Ana Menü

20.Hafta Gaziantep-Beşiktaş 07 Şubat 2014 Cuma 20:00

Başlatan keskinli, Şubat 02, 2014, 16:00:52

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Abi söylediklerinin hepsine katılıyorum fakat Dany konusunda harbi neyini beğendiniz merak ediyorum gerçekten ?

2 tane yapmaması gereken saçmasapan bir hata yaptı ve ilk yaptığı hatada Cenk'in faul yaptığını söyledi hakem ki bana göre faul yoktu vermese faulu Cenk kaleci ile karşı karşıya kalacaktı.

Diğer hatayıda topun üstüne basarak yaptı Cenk biraz hızlı olsa gol yapardı o pozisyonu.

Franco gibi olumlu hareketlerde yapmadı.

-Bu arada Fikret Orman açıklama yapmış İbrahim Kızıl hakkında çok güzel konuşmuş birde dava açacakmış.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Bireysel hataları çok görmedim Kaan. Bunlar her zaman olmayabilir. Eğer ki sık sık yaparsa o zaman soru işareti elbetteki olur. Yoksa kafamda zaten elbette küçük soru işareti koydum..

Ancak savunmada düzenli bir takım olduğumuzu hissettim..

Dedim ya bir kaç kafta beklemek lazı..

Ne zaman güzel konuşsak diğer hafta kötü şeyler oluyor..

Salı yı bekleyelim..

Konyaya direnemeyen Kasımpaşa önünde ne yapacağız göreceğiz.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Her zaman olur demiyorum abi zaten.

Sonuca bakıyorum sonuç olarak bizi yakabilecek hatalar yapıyorsa birden fazla o maç kötüdür o oyuncu.

Ben Ersan için hatta çoğumuz Ersan için bunu söylüyoruz bizi yakabilir heran.

Aynı Cenk-Tolga ikilisi gibi..

Cenk bizi her an yakabilir bireysel bir hata yapabilir.

Tabi bu maç yaptı diye her maç yapıcak hali yok ki inşaallah yapmaz iyi buldum dediğin için dedim ben yani kötü hatalar yapmışken iyi yaptığı pek bir şey yokken öyle söylemeni merak ettim.

Yada sanırım transferine karşı olduğum için göze batıyor bende yaptıkları hatalar :) 

NoPasaran

Bence bizim asıl sorunumuz sağ bek.. bugün tarik i izledim. Açıkçası almadığımıza üzüldüm. O çocuk iyi topcuymus. Serdar dan çok üstün. Keşke verilip parasi alinsaymis

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Aynen en büyük sıkıntımız sağ bek.

Yönetim bunu nasıl görmedi anlamıyorum.

Motta,Gökhan Gönül,Caner,Eboue tarzında bi sağ bek lazım.

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Alıntı yapılan: RCA - Şubat 09, 2014, 01:31:15
Mottanın defansif yönü inanılmaz zayıf

Katılıyorum..

Motta seneye takımda zor olur..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Örnek verdim ben sadece.

Mottanın sol bek olanından değilde sağ bek olanı olsa bayılırız şuan keyfimizden  :)

Serdar gerçekten çok kötü bi bek..

Hatta ben İsmail sağ bek denensin istiyorum yani Serdardan ne kadar kötü olabilir ki ?

ERHUN

Elimizde ne güzel Tanju var ama doğru düzgün forma bile giymedi. Durmadan kiralıyoruz. Şuanda SB Elazığspor'da kiralık. Defansif olarak Serdar'dan kesinlikle daha iyi. Ramon'un defansifi gibi düşünebilir bilmeyenler. Hızı var, güçlü ama ofansif anlamda çok zayıf. İyi orta kesemez, şut çektiğini de pek görmedim. Veli'nin sağ bek versiyonu olabilir bir bakıma, Avusturya milli takımında oynadı, Veli'yle birlikte Viyana'dan geldi. Savaşır sağ bekte, Serdar gibi arkası dönüp beklemez.

NoPasaran

Atibayı oynatır sağ bekte

jones veli ozzy orta saha üçlüsü çıkar..

franco dany mottadan birisi tribüne gider..

ferdi yedek olur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Atiba sag bek oynamamali bence ama elimizdekileri göz önune alinca baskada bi alternatif kalmiyor.

Un cavaliere non lascia mai una Signora !
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

eRe

benım en buyuk stresım korner donuslerı ya
defansta motta ve atiba kaldığı zaman her zaman gol yemeye müsait oluyoruz
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi