Ana Menü

İlhan dönüyor!

Başlatan ist.hatirasi/3-4, Mart 19, 2007, 15:30:36

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ist.hatirasi/3-4

İlhan Mansız sahalara dönüyor

Başarılı bir ameliyat sonrası sağlığına kavuşan tecrübeli futbolcu İlhan Mansız, Ankaragücü formasıyla yeniden sahalara dönüyor.           

31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 2006 Dünya Kupası'nda Jürgen Klinsmann yönetimindeki Almanya Milli Takımı'nın kondisyonerliğini yapan ABD'li kondisyoner Mark Verstegev yönetiminde güç topladı.

Almanya'da moral depolayan İlhan Mansız, Ankaragücü formasıyla yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Ankaragücü ile tekrar anlaşan İlhan Mansız, iki hafta sonra takımıyla antrenmanlara başlayacağını belirterek, "Daha çok eksiğim var. Sahalara yüzde 100 kapasiteyle dönmem gelecek sezonun ikinci yarısının başını bulacak" dedi.

Mankenlik ve reklam projelerini askıya aldığını söyleyen İlhan Mansız, geçen yıl geçirdiği trafik kazası ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle toplam 7 kez ameliyat olduğunu söyledi. Bu kadar çok cefa çeken bir başka futbolcu tanımadığını anlatan Mansız, şöyle konuştu: "Futbolcunun yaşayabileceği en kötü günleri yaşadım. Şimdi de sağlığıma geri kavuşmanın sevinciyle kendimi tamamıyla futbola adamış durumdayım"

Bir dönem Beşiktaş ve milli takım formasıyla taraftarların gönlünde taht kuran ve 2002 Dünya Kupası'nda A Milli Takım'ın Dünya 3.'lüğüne ulaşmasına büyük katkı sağlayan İlhan Mansız, bundan sonra tüm amacının tekrar eski formuna kavuşmak ve futbol sahalarında yeniden başarılı olmak olduğunu söyledi. Tecrübeli futbolcu Mansız, hedefinin kısa zamanda, en iyi şekilde sahalara dönmek olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bütün problemlerimi hallettim. Her insan için, en önemli olan şey sağlık. Futbol benim hayatım. Futbol, her şeyin önünde geliyor. Kafamda problem kalmadı. ABD'de de çok güzel bir hazırlık dönemi sonrası güç topladım. Münih'te idman dışında boş zamanlarımı 6 yaşındaki kızım Aime ile geçirdim''

keskebizde baslasaydı tekrar!

YÖNETİM İSTİFA !!!

canmert

ankaragücünde başlamasydı keşke
bu ilhan ı eskisi gibi çok seviyorum be
inşallah eski formuna kavuşur ve bize gelir...

Dem@

umarım eski formuna kavuşurur içinde hala kartal aşkı var gene bize gelse kendisi ii bi başlangıç yapsın alırız gene ilhanı inşallah

ugur24

ilhan mansız çok iyi bir beşiktaşlı olarak anılacak..bize gelme ihtimali artık yok..hayal kurmayın bence..

Dem@

hayal meyal seviyoruz işte o kadar

alper_1903

seviyoruz ulAn ilhan seni
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carsi52

Ben bu adamın hastasıyım ya her ne olursa olsun bu adam bizde başlasın :D
Bölünür senin için uykular!

unicorn

Hayırlısı olsun. Görmek isteriz onu sahalarda ve millli takımda...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

eRe

ınsallah cabucak ıyı bır performansa kavusur
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

mdc

maf  üçlüsüde gelsinmi :D
Bu saatten sonra bir nane olmaz ....
HAYATTA BEŞİKTAŞ

husoeagle

inşallah duruyu yanıltır ;D

SATUKBLADE

Alıntı yapılan: ugur24 - Mart 19, 2007, 17:03:51
ilhan mansız çok iyi bir beşiktaşlı olarak anılacak..

bence artık sadece böyle kalmalı gerisi zaten hayal olur olmasada bi işe yaramaz !!!

DIABLO

bitti artık eskisi gibi olamaz kendisini şımarıklığı hariç severim ama bitti gelemez

şımarıklığı konusuna gelince en basit örnek chelsea maçı idi
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Timurlenk

dönsün be özledik zaten onu bağıralım yine ilhan mansız diye

BerkAy1903

onun içinde hala beşiktAŞKı var bence...
19o3