Ana Menü

Fena Çalım..Alper Potuk Fenerbahçe'de..

Başlatan NoPasaran, Mayıs 21, 2013, 22:45:07

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Alper Potuk, Fenerbahçe'de...

Galatasaray, Alper Potuk ile görüştüğünü borsaya bildirdi; ancak Fenerbahçe Eskişehirsporlu oyuncuyu renklerine kattı. Fenerbahçe yönetimi, Eskişehirsporla 6 milyon 250 bin euro para artı Henri Bienvenu ile Orhan Şam'ın bonservisleri karşılığında bu anlaşmayı bitirdi.

Toplantı Yüksel Çağlar'ın aracılığıyla yapılırken, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, oyuncularını isteyen Fenerbahçe'ye, "Galatasaray'a söz verdik" dedi. Ancak Aziz Yıldırım transfer görüşmelerini sürdürdü ve 3 saat süren pazarlığın ardından
bu transfer sonlandırıldı.

Transfer yönetimler tarafından bitirilirken, Fenerbahçe Alper Potuk ve menajeriyle görüşmedi. Fenerbahçe yönetimi oyuncu ve menajeriyle yarın bir araya gelecek.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

fenerbahçenin bu tür hamleleri çok.. topuz örneğide olmuştu..

piyasanın dengesini çok bozuyorlar.. sadece almak için dengesizce miktarlar teklif ediyorlar.. 6kusur milyon euro + bienvenu + orhan kaç lira ediyor.. Barcelona 13 milyon euroya neymar ve klubüyle ön sözleşme imzalıyor..

bu arada gerçekten inandığım birşey var.. Avrupadan oyuncu transfer etmek, anadoludan transfer etmekten daha makul ve kolay..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Sercan bunu öyle düşünmemek lazım..

Yabancı sayısı sınırlaması artık seneye toplam 10 ve 18 kişilik kadroda sadece 6 tane olacak..

Alper benim gözümdede "şu an gördüğüm kadarı ile" çok çok abartıldığını düşünüyorum. Kötü değil ama verilen paralar şaka gibi..

Fenerbahçe psikolojij olarak üstün olan Gs yi ezmek istedi..Ve bence bunu başardı..

Ayrıca gs ciddi anlamda güç kazanırdı yerli oyuncu kalitesinde..Bunuda engelledi..

Bence doğru transfer hamlesi zaten verdikleri adamlar bence Çöp..

Eskişehir neden kabul eder Bienvenü ve Orhanı anlamam..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

abi o konulara eyvallah.. Ayrıca alperinde iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum ben..

Ama işte bizde bu mentalite, anadolu kluplerinde de bu sansarlık varken daha çok tabatalar 8 milyon euro eder.. Klupler bu paraları senden, benden, bizden kazandığıyla veriyor, acıyorum vallahi..

Gs maksimum 3 veririz dese, fb illa bozucam bu anlaşmayı diyorsada 4 teklif et.. mecbur satacaklar zaten.. oyuncuda isteyecek nasıl satmamazlık yapacaklar ki..

Gs, fenerin bu verdiği parayla robbeni alabilir mi? bence neden olmasın.. o zaman psikoloji konusunda uçurumlar açılır tekrar..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Maestro

Valla ne yalan söyliyim ben artık bu adam Galatasaray'da gözüyle bakıyordum ..

Hakikaten fena bi çalım attı Fenerbahçe ve A.Y bu tür showları yapmayı çok seviyor ..  Alper sağlam adamdır her türlü yararlı olur,çift yönlü oynayabilen nadir yerli orta sahalardan ..

Birde %100 resmileşmeden konuşmak bazen yanlış olabiliyor, hatırlayın daha öncede Alper fenerle anlaşmıştı ama daha sonra olmamıştı..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Colgado

Bence de büyütüyorlar Alper'i. Salih varken gereksiz. O paraya Nuri'yi getirtirim. O zaman çalımın kralını atarım. Rainbow style

NoPasaran

O öyle olmuyor işte Faruk..

Selçuka o parayı verene kadar Sneijderi alırım gibi bişey..

Şu an TÜm Türkiye Selçuk'un kendisinde olmasını ister..

Bu sene ciddi transferler yapacakları belli takımların.

BEKLEMEK LAZIM..

Ama keşke katabilseydik şöle oyuncuları

Yine uçurum oluşumunu engellemek zorlaşacak sanki

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Karlshure'de hakan çalhanoğlu var.
Keşke alsak.

NoPasaran

Bayernde de Fm de oynarken Emre diye bir çocuk vardı  ;;D

Bak diyeyim yıldız olacak o çocuk. Bütün önemsiz maçlarda oynatıyordum gayet iyiydi  :hehe
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Hakan çalhanoğlu 10 milyon € hamburgda artık

emre can da biraz zor alınır.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Emre Can yeni Mesut olarak gösteriliyor (potansiyel olarak) yani alınması imkansız desek yeridir ..

CR7

yeni mesut?

bek ve dmc oynamıyor mu? :-\
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Potansiyel oalrak yazdım parantez içinde bende biliyorum o mevkilerde oynadıgını .

Büyük patlama bekleniyor yani onu anlatmaya çalıştım .

Simurg

Fenerbahçenin her zaman ki olayları :D

İnşallah ellerinde patlar

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ERHUN

Transfer gerçekleşirse Aziz, Aysal'a İlhan'ın Carlos'a attığı çalımın benzerini atmış olur. Bende Alper'in abartıldığını düşünenlerdenim ama bitti deniyordu transfer için.