Ana Menü

Bursaspor Başkanı Tribün Liderine Saldırdı

Başlatan ERHUN, Mart 17, 2014, 23:38:19

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Erkan Körüstan ve Amigo Selim'in tartışması

Bursaspor başkanı Erkan Körüstan, yönetim kurulu üyesi Yüksel Çolak'a laf atan tribün lideri Selim Kurtulan'a saldırdı.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Selim'in mahkemesi var oda vursa ceza alır içeri girer o yüzden vurmuyor diye avutuyorlar kendilerini.

Madem tutuksuz yargılanıyorsun neden gider yapıyorsun ? Gider yapıyorsan geri vitesede takmayacaksın :D

Neresinden bakarsan bak rezillik.
Bölünür senin için uykular!

El Colgado

tabii canim o an zaten aklina mahkeme gelmistir.
harbi rezillik ya.

galaxy note II - tapatalk

IL Capitano

bu mu tribun lideri ??  :ahaha

pesinden kosan o kadar adamin yuzune nasil bakacak simdi?
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Adam başkanına vurmamış bence iyi yapmış
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Bugun Fikret Orman sana saldiracak, tokat tekme atcak,  sen kendini savunmayacaksin ?

NoPasaran

Ben taraftar lideri değilim. Ben zaten başkanın karşısına öyle çıkmam ki..

Bu adamlar sokak serserileri.

Başkanın yaptığı yanlış ama orada karşılık verilmeside çok doğru olmaz :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

ERHUN

Fikret Orman zaten yapmazda, atıyorum bir Beşiktaş başkanı Şevşek Ali'ye saldırsa sizce onunda saldırması doğru olur mu? Bence hayır. Selim burada onu düşünüp mü saldırmamış, korkmuş mu, başka sebepten mi bilemem ama bence doğrusunu yapmış.

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

IL Capitano

bana korkmus gibi geldi. Durumlarin bu hale gelmesi rezillik ama insallah daha da beter olur Bursa.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

Beter olsunlar ya.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Yeşil-beyazlı takımın başkanı Erkan Körüstan hakkında maddi tazminat davası da açan Selim Kurtulan, kazanacağı parayı şehit çocukları ile Bursaspor'un minik taraftarlarına forma almak için kullanacağını söyledi.

Kayseri'de, Bursaspor'un 2-0 kaybetmesinin ardından Başkan Erkan Körüstan'a, "Taraftarla uğraşacağına takıma sahip çık" diyen Selim Kurtulan fiili ve sözlü saldırıya uğramıştı. Bugün avukatı Birgül Filiz ile Cumhuriyet Savcılığı'na başvuran Kurtulan, "Darp ve hakaret" suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu. Selim Kurtulan, ayrıca 100 bin liralık da maddi tazminat davası açtı.
Olayı fazla büyütmediğini ve "kol kırılır yen içinde kalır" anlayışı ile adliyeye başvurmadığını anlatan Selim Kurtulan, "Ancak başkanın açıklamalarında bizi şikayet edeceğini öğrenince bizde harekete geçerek avukatımla suç duyurusunda bulunduk. Herşey ve görüntüler ortada. Başkan neyin kafasını yaşıyor, ne kullanıyor bilemiyoruz. Ancak Bursaspor'a zarar verdikleri ortada. Ben oraya kötü niyetle gitmedim. Eğer kötü niyetle gitseydim yanıma 20 kişiyi de alırdım" diye konuştu.

Olaydan zarar gördüğü ve başkanın açıklaması sebebiyle suç duyurusunda bulunduğunu kaydeden Selim Kurtulan, "Dilekçemizi verdik. Tazminat davasından kazanacağımız parayla küçük çocuklara Bursaspor forması alacağız. Şehit yakınlarına yardım yapacağız. Bursaspor hiç bir zaman sahipsiz kalmamıştır" şeklinde konuştu.