Ana Menü

Diego Fenerbahçe'de

Başlatan NoPasaran, Mayıs 17, 2014, 18:10:37

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Diego'yu istemediğimi daha öncede belirtmiştim, üzülmedim. Ama sen bu kadar dillendirirsen transfer işini ve sonunda ezeli rakibin o futbolcuyu alırsa gülünç duruma düşmemen imkansız. Bu kadar konuşulması hataydı. Uğraşsınlar bakalım şimdi.

RCA

Bende erhun gibi düşünüyorum. Diego gelmemesi koymadı ama arkadaş yeter artık madara olmaktan bıkmadınız mı ?

Ben utanıyorum yani artık. Mesele Paramızın olup olmaması değil yalnız dikkatinizi çekerim.

İŞ BİTİREMEMEZLİKtir bu.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Valla psikolojik transfer hareeti fenerbahçenin yaptığı..

Ben Şampiyonlar Ligine gidemesemde seni ezer geçerim demek gibi bişey olmuş..

Çok sinirlendim..

Beşiktaşı bu kadar küçük düşmesine Beşiktaş Başkanı artık izin vermemesi lazım..

Kime gitsek başkası alıyor..

Korkarım Töre de Galatasaraya gider..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

beckyZWICKY

Töre'yi kaptırırlarsa ilk defa yönetim için kötü ve ağır konusurum.. bu kötü ve ağır olan konusmanın boyutu gerçekten korkunç seviyelerde olabilir ne yazık ki..

fener bu kadronun üstüne bide alex gibi birini koyarsa büyük güç kazanmış olacaklar.. ve o bi nevi Alex'i katmışlar kadrolarına..

ve biz... biz şampiyon olmak istiyorsak gerçekten en az 3 tane çok ama çok iyi transfer yapmamız gerekiyor.. 2 tane çok kaliteli yıldız ve bunu futbol camiasına kanıtlamış olan 2 tane kişi almamız gerekiyor en az.. 1-2 tanede ismi cok cok duyulmamış ama kalitesi ve potansiyeli yüksek olan 2 oyuncuda almalıyız.. Töre gibi.. Emenike gibi vs.. yani Toplamda 4 oyuncu..

gerçekten rakiplerin kalitesine ulaşmak için, önlerine geçmek için ciddi transferler yapmamız şart.. üzülerek bunu söylüyorum ama görmemek içinde kör olmak lazım.. umarım yönetim kör değildir...
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

ya ama komik gerçekten yaaa.. bi o kadarda üzücü ve sinir bozucu..

ne bu ama yeter ama ya böyle iş olur mu.. gerizekalı bi transfer komitemiz yönetimimiz mi var nedir anlamadım.. bu kadar süre uğraşırsan dillerden düşürmessen ama bi bok yapamayıp.. en büyük rakibin gelir ve o cok konustugun ama bi bok yapamadıgın oyuncuyu alır gider işte..

bu kadar gündemde tutmıcaksın.. hele bu kadar süre hiç tutmıcaksın!! tüm kamuoyuna görüşmeler yaptıgını paylaşıyorsan borsaya dahil.. O transferi 2 güne bitireceksin arkadaş!! bi bok yapamayacaksan taraftarıda gündemide meşgul etmiceksin.. ve böyle camiayı rezil etmiceksin! acaip sinirlendim arkadaş ya.. küfür etcem olmıcak ya ama küfür edesim var ya
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ERHUN

Töre hata yapmış olsa da 11'imizin önemli oyuncusu. Töre'yi Galatasaray'a kaptırırlarsa kendilerini de bir yerlere kaptırsınlar.

NoPasaran

Ya benim anlamadigim su

Şimdi duyarsın dimi Fenerbahçe 'nin istediğini iki gün önceden. Başkan çıkar basın önüne vodafone arena su bu bahanesi ile..

Diego ile artık ilgilenmiyoruz. Mizmizlamalsrindan bıktık. Daha iyisini getireceğiz dersin, sonra gitsin fener alsın

Bugün anladılar durumu saçma sapan haberler yaptırdılar basina.. babası istemiyormusta suymusta buymusta

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

Bizimkiler 2 ay konusur adamlar 2 gunde alir.
Sonra gider tabata aliriz.
Biktim ya hic bi sey beklemiyorum transfer olarak

♥ BEŞİKTAŞ ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Diyecek bir şey bulamıyorum artık.
Bölünür senin için uykular!

K.D

I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

El Colgado

topuz'u da kaptırmıştık.
var bu işte bir hayır bence.

galaxy note II - tapatalk

NoPasaran

Fenerbahcenin şampiyonluğunu kutlasin diyen yönetim

Bakalım bu transfer içinde etiksizlik diye açıklama yapma cesaretini gösterecek mi merak ediyorum

Diego yada başkası bu tarz transferler sinir bozucu. Pazarlık yapma şansını elinden alıyorlar. Fenerbahcenin yaptığı oyuncuyu elimizden kapmaksa gerekirse bundan böyle bu kulüple aramıZdaki tüm dostluk işlerini bitirdiğini açıklasınlar..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

Stat falan ekonomik yapı ilgilensin fiko bunlarla ama olmadı biz sadece transfer için ayrı bir YÖNETİM seçelim! Bu ne arkadaş ya bence transfer komitesinde 3 adam varsa biri İbrahim altınsay gibi genç yeteneklerle ilgilensin biri severiz sevmeyiz ama büyük oyuncuların dilini bilen serdal adalı gibi biride maddi yönlerle ilgilenen adam olsun bu kadar zor bu şuna benzer bir 3lü kurmak farklı isimlerle?
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)