Ana Menü

STSL 3. Hafta | Beşiktaş - Gaziantepspor | 01.09.13 | 19:30

Başlatan CR7, Ağustos 30, 2013, 02:18:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Almanya'da transfer sezonu yarın 6'da bitiyor. Almeida o saate kadar Leverkusen'e giderse cuma gecesine kadar birini alırız. Yoksa alacağımızı sanmıyorum.

ilhan mansız_melis

Olcay ve Ozzy kötü oynadı bence bugün.

Almeida sakatlanınca herkes çöktü kaldı maçı izlediğim yerde.

Tebrikler Beşiktaş'ım.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Olcay'ı bu sene Trabzon maçı dışında beğenmedim. Çok hata yapıyor pas atarken, kademeye girerken vs.

ilhan mansız_melis

Bir de Mami'nin frikiği enfesti ya yarım gol dedik biz ona :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Oğuzhan ve Olcay ikiside kötüydü açıkcası..

Takım olarak iyi oynuyoruz ama gol yollarındaki sıkıntı ilerleyen haftalarda çıkabilir..

En yakın Bursa ve Gs maçlarında görebiliriz.

Zor gol atıyoruz rahat değiliz.

Veli bugün harika oynadı. Açıkcası Beşiktaş orta sahasında işi en zor olan oyunculardan birisi Atiba..

Önyargılı yaklaşmayım ama atiba bir kaç hafta sonra tirbüne çıkarsa şaşırmam. Neden derseniz bunu ilerki haftalarda daha net konuşuruz ama bir Veli olmadığını görüyorum. Aykları yere daha sağlam basan bir oyuncu oolsaydı keşke. Bugün sol bekte oynasa bunu hissettiriyor. Erciyes ve Tromso maçlarında da bunu net gördüm..

Savunma hattı çok iyi. Beğeniyorum sivok escude serdar kurtuluşı. Hatalar oluyor ama olsun o kadar. Şu ana kadar uyumlulular ve önceden yaptıkları sezgiler çok iyi..

Olcayın bu seneki tutukluğu sanırım savunmaya daha çok gelmesi. Bu konuda temposunu arttırması lazım..

Töre iyi beğeniyorum. Bugün bazen gereksiz hareketler yapmış olsada pozisyona girme konusunda yetenekleri var. Biraz çalışırsa çok iyi futbolcu olabilir..

Ferdi geçen seneki ferdi değil. Bunu bir kaç maç daha beklemek lazım ama memnun değilim kendi açımdan..

İyiyiz ama bu futbolla Bursaspor bize puan kaybettirir ve Galatasarayı yenemeyiz. Bunları bugün konuşmak yersiz olsa da daha iyi olmak zorundayız.

Takım olma yolundaki sistem içinde hocamız övgüyü hak ediyor..

Onada ayrıca teşekkürler
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Alıntı yapılan: NoPasaran - Eylül 01, 2013, 23:55:49

İyiyiz ama bu futbolla Bursaspor bize puan kaybettirir ve Galatasarayı yenemeyiz. Bunları bugün konuşmak yersiz olsa da daha iyi olmak zorundayız.

http://www.kralkartal.net/index.php?topic=37626.msg600902#msg600902

no problem
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Colgado

ben dün takımı beğendim.
bence güzel pas yapıyoruz. dikkat ettim top tolgaya geldiğinde bile ileri vurmak yerine defanstaki arkadaşlarına veriyor.
artık takımda bir sistem olduğu çok net.
şöyle düşünelim mesela geçen sene 2-0 olsaydı içimizde bir acaba olabilirdi ama bu yıl daha rahatız.
tamam rakip antep ama unutmayalım geçen sene dışarda yenilip içerde son dakikalarda gol yiyip berabera kaldığımız antep.
trabzon'a bakıyoruz geçen sene yine kazanamamıştık.
bunlar bizim için bir artı.
ama milli maç sonrası oynayacağımız bursa ve gs maçları takım hakkındaki fikirlerimizde daha etkili yorum yapmamıza neden olacaktır.
ben bilic'e ve özen'e çok güveniyorum.
kolay kolay maç kaybetmeyeceğiz inşallah.
takım da kendine güveniyor çünkü zevk alıyor oynarken bence.
bireysel olarak gözlemlerime de yer vermek istiyorum.
hazırlık maçlarında hiç beğenmediğim iki oyuncu lig maçlarında döktürüyor: fernandes ve töre.
özellikle töre sanki disiplinsiz bir futbolcu gibi görünse de maç içinde defansa yardıma da gelip top kapıyor. inşallah allah sakatlık vermez ve hep böyle devam eder.
takım güzel gittiği için kimse dillendirmiyor ama bu fernandes'e artık bir sözleşme şart. yani haberi okuduğum an rahatlayacağım anı hayal bile edemiyorum. versinler 3m avro bence fernandes için değer.
serdar'ı mesela izliyorum geçen sene hilbert o kanatta çok savunma hatası yapıyordu. serdar bence iyi. arada güzel orta da açsa çileği olacaktır işin.
stoperde sivok'u beğenmediğimi defalarca söyledim. dün bile bir pozisyon aklımda kaldı müdahele edemedi top arkadaki adama gitti.
sivok-escude bize ilerde problem yaşatabilir. escude tecrübeli ama büyük maçlar için yeterli olmayabilir.
olcay şu an biraz ritmini bulamadı ama mutlaka bulacaktır ben inanıyorum.
son olarak kimsenin oynatmadığı şans tanımadığı mami'yi son 5 dk yerine 12-13 dk kala ve galipken oyuna alan bilic reis'e şükranlarımı sunuyorum.
umarım dördüncü hafta sonunda da güzel şeyler yazarız ama ben ümitliyim.
bir de keşke trabzonspordaki aykut'u transfer etseymişiz. sivok-escude ikisinin de yabancı oluşu kontenjan için sorun. hoca belli ki ersan'ı da düşünmüyor.

RCA

volkan abi oğuzhan kötü değildi. ve bence takımın en iyisiydi.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

keskinli

Maci seyredemedim yolda oldugum icin
Yorumlara bakip iyimi kötumu oldugumuza karar veremedim :)
Golleri gordüm en azindan,Eline saglik erhun
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Simurg

O kadar böbürlenen takımlar fısladı. ;D Liderlik bize çok yakıştı

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..