Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Haziran 09, 2014, 01:01:24
Ozel antreman kalkmaz, o secenek yok, olsaydi kaldirirdim..

Kisisel fon, kaldirdim, esitlik olsun diye, herkes para verip fon kullanamaz, ama video izleyip bilet alabilir...

İhsan bunu yazsana adamlara. Cevap olarak ne verecekler bakalım..

Yada forumda karar alınsın kendi ligimizde bunu uygulamayalım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 09, 2014, 00:55:17
@eRe  Bileti varsa bir takımın, rakip özel antreman aldığında bildirim geliyor.. Lakin öncesinde gizli antreman alırsa özel antremandan önce; GELMİYORDU BİLDİRİM BENİM HATIRLADIĞIM..

correa konusuna gelicek olursakta; gücü 85 olsada performansından ötürü 90+ gücü olan bir oyuncu gibi maddi değeri vardır oyunda Klubumuzun gözünde.. O yüzden teklif edilecek miktarın başında 1 yerine 2 olmalı.. 2 ile başlayan bir miktar olmalı :) )))

diğer bir pencereden bakıcak olursakta; Rafael'e 25milyon euro değer biçildiği bir piyasada Correa gibi üst düzey performans sergileyen bir oyuncuya ne kadar değer biçilmeli diye siz sevgili kamuoyunun takdirine bırakıyoruz efenim.. ;D ;D ;D

rafael e 25 milyon isteyende gariplik var sen niye kendini ona göre planlıyorsun ;D ;D ;D

değeri 11 milyon olan correa için ise 21 milyonluk teklifi tüm kamuoyunda göstere göstere söylüyorum :D bence çok uçuk bir teklif :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

[KralKartal]

Abi oyunun tumunde yok, bizim icin ozel yapamazlar ki :)

Yani ozel antreman hakki herkese verildigi icin ve emin ol her ozel antreman galibiyet demek degil
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

Video izleyerek bilet kazanma olayını aydınlatır mısınız ?

Bi ailem, bi Beşiktaş, bi Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

beckyZWICKY

volkan abinin demek istediği; Biz katılımcılara bunu sorsan diyor yani yada bi anket yapılsa; herkesin görüşüne göre herkes yada çoğunluk yasaklansın derse; kendimizce karar alırız söz veririz kimse kimseye özel antreman kullanmıcak diye.. zaten kendi aramızda kendi ligimiz olduğu için Fiziksel bilimsel bi yasak koyamadığımızdan SÖZ vererek bu yasağı kendi kendimize koyabiliriz bir sonraki ligde..

@eRe

teklifin gerçekten cok güzel.. ufak tefek pürüzler ufak tefek pazarlıklarla tatlıya bağlanabilir.. yeter ki dediğim gibi şu bi kaç gün geçsin dediklerimi istediklerimi yapabilirsem alabilirsem. oturup konusuruz ve noktayı koyarız.. sen bi oyuncu almassan bu bi kaç günlük zaman diliminde kapını çalarım.. :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Alıntı yapılan: eRe - Haziran 09, 2014, 01:03:53
Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 09, 2014, 00:55:17
@eRe  Bileti varsa bir takımın, rakip özel antreman aldığında bildirim geliyor.. Lakin öncesinde gizli antreman alırsa özel antremandan önce; GELMİYORDU BİLDİRİM BENİM HATIRLADIĞIM..

correa konusuna gelicek olursakta; gücü 85 olsada performansından ötürü 90+ gücü olan bir oyuncu gibi maddi değeri vardır oyunda Klubumuzun gözünde.. O yüzden teklif edilecek miktarın başında 1 yerine 2 olmalı.. 2 ile başlayan bir miktar olmalı :) )))

diğer bir pencereden bakıcak olursakta; Rafael'e 25milyon euro değer biçildiği bir piyasada Correa gibi üst düzey performans sergileyen bir oyuncuya ne kadar değer biçilmeli diye siz sevgili kamuoyunun takdirine bırakıyoruz efenim.. ;D ;D ;D

rafael e 25 milyon isteyende gariplik var sen niye kendini ona göre planlıyorsun ;D ;D ;D

değeri 11 milyon olan correa için ise 21 milyonluk teklifi tüm kamuoyunda göstere göstere söylüyorum :D bence çok uçuk bir teklif :D

Rafael için 25 milyon euro ya satış yapacağım ve buraya dekont koyacağım ;D

Bunu kafama koydum ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Sercan Correa için takas yöntemi dahil her türlü transfer macerasına kulübümüz girmeye hazırdır   ;;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 09, 2014, 01:00:00
Alıntı yapılan: NoPasaran - Haziran 09, 2014, 00:55:57
Aslında oyun kurarken imkan varsa özel antreman kalkmalı..

