Ana Menü

Toraman'dan cevap

Başlatan keskinli, Nisan 17, 2013, 19:07:00

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Toraman, Milli Takım'a alınmamasının sebebi olarak boyunun kısa olmasını gerekçe gösteren Abdullah Avcı'nın açıklamalarına güldüğünü söyledi.
Avcı geçen hafta sonu Kadir Has Üniversitesi'nde katıldığı sertifika mezuniyet töreninde yöneltilen "Toraman neden Milli Takım'a alınmıyor" sorusuna "Beşiktaş, Mersin ile birlikte ligin en çok gol yiyen takımı. Buna bakarsanız neden Milli Takım'a çağırılmadığını anlarsınız,. Macaristan maçı için kadroya Gökhan Zan'ı aldık, çünkü Toraman Macarlar'ın beline gelemezdi" verdi.
'GERÇEĞİ GÖREMİYOR'
Boyu 178 olan İbrahim Toraman, Milli Takım hocasının bu sözlerine şu yanıtı verdi: "Avcı'ya soruyorum; dünyanın en önemli iki stoperi Puyol ile F.Cannavaro'nun boyu kaç? O bilmeyebilir ben cevap vereyim. Puyol'un 180, Cannavaro'nunki 176. İkisinin yaptıkları ortada. Benim de kendimi kanıtladığım ortada. Şimdiye kadarki Milli Takım hocaları boyumu bilmiyorlar mıydı ki beni takıma alıyorlardı.
Avcı'nın laflarına gülüyorum. Bu açıklama onun bazı şeyleri nasıl göremediği ve ne kadar kapasitesiz olduğunu gösteriyor.
"ONA BİRKAÇ GÖMLEK FAZLA"
Benim boyum ona göre kısa olabilir ama bana kalsa milli takım teknik direktörlüğü de onun için birkaç gömlek fazla. Milli Takım kadrosundaki stoperlerin attıkları gollere baksınlar, hepsinin toplamından daha çok gol atmışım. En büyük özelliğim hava toplarına hakimiyetim. Şu konuşma biçimine bakınca milli takımın neden finallere gidemediği çok daha iyi anlıyorum."
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Toraman çok doğru konuşmuş.

A.Avcı kapasitesini gösterdi. Hata bizde, kamuoyu olarak Avcı'yı başa getirdik. Belediye'de hoca olmakla milli takım hocası olmak çok farklı şeyler, tahmin etmeliydik.

keskinli

uygun görmedik diye sorulari gecistirmek varken almama sebebini hakaretle cevaplamak gercekten cok ayip

ERHUN

Toraman'ı alevi olduğu için almadığını söyleyenler var. Selçuk İnan içinde aynı durum geçerliymiş. A.Avcı cemaate yakın diyorlar.

keskinli

burdandami cemaat cikti :D

El Colgado

Abdullah'ın nasıl milli takım hocası olduğunu da biliyoruz. Başarılı olması içimden bile gelmiyor. Terbiyesiz herif. Şimdi bir şey yazardım ama forumdaki bayan arkadaşlara saygımdan susuyorum.

NoPasaran

Avcı yalanladı dimi bunu :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net