Ana Menü

#31 Ramon Motta

Başlatan ERHUN, Eylül 05, 2013, 21:04:35

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Ne olursa olsun alınman gerek. Hırsın yeterli

Seneye daha alışırsın takıma daha fazla uzaktan gollerini görürüz. Kampta defansif özelliklerini geliştirirsen kalıcı olursun hep.

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Ramondan çok daha iyisine ihtiyaç var..

Ben gitmesinden ynayım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Daha iyisi gelmeyeceğine göre :) Kandırmayalım abi birbirimizi :)

En önemli mevkilerde bile paranın sorun olduğu bu zamanda Yönetimin ( İsmail faktörünü de katarsak ) yeni bir arayışa gireceğine hiç inanmıyorum
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Simurg

Çok daha iyisine ihtiyaç varda bizimkilerin alacağını hiç sanmıyorum

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

El Maestro

Gündemde Holebas ve Büttner varmış, Ramon Motta bu 2 oyuncudan çok daha iyi .

Caner'den sonra bence bu sene en iyi sol bekti, Alex Telles'i büyük yıldız olarak aldılar ancak istatistik olarak Ramon Tellese göre daha iyi . Nesi beğenilmiyor bende bunu anlamıyorum açıkcası ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

İsmi Ramonim Mottamez değil ondandır.
ya da Ramonil Mottaşı
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

RCA

Bence ismi Müthiş. Ramon Motta tam barcelona sol beki ismi :D :D :D

That's me.

NoPasaran

Holebas ile Ramonu karşılaştırmak futbola ihanettir bence..

Ayrıca Canerden sonraki en iyi sol bek diyoruz da Caner eziyor geçiyor..Öyle böyle değil..

Ceza sahasına atılan toplarda
Kaleye şutta
Rakipten çalışnan topta
ve asisstte arada dağlar kadar fark var..

Koşan ve karakterli topçuları severim amma velakin abartma işlerini bırakcağız..

Ramonun hücumu mu iyi savunmasını mı ben anlamıyorum..

İkiside üst düzey değilken koskoca Beşiktaş neden sözleşme imzalasın
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Ramon'un kalmasından yanayım.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

kötü degil takimin pozisyonunda en iyisi bile diyebiliriz
biraz asabi buda sorun oluyor ama bu sorun cözülmeyecek sorun degil
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Avrupa'da başarı istiyorsak Ramon'la olmaz. Çok sevdiğim bir futbolcu olmasına rağmen bunu yazıyorum, kimse Beşiktaş'ın önünde değil. Büttner'i dikkatli izlemedim yorum yapamam, Holebas'ın Ramon'dan farkı yok hatta Ramon'u tercih ederim.

Kesinlikle daha iyi bir sol bek lazım. Bu kadar bonservissiz kaliteli adam varken bu yaz iyi adamlar getiremezlerse yazıklar olsun.

CR7

Ramon'u beğenmezken İsmail'e kalırız demedi demeyin.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Alıntı yapılan: NoPasaran - Mayıs 09, 2014, 18:56:49
Holebas ile Ramonu karşılaştırmak futbola ihanettir bence..

Ayrıca Canerden sonraki en iyi sol bek diyoruz da Caner eziyor geçiyor..Öyle böyle değil..

Ceza sahasına atılan toplarda
Kaleye şutta
Rakipten çalışnan topta
ve asisstte arada dağlar kadar fark var..

Koşan ve karakterli topçuları severim amma velakin abartma işlerini bırakcağız..

Ramonun hücumu mu iyi savunmasını mı ben anlamıyorum..

İkiside üst düzey değilken koskoca Beşiktaş neden sözleşme imzalasın

Holebas ile Ramon'u kıyaslamak ihanettir lafını olumlumu-olumsuzmu söyledin onu anlayamadım..

2.si Caner'in bu seneki performansı çok istisnai bir durumdu, ona göre kıstas yaparsak çok yanlış ve haksızlık olur . Türkiyeye geldiği ilk senesinde belli bir performansın altına hiç düşmedi Motta ve seneye eğer kalırsa kesinlikle daha iyi olacaktır.. Ayrıca karakter olarakta bence bize uygun bir isim .

Çift yönlü beklerin takımımızda olmasını istiyoruz, bence Ramon çift yönlü bek kıvamında bir oyuncu . İnatla iyi oynuyor. inatla hırslı oynuyor. Gol atıyor ve asist yapıyor .

Ne bekliyoruz ki başka ? Holebas veya Büttner sanki gelip direk sol tarafı koridor yapacaklar, sol taraftan hiç atak yemiyecez ve kademe hatası olmayacak . Bumudur beklenti ?

Haksızlık yapmayalım, Sezarın hakkı sezar'a Ramon'un hakkı Ramon'a ..  :)

NoPasaran

İşte Serkan keşke dediğin gibi olsa..

Ramon 1 gol 0 asistle oynuyor yazıyor internet siteleri..

Kale hariç nerede oynarsak oynasın bir oyuncu bundan daha çok gol yapmalı yada asist yapnalı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Gol doğru 2 golü var zaten, 1ini kendi kalesine olarak saymışlardır Kayseri maçındaki golünü .

Ancak asist kesinlikle yanlıştır abi nerden baktıysan 0 asist olması imkansız, ayrıca direkt olarak asist dışında pozisyonun gelişimini sağlayan ve asistin asistini bir çok kez yapmıştır . Yani doğrudan veya paralel bir şekilde skora etkisi kesinlikle var bir çok kez .

Maçları hepimiz izliyoruz zaten bu yazdıklarıma katılır herkes o yüzden .