynuyor diye değiL, düzene uymadığı için cezaLandırıLdı.
asi genç ya hani..

bence savunuLcak yanı yok (kendisine çeki düzen vermeye karar aLana kadar)
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

eRe

ya bızım takımda bı at yarısı ruhu var cozemedım gıttı.tıyo falan veren bırılerımı var kı.baksana her gecen gun at yarısı meraklımız artıyor
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

husoeagle

at yarışı oynayıpta sahada birşey yapamamak suçtur ;D ;D