Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 10 | Lig sampiyonu CR7rubin , Kupa KralKartal

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2014, 03:13:05

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

millet 90 üstü forvet ve kaleci arıyorum satmak isteyen mesaj atsın :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

RCA

erdem ile olan maçimda beklediģm bir yenilgi oldu. tebrik ederim kardeşim hakkettin kazandın :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

eRe

teşekkür ederim kardeşim :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Şubat 09, 2014, 03:35:34
Alıntı yapılan: carsi52 - Şubat 09, 2014, 03:24:44
Benim golüde Ronaldo atmış.

Ronaldoda olmasa ne yapardık bilmiyorum.Neymarı bekliyorum patlama yapsın diye fakat yok herif hala yapamadı bi türlü patlamayı bi ara patlar gibi oldu attı gol hala tık yok.

94 gücü olan Balotelliyle takas yapalım mı? yada 96 gücü olan Benteke ile.. ??? ikiside 23 yaşında.. kadro darlığımdan dolayı antreman ile bu seviyede değiller.. orjinalinde iyiler zaten ;D sadece bi kaç kez antreman yaptılar.. oda mecbur kaldıgım için çok yoruldular güç çizelgesi sarı olunca yarıya inince..

bi kan değişikliği belki daha iyi olur 2 takım için? cunku şimdiye kadar verim alınamayan bi futbolcudan sonralarıda alınmıyo.. bu oyunun genetiği böyle yazılımı böyle ne yazıkki.. ancak takım değişikliğinde bazıları iyi oluyo..

Forvet aramıyorum.Neymarı gönderirsem Icardi-Ronaldo-Agüero üçlüsü yeter bana.

90 üzeri Ortasaha ve defans arıyorum.Bu yüzden olmaz.
Bölünür senin için uykular!

Simurg

Hep yeniliyorum yaaa

♥ BEŞİKTAŞ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

beckyZWICKY

resulle oynuyom bu gece.. %65 mağlubiyet - %35 galibiyet yada beraberlik.. kağıt üzeri baktığımda ve takımımın genel performansına baktığımda bu oranlar cıkıyor :) )

kazanmam için benim davarların üst düzey performans göstermesi ve şanslı olduğum bir gecenin olması gerek.. :) ))
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Mağlubiyet oranı ağır bastığında kontratak oynasanıza.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

RCA

Arkadaşlar iyi bir forvet ile bir orta saha oyuncumu takas edebiliriz haberiniz olsun
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Abi forvetlerin istediğim düzeyde değil maalesef :) ;)

That's me.

beckyZWICKY

resul forvetlerimi bi incele istersen.. gözüne çarpan beğendiğin yada istediğin biri olursa teklifini değerlendirebilirim önereceğin kişiye göre.. istediğin bir forvetim varsa özel mesaja gel görüşelim

unutmam gereken..

RCA

Kardeşim aslında benim gözüm messi de :) erhun vermeyecek biliyorum ama buradan erhun'a mesaj yolluyorum. erhun messiyi bana ver istediğin oyuncumu al orta sahadan :D

That's me.

beckyZWICKY

tamam hacı girişimlerini yap sen.. olumsuz yönde olursa girişimlerin, Balotelli - El Sharaawy vs istersen görüşelim

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Bu arada, Tüm oyuncularım takasa uygundur bilginize arkadaşlar..

BEŞİKTAŞ isimli takım benim.. takas yapmak isteyen, kan değişikliği yapmak isteyen takımımı incelesin..

beğendiği istediği bir oyuncu olursa, istediği oyuncu ayarında değerinde bir oyuncusuyla takas yapabilirim.. :)

unutmam gereken..

RCA

Evet antreman kampı geldi rakipten :) Bu maçtada yenileceğiz desene :)

That's me.