Kişisel kaynak kullanımı serbest olmalı

ben 3 sezondan beri bas bas bağırıyorum ÖZEL antreman olmasın.. kalksın... yapılmasın yasaklansın diye... birine 3 tane kullanılıyo tüm sezonda.. birine 7 tane.. haksızlık yani.. takımın ne kadar iyi olursa olsun rakip özel antreman aldıgında puan kaybediyorsun bu net..

lakin kişisel kaynak kullanımı da yasak olmalı.. nie ki gerçekte parası olan oyuna gerçek para karşılığı oyun parası almakta haksızlık.. gerçekte maddiyatı elvermeyen adam napsın? buda haksızlık..

yani ikiside yasaklansa keşke..

Bence kalkmasın. sonuçta 1. olan adam haksızlığa uğradığını düşündüğü adamı seve seve yeniyorsa özel antremanmış falanmış umrunda olmaması gerekir.

Lakin geçen sezona bakarsak sen serkanı 2 maçta da yendin ve sanırım sana daha çok uygulandı özel antreman. bu senin için sıkıntı olmuş olabilir haklısın. Ama bu sezon bana çok uygulansa sana az uygulansa ve sen şampiyon olsan lafını yemek zorunda kalırsın dostum :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

beckyZWICKY

ben serkanı 2 maçta yenmedim.. ligin ilk yarısında beni 5-1 gibi bir skorla yendi.. ve özel antremanlı bir maçtı..

ligin ikinci yarısında ben yendim ve bu benim özel antremanlı maçımdı..

ayrıca ligde hangi konumda olduğunun çokta önemi yok.. birine 7 tane uygulanıyorsa birine 3 tane uygulanıyorsa bu haksızlıktır bence.. ayrıca illa lig konumunu önemsiyorsanda averajla şampiyonluk kaybediliyorsa ve kaybettiğin kişiye 3 tane uygulandıysa, sana 7 tane uygulandıysa buda haksızlıktır..

hak anlayışınız beni şaşırttı agacım..

EDİT: ha bide.. öyle olsa bile niye lafımı yiyeyim ki? banada az uygulanmış olsa daha fazla puan farkıyla şampiyon olurdum olan bu olurdu sadece :D yani bi alakası yokki bunla :D

kısaca demek istediğim; lig konumunun çoooookk bi önemi yok. kısaca; birine 7 tane birine 2-3 tane uygulanıyorsa bu aynımıdır eşitlikmidir? benim dediğim buydu sadece. :)

unutmam gereken..

RCA

Ama bak kardeşim hak hukuk diyorsunuz anlayışla karşılıyorum fakat oyunun formatında böyle bir şey var. Sen buna haksızlık diyemezsin. Dediysen de hakkını yedirmeyeceksin yani oynamayacaksın.

Ben beğenmediğim haksızlığa uğradığım bir şey ile karşılaştığım da elimi çekerim. Bu benim görüşüm herkesin görüşü farklıdır.

Sen şampiyon olsan ve bana daha çok antreman uygulasalar, ' hayır şampiyon ben olucaktım haksızlık ' desem hadi ordan demez misin ?

-Dersin.

ve hakkındır da. sen şampiyon oldun. Çünkü bu oyunun kuralı bu. Böyle düşünmeni tavsiye ederim arkadaşın olarak. Keza bu ' oyunun ' en başarılı T.D lerinden birisin. bu net bir şey

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Birisine hiç antreman kullanılmayıp
Diğerine 7 tane 10 tane kullanılıyorsa

burada Hak var demek, haksızlıktır..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Bu arada cibuti idmanyurdu ile gece maçımız var. Ligde form düşüklüğü yaşadığı için bu maçı kesin almak isteyecektir. başlarında sportif direktör olarak NoPasaran takımı eski teknik direktörü volkan basaran var. İşimiz zor. Umarım veda etmeyiz, edersek de tebriğimizi ederiz.

