Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

;D

Bi ailem, bi Beşiktaş, bi Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Transfer heyecanına maçı yazmayı unutmuşum. Bu gece evimizde Cibuti İdman Yurdu'nu ağırladık.
27'de Oliver Torres Munoz'la 0-1 öne geçtiler.
51'de Cenk Tosun'la 1-1'i yakaladık.
63'de Candreva atıldı, 10 kişi kaldık.
64'de Henrik Mkhitaryan'la 2-1 öne geçtik.
73'de Cenk Tosun skoru 3-1 yaptı.
78'de Kyle Walker kırmızı kart gördü ve rakipte 10 kişi kaldı.
84'de Kolbeinn'le 3-2 yaptılar.
Maç skoru: 3-2, yükselişimiz sürüyor ancak bir sonraki maç Arda ve Candreva cezalı.

@K.D
Hangi ülkeyi, kaç milyonluk futbolcu aratmamı istiyorsan yaz kaşifi yollayayım, yarın gece gelsin.

RCA

Alıntı yapılan: RCA - Haziran 07, 2014, 13:47:32
Akşam höwedes gelecek defansa. Haberiniz olsun

yumurtadan höwedes değil subotic çıktı. O da iyidir.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Bu akşam antreman sonuçları gelmedi bana

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

4-1 kazanmisim. Bi seri filan yakalasaydik iyi olurdu [emoji1]

Un cavaliere non lascia mai una Signora !
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

K.D

@ERHUN sen tecrübelisin defans olarak nereyi uygun görürsen ülke seçimini sAna bırakıyorum :D 17m bütçem var şuan o civarda 90 puana yakın bir defans olursa güzel olur açıkcası.
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ERHUN

@K.D Aklıma gelmedi şuan bir yer. Takımları düşünüyorumda, hangi futbolcu oyunda nasıl, gücü kaç bilgim yok. İngiltere'ye 15-18m€ arası gönderiyorum tamam diyorsan?

@CR7 futbolcu direkt olarak listeye düşüyor mu? Yarın açsam kaşifi futbolcu o zaman mı listeye düşecek, bilgin var mı? Eğer direkt düşüyorsa akşam başkası alır büyük ihtimalle.

CR7

Direkt olarak düşmüyor. Kaşife girip öyle.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Transfer listesine bakıyorumda oyuncular çok abartılı miktarlara koyuluyor gerçekten .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

K.D

@ERHUN 15-17 arası koy 18 lik gelir bide boşa gitmesin şimdi tamam mı :D sen onayladığın an alırım ben haberleşiriiz ona göre

ERHUN

@K.D İngiltere'ye 15-17m€ arasında defans bulması için kaşif gönderdim (savunma gücünü ayarlamadım, 90+ adamlar pahalıysa eli boş dönme ihtimali vardı, bilet günümün sonuna geliyorum tekrar kaşif yollama imkanım olmayabilir). Yarın akşamüstü gibi oyuna girerim.

K.D

Alıntı yapılan: ERHUN - Haziran 08, 2014, 20:35:34
@K.D İngiltere'ye 15-17m€ arasında defans bulması için kaşif gönderdim (savunma gücünü ayarlamadım, 90+ adamlar pahalıysa eli boş dönme ihtimali vardı, bilet günümün sonuna geliyorum tekrar kaşif yollama imkanım olmayabilir). Yarın akşamüstü gibi oyuna girerim.
@ERHUN çok teşekkürler şimdiden :D bu adam ne zaöan gelicek yani gelirse sen onaylayınca piyasaya çıkacağına göre yarın akşamüstü mü konuşalım?

ilhan mansız_melis

Büyük ihtimalle yarın listeye düşer Kemal. Ara ara girip bak bence.

ERHUN

Hafta geçtiğinde futbolcu geliyor, yani gece 2-2.30 arası ama o saatte çevrimiçi olmam. Bu gece lig maçları yok zaten, kupa maçları var. Yarın öğleden sonra 4-5 gibi forumda da çevrimiçi olurum oyuna giriyorum derim senden cevap gelince girerim futbolcu başkasına gitmez. Bu kadar konuşmadan sonra forumdan alan olmaz zatende, aras ve avengers forumdan değil onlar görmeyeceği için alabilirler.

Yiğit listeye düşmüyor sen bakmadan dedi, o yüzden böyle yazıyorum. Eğer listeye düşerse bilemem, yapacağım bir şey kalmaz. Bir İngiliz takımından 15-17m€ bedel aralığında defans oyuncusu gelecek. Zamanın olursa girip bakarsan iyi olur tabii.

ilhan mansız_melis

Kaşifi gönderen bakmadan listeye düşmüyor olayını bilmiyorum açıkçası.