Ana Menü

Vikings

Başlatan RCA, Mayıs 10, 2014, 00:31:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Arkadaşlar bu dizinin konusu açılmamış , izleyen yok sanırım ama kaçırılmaması gerekn dizi.

History kanalında yayınlanıyor.

RAGNAR LOTHBROOK'UN ASKERLERİYİZ :ok :ok
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

2.sezonu bitti geçen hafta ve harika bir finaldi. İzleyin öneririm :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

Lagertha'cığım  ::) ::) ::) ::)

That's me.

El Maestro

Güzel dizi bende izledim bitirdim hepsini final sağlamdı . 8 ay ara vermişler bildiğim kadarıyla.

[spoiler]Finalde Floki reise 40 dk sövdüm son 5 dk yaptı yapacağını bi özürü haketti.  :)

Birde Lagertha harbiden nedir arkadaş hele o dövmesi yokmu off diyorum . [/spoiler]
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

RCA

[spoiler]Ragnar lagertha'yı bıraktığında ne sövmüştüm anlatamam. Öyle kadın bırakılır mı yahu[/spoiler]

That's me.

El Maestro

Sorma ya şimdiki karısını hiç beğenmiyorum Lagertha'nın yanında bir hiç kalır . Herşeyiyle mükemmel kadın duruşu,asi tavırları güzelliğini zaten katmıyorum.   Uzun ara verdiler ama ya 8 ay bekletecekler bizi.  :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

RCA

Evet ya :) İlk sezon tırttı ama 2.sezon müthişti :)

That's me.

sk.bjk

lagertha gizli mesaj yollanacak kadar güzel arkadaşlar ;)  Fakat niçin dizi yorumları hep kadınların güzelliği hakkında oluyor anlamadım, biraz dizi ve dizinin gidişatı hakkında yorumlar yapalım lütfen...