Ana Menü

Lig TV - Futbol Aşkı - Baba - Oğul

Başlatan CR7, Ağustos 08, 2012, 15:17:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Batuhan

katılıyorum.
ama en çok etkileyen bu oldu sanırım.
Koca hestiy aya bedenem ?

NoPasaran

Muhteşem bir reklam filmi..

Ulan biz samsunlular hiç mutlu olmadık anasını satim

Şehirde bir cenabetlik var ama Allah yağmuruda veriyor gusul niyetine ama olmuyor işte

Anlamadım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Güzelmiş ..

Harbiden futbolsuz hayat düşünemiyorum ya .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Digitürk'ün bu reklam serisi arasında en sevmediğim reklam bu.

Olması gereken şey bu ülkede artı bir davranışmış gibi gösteriliyor.

Dünyanın çoğu yerinde herkes şehrinin takımını veya semtine/kasabasına çok bağlıysa semtinin/kasabasının takımı tutar. Bir kaç büyük takımın ülkenin her yerindeki insanlarca tutulması (bu lafı da hiç sevmem-tutmak-) bizde ve bizim gibi bir kaç ülkede var, onun dışında herkes şehir takımını tutar. Şimdi bu lafımı üstüne alınanlar olabilir peşinen kimse için söylemediğimi belirteyim. İstanbul'da doğmamış olsam, maçlarına düzenli olarak gitmemiş (arada gitmediğim, gidemediğim oluyor elbet) olsam 3 büyük denen takımları tutmazdım. Hangi şehirdeysem o şehrin takımını tutardım veya memleketimin takımını. Artvin'de doğup-büyüyüp-yaşayıp Beşiktaş'lı olmakla,  İstanbul'da yaşayıp Barcelona'lı olmak arasında ben pek fark görmüyorum. Sempatizanlıktan öteye geçecek bir şey değildir bu.

Burada bahsettiğim şey İstanbul'da doğmuş büyümüş sonra başka bir yere gitmiş anlamında değil, doğma büyüme başka şehirli olupta İstanbul takımı tutmakla alakalı.

Geleyim reklama tekrardan, babası "ağlamasın istedim ondan Samsunspor'lu olsun istemedim" diyor. Yani 3 büyük takımı tutsun, en azından bir kaç yılda bir şampiyon olup, kupayı alıp sevinsin istemiş. Öyle olsaydı eğer bu taraftarlık mı olacaktı? Taraftarlık babasının ve çocuğun seçtiği o yol oluyor.

Başka şehirde olup maçlara gelmeye çalışan/gelen "çarşı Ankara-Gemlik kartalları" gibi taraftar gruplarına ve o kişilere saygım sonsuz onuda söyleyeyim.

CR7

herkes istediği takımın taraftarı olur.

illa doğduğun yerin takımının taraftarı olacaksın diye bir kural yok.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

valla ben kuzenlerime.diyorum simdiden

olm besiktssli olma

hep sikinti hep sikinti

Onun Besiktasli olmasini elbette isterim ama. .
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Olamaz demedim zaten hemen gerilmeye gerek yok. Ben kendi fikrimi söyledim "gitmediğin yer senin değildir" tarzı düşünüyorum.

Bu arada dediğim gibi olsa yani her şehir, semt, kasaba her neyse takımına sahip çıksa takımlar arası uçurum olmaz. Ancak bu sadece şehre sahip çıkma mantığıyla olmaz. Bu ülkede herkes İstanbul medyasının gazetesini okuyor, İstanbul medyasının televizyonunu izliyor. Bu düzen böyle olduktan sonra dediğimin olması da zor zaten.