Ana Menü

20.Hafta Gaziantep-Beşiktaş 07 Şubat 2014 Cuma 20:00

Başlatan keskinli, Şubat 02, 2014, 16:00:52

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

takim cok arzulu ve istekli ama biri bizim takima sut nasil cekilir ogretmeli.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Bugünkü takım iyiydi. Bek sorunları mevcut. Pedro iyiydi, kesinlikle devamlı oynamalı. Ritmi bulursa banko stoperimiz olur. Müdahaleleri çok temiz, ayağına hakim, zekası var. Sadece sertlik yok, onu da Dany kapatıyor. Dany'e özel olarak bir şey yazmak için erken, iyi müdahaleleri de vardı saçmaladığı zamanlarda oldu. Töre biraz zekasını kullansa mükemmel futbolcu olacak.

CR7

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

ne yorum yapılır ki şimdi..?? yapılması gereken yorumu yapsam, forumda ceza almaya değer mi?

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

RCA

That's me.

CR7

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

zor deplasmandan galibiyetle döndük
takim hirs yapinca isler düzeliyor
sonlara dogru yasadigimiz panik durumlarini atarsak daha rahat galibiyetler gelecek
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

Harika bir 3 puan oldu, devami gelir umarim.

Baskan Kizil'a gelince, 300 bine aldugin adami 8 milyona satinca iyiydi, etikti...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Bu zor deplasmanda kazanmak güzel fakat iyi futbol ile kazanmak ayrı bi güzel.

Francoyu çok beğendim.
Dany transferine karşı olduğum için söylemiyorum fakat hiç beğenmedim bizi yakabilecek birden fazla hata yaptı. Gökhan bencil oynamayı bırakmalı artık.

Ömer bizlere gösterdi ki artık pektemek sonradanda oyuna girmemeli.

Birde ibrahim kızıl sen ne terbiyesiz bi insansın.
Bölünür senin için uykular!

El Colgado

olcay'ın kafa golü tam forvet oyuncusu ayarındaydı.
töre'nin asisti de efsaneydi.
en son şampiyon olduğumuz sene yenmişiz antep'i deplasmanda.
zor deplasman, güzel oyun ve üç puan.

galaxy note 2 - tapatalk

ilhan mansız_melis

Ben beğendim oynadığımız oyunu.

Aferin be Ömer'im :)

Tebrikler Beşiktaş'ım.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Çok iyi futbol oynadık..

Savunmanın derli toplu olması beni en çok sevindiren olaylardan birisiydi.Danyyi beğendim. Franco sert değil ve biraz heyecanlı olsada bir çok yerde atak oluşabilecek noktalarda durdu. Franco ile alakalı biraz daha beklemek lazım..

Orta sahada iki tane defansif adamla oynadığımız zaman sanırım daha etkili takım olabiliyoruz.jones ta girdiği zaman çok daha iyi olur bu takım. Veliyi beğenmemeye devam ediyorum. Ancak yedek olabilecek kapasityede Beşiktaş için..

Kasımpaşa Bursa ve Gs maçlarından sonra takımla ilgili net konuşabiliriz. Oğuzhan'ın ritmini arttırması ve fizik kapasitesini üzwerine koyması şart. Yoksa onun içinde iyi günler kısa sürede biter ben kendi adıma burada yazayım. Halen çok ama çok güçsüz.

Bizim bir diğer handikapımzıda Almeidanın yedeğinin olmaması. Ömer Şişmanoğluda halen bir soru işareti. Hedefleri olan bir takımın kadrosunda çok iyi hücüm oyuncuları olması lazım. Ben açıkcası bu konuda biraz endişeliyim ama golü atması sevindirici. Israr etmek lazım..

Güzel oyun güzel futbol..

Bakalım Kasımpaşa maçı nasıl olacak
Aşk bu Aşk !

volkanca.net