Ana Menü

Ergin Aslan'a sorularınızı sorabilirsiniz..son gün 10 mart

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2013, 13:15:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Yeni konugumuz SERENCEBEY gazetesinin yazı işleri müdürü ERGİN ASLAN.

Besiktas hakkinda ilginc tespitleri ve yorumlariyla
sevilen ve begenilen saglam bir Besiktasli.

Bir cogunuz twitterdan takip ediyor biliyorum. Konugumuz olmayi kabul ettigi
İcin Ergin Aslana tekrar tesekkür ederiz.

Ergin Aslana saglam sorular bekliyorum, Besiktasi her anlamda
iyi bilen birisi, merak edilenleri 3 soru hakkinizla soranilirsiniz.

Sorularinizi 10 marta kadar sorabilirsiniz
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

[KralKartal]

Foruma UYE olmayanda sorularini artik sorabilir.
Sorular moderatör onayi olmadan yayinlanmayacaktir

keskinli

-kulübümüz sizce bulundugu duruma nasil geldi?
-sizce taraftarimizin bulundugumuz durumda payi ne kadar?
-yeni yönetim bizi düzlüge cikarabilirmi?
tesekkürler
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

Bende unutmadan sorularimi yazayim...

1. Tribünleri iyi biliyorsun. Demirören'in Besiktasi bu hale getirmesinde (yüklü borc vs) taraftarinda bir hayli suclu oldugunu düsünüyorum, sence taraftar Demirörene boyun egmismidir ve tabiki senin gözünde sucluluk(katki) payi ne kadardir?

2. Sn. Adali neden baskanliktan vazgecti? Adali baskan olsa Besiktas suan nasil bir konumda olurdu (maddi,manevi), hesap sorulurmuydu vs)?

3. Sn. Yalcin Karadeniz'i bir hayli elestirdiniz, Demirörene yandaslikla sucladiniz, istifa etmeli diyecek kadar, yanilmiyorsam.
Suan bu sahis hala Divan Kurulu baskani, o koltukta neden hala duruyor, görüslerin sn. Karadeniz hakkinda degisti mi?

tesekkürler

IL Capitano

tesekkurler adminim.  :alkis
1. Eski baskanla yeni baskanimizin arasindaki iliski,  yeni yönetimin önunu kesiyor mu?
2. Besiktasli eski futbolcularin cogu futbol icinde kaldilar, benim kendi favorilerim Ziya dogan ve tabii ki Metin tekin olmustur, Ziya hoca hakkindaki dusunculerinizi alabilir miyim?
3. Gecenlerde Vahab Beyazin itiraflari, Zaladin aciklamalari vs vs. yillardir bizi kahreden gercekleri su yuzerine cikariyor. Bu konularla neden kimse ilgilenmiyor? Aklima hep rahmetli Cenk Koray geliyor,  yillarca 2 sampinyonlugumuz icin savasti.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

IL Capitano

Arkadaslar sorulari alalim  :)
Cogumuzun Twitterdan hergun takip ettigi birisine yok mu sorulariniz?
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Colgado

1. Sergen mi, Nouma mı,  İlhan mı? Siz hangisini isterdiniz? Ya da geçmişte oynayan hangi futbolcumuzun bugün keşke olsa şu açığı kapatır dersiniz?

2. Samet Aybaba'nın performansını nasıl buluyorsunuz? Gelecek sezon devam etmeli mi?

3. Erman Kunter'in performansı ve geleceği hakkında neler düşünüyorsunuz?

Teşekkürler.

Simurg

Size göre beşiktaşın bu sezon için temel sorunu nedir? Ve nasıl çözüm önerileri sunuyorsunuz ?
Beşiktaşın bu sezon ki kadrosunu yeterli buluyor musunuz?
Ve demirören dönemi hakkında ki düşünceleriniz, yanlışları veya doğruları nelerdir?

Söyleşi konuğumuz olmayı kabul ettiğiniz için teşekkürler

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

CR7

--> Son olarak Fernandes'in sakatlanmasıyla yine sağlık ekibi gündeme geldi. sizce sorun kondisyoner kısmında mı yoksa sağlık ekibinde mi?

--> Scout ekibiyle ilgili olacak 2. sorum. gönüllü scout ekibi kuruluyormuş. bu scout ekibine dahil olmak isteyenler için; nasıl dahil olunuyor? futbolcularla ilgili rapor düzenlemesi nasıl yapılır(yapılır mı,yoksa sadece isim mi?),öneriler dikkate alınacak mı sizce? dikkate alınmadığını "ama ben tanımıyorum onu" cümleleri kurulduğunu duydum.

Teşekkürler.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

1- Sene başına gitseniz Samet Aybabanın hocamız olmasını yoksa İbrahim Altınsayın getireceğim dediği Van Gaalin mi yapımıza uyghun olduğunu düşünüğyorsunuz ?

2- Demirörenle anlaşmaya gidilmelimi. Mahkeme yok borç yok sizde ilerde oluşması doğru bişeymidir ?

3- Yeni stadımızı beğendiniz mi :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net