Ana Menü

Çocukken...

Başlatan Simurg, Mayıs 19, 2013, 23:25:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

[IMG]http://img.tapatalk.com/d/13/05/20/e6e2ugat.jpg[/img]

Insan en cok ne zaman özgür olur ?
En cok ne zaman aglar ?
En cok sacma seylerden ne zamana kadar korkar?
Tum bunlara verilecek okkali attarli cevaplar vardir belki ama en temizi cocukkenle baslayanlardir suphesiz.
Hatirliyorum..
Hatirladigimda da istemsiz gülüyorum belkide bu yuzden bu kadar temiz ictendir cocuklugum.. :D

Cocukken yasanan hersey ozeldir unutulmaz herseyin ilki yasandigi icindir belki de.

Bu konuyu ÇOCUKKEN le baslayan cumlelerimiz hatta anilarimizi paylasalim diye açıyorum klavyenize sağlık :))

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Simurg

Ilk ben baslayayim

Çocukken ilkokul ogretmenimize hayrandim herseyi bilmesini cok ilginc buluyordum sanırım
bide guzel bi bayandi acayip gozumde buyutmusum.
Bi gun ders zili caldi sinifa kossrken ogretmenimi tuvaletten cikarken gordum dunyalar basima yikilmisti :-D
O kadar buyutmusum ki tuvalete bole gitmiyolar saniyorum ilk hayal kirikligimdi sanirim :))

BEŞİKTAŞK

El Colgado

Bakalım "Ben çocukken x takımlıydım" diyen çıkacak mı?
Mesela adminimizin gs'li olma olasılığı var. C:-)

NoPasaran

Ben küçükken her takımı tuttum..

Kaldırımda az re re re ra ra ra gassasary gassaray cimbombom diye diye bağırmadım..

Az fener bestesi söylemedim.. Beşikltaşlıda oluyordum tabi..

6 yaşındaydım.O gün fener ile maçımız var..

Amcam dedi "Ne yanar döner adamsın sen. beşiktaşlısın dedi başka takım yok"

Dedim olmaz. Ben schumacher hastasıydım.Fenerbahçe olacak dedim..

Amcam gitti çarşıya Beşiktaş forması şortu (hep çaklma tabi), beşiktaş çorap ve topunu almış gelmiş

Dedi yenersek bide pide alacam ssana..

Ama Beşiktaştan başk atakım tutasan alırım hepsini geri dedi..

5-1 yenmişti Beşiktaş..

Ondan sonra kaldı Beşiktaş..

;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Beni de amcam bjk'li yapti.

CR7

ben nasıl Beşiktaşlı oldum hatırlamıyorum valla.
kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım.
Rahim Zafer-Erkan döneminde babam 7 numara forma almıştı.
o zamanlar isim de yazmıyordu formalarda.
arkadaşlar maç yaparken ben giderdim BJK maçı izlemeye.evimiz otogara yakındı Kütahyada oradaki kaaveye gider içeri girmeden izlerdim yanımda para olmadığı için.
sonra kahve sahibi alırdı bizi içeri. Babamı da tanıyordu galiba.
mesela pancunun trabzona golünü ben kapının kenarında görmüştüm.
fb'ye yenildiğimiz serhatın hattrick yaptığı maç vardı stavrumlu sezondu sanırım 3 beşiktaşlı 1 de gsli izlemeye gitmiştik. volkan abi bilir. atakentten seyfinin ordaki şöforler cemiyetine gitmiştik yürüyerek.
en öndeydik arkamız full fbliydi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Simurg

Bizim aile gsli ben nasil besiktasli oldum tam bi muamma benle yaştaş olan kuzenler hep besiktasliydi ondan sanırım :D

BEŞİKTAŞK

ilhan mansız_melis

Beni de anneannem Beşiktaşlı yaptı yoksa dedem tarafından Fenerbahçeli yapılacaktım.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

Metin Tekin. Benim cocuklugumda cevremdekiler hep Besiktas'liydi Metin sayesinde. Birde yurt disinda dogup , buyuyenler daha bi bagli oluyor özlemden dolayi, tabii bu sadece benim gözlemlemelerim. Cocukken simdiki gibi degildi, Turkiyenin sesli radyosundan maclari dinlerdik. Yada macin ertesi gunu Isvec gazeteleri Avrupa liglerinden sonuclari yazdiginda okurduk. Ilk cocukken 92 yilinda sezon acilisina gitmistim, Stadyumu filan görunce aglamalar , sonra Metin'i görunce bayiliyordum nerdeyse. Hey gidi gunler.

Kardesimi Besiktas'li yaptim, esimi, simdi sira cocuklarda  :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Banucan

bende çocukken her takım gol attığında sevinmişimdir ne biliyim gol diye duyunca tvden bağırıyodum goolll diye taki babama bakana kadar sonra tühhhh salaklar gol mü yediniz diye devam ediyodum :D
ama çocukken tuvalete gitmeye korkardık su içmeye korkardık bi yaratık hayalet çıkıcak diye ne kadarda masummuşuz
yada oje sürmek isteyipte yasak olduğu için sardunyalardan az mı oje yapmıştım :D
ne kadar ufak şeylere üzülüp ne kadar ufak şeylerden mutlu oluyormuşuz :D keşke dönüş olsa yada videoya alınmış olsada izleyebilsek ahhh ahhhh duygulandım yaaaa
FEDA

El Colgado

Bir gün forumun erkekleri toplanıp half life oynasak yok demem vallahi...

ilhan mansız_melis

Niye sadece erkekler ?   :sopa

;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Colgado

Half life'tan anlayanlar diye düzeltelim o zaman. O0

Simurg

siz önce tavlada yeninde sonra half life dı knight online dı counter strike diye oyun sunun ilerimize :P 

BEŞİKTAŞK

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net