That's me.

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: RCA - Haziran 09, 2014, 01:22:03
Ama bak kardeşim hak hukuk diyorsunuz anlayışla karşılıyorum fakat oyunun formatında böyle bir şey var. Sen buna haksızlık diyemezsin. Dediysen de hakkını yedirmeyeceksin yani oynamayacaksın.

Ben beğenmediğim haksızlığa uğradığım bir şey ile karşılaştığım da elimi çekerim. Bu benim görüşüm herkesin görüşü farklıdır.

Sen şampiyon olsan ve bana daha çok antreman uygulasalar, ' hayır şampiyon ben olucaktım haksızlık ' desem hadi ordan demez misin ?

-Dersin.

ve hakkındır da. sen şampiyon oldun. Çünkü bu oyunun kuralı bu. Böyle düşünmeni tavsiye ederim arkadaşın olarak. Keza bu ' oyunun ' en başarılı T.D lerinden birisin. bu net bir şey

iyide agacım zaten oyunun kuralı olduğu için bizde; çoğunluk bu görüşte olursa aramızda anlaşma yapalım dedik sadece.. kötü birşey istediğimiz yok..

keza oyunun bu kuralıda, sırf oyun kurucuları para kazansın diye koyulmuş birşey.. oyuna gerçek para yatırsınlar bilet alsınlar diye.. bizde herkes bu görüşte olursa bu tabuları kuralları yıkıp kendi kuralımızı koyabiliriz demek istiyoruz sadece..

ha yok çoğunluk KALKMASIN derse, biz yine eyvallah der herşeye rağmen oynamaya devam ederiz.. keza zaten bu haksızlığın çokta bi önemi yok.. son sezonlarda dikkat ettim en çok antreman kullanılan 3 takımdan biri oldum hep ve buna rağmen hep oynadım.. tersi olsaydı zaten katılmazdım..

1. olmuşum 10. olmuşum çok önemi yok zaten.. yine oynadık yine oynayacağız.. bizim belirttiğimiz sadece bir fikir.. kabul görürse eyvallah, kabul görülmesse yine eyvallah..  uzatmanında anlamı yokki agacım.. herkes fikrini belirtir ve oyunu fikrine göre kullanır.. sonuca görede herkes çoğunluğa ayak uydurur.. :) kimse kalkıp Şöyle olursa oynarım şöyle olursa oynamam demez ki :)

unutmam gereken..

NoPasaran

Sercan sen onu bunu bırak..

Rafael Correa takasına gel ;D

@beckyZWICKY
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Alıntı yapılan: NoPasaran - Haziran 09, 2014, 01:24:44
Birisine hiç antreman kullanılmayıp
Diğerine 7 tane 10 tane kullanılıyorsa

burada Hak var demek, haksızlıktır..

Hayır değildir. O antremanı uygulayan insanlar aralarında karar verip mi bu takıma antreman uygulayacağız diyorlar.

Bakın olayın fikstür açısından bakamıyorsunuz gerçekten. özel antreman tamamen fikstür ile bağlantılıdır.

1-Adamın fikstüründe zor maçlar vardır üst üste ve bunlara moralli girmek için kullanır.
2-Adam kupa maçından çıkmıştır ama rakibi kupada elendiği için oyuncuları yüksek morallidir. ve kullanmak ister
3-Üst sıralara tırmanmak ister üst üste puan kaybetmiştir. Kullanmak ister.
4- Takımının maçı kazanacağına inanmıyordur kullanmak ister.
5- Karşısındaki rakip liderdir kullanmak ister.

vs vs..

Bunlar haksızlık değildir. Bunlar şanstır, fikstürün azizliğidir.

Hak anlayışımız farklı olabilir. Buna saygım sonsuz fakat bu açıdan da bakmanızı isterim

That's me.