Ana Menü

SİKE KARARLARİ ACİKLANDİ..

Başlatan NoPasaran, Mayıs 07, 2012, 08:31:49

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Yalnız bide şöyle birşey var evet katılıyorum bu İ.Akın şikeyi kendi kendine yaptıdamı 3 yıl ceza aldı bu doğru buna birşey diyemem, ama A.Yıldırım'da mı şikeyi kendi kendine yaptıda içerde yatıyo bu adam aylardır ?

Bunuda göz önünde bulundurmak lazım her açıdan saçma .. Yani sadece Fenerbahçe savunulmuyor çünkü Fenerbahçe açısından da saçmaca durumlar var ..

En rahat kurtulan takım Trabzon oldu bence .. Fenerbahçe'nin adı geçtiği şeylerin aynısında hep Trabzonun'da adı geçiyor başkanlarınında adı geçiyor ama Sadri Şener dışarda, Aziz Yıldırım içerde .. Ve hala daha konuşuyorlar ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

keskinli

egri oturup dogru konusalim
aziz yildirimi hepimiz biliriz,neredeyse melek yapacaklar adami
onun iceride yatma sebebi şikeden daha cok mafya baglantilari
mafya demeyelimde onun daha yumusagi kabadayilarla olan iliskileri diyelim
futbolcu dövdüren o ,gazeteci korkutan o,stadda yayinci kurulusa sabotaj düzenleyen o,gazeteci kovduran o,racon kesen o....
büyük bi ihtimal kaba yerlerinden adam vurduranda o
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

Panatinaikos, Olympiacos, Anderlecht, PSG ve Basel kulüpleri Türk takimlariyla oynamak istemediklerini UEFA'ya iletti.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Ersin Develi

Alıntı yapılan: CR7 - Mayıs 07, 2012, 23:24:13
Alıntı yapılan: KeePSaKe - Mayıs 07, 2012, 23:22:32
Almanya ile Yunanistan'a ne oluyor ki Türk futbolunun men edilmesi ne demek sanki bu olay tek Türkiye'de mi oldu ?

Saçmalık.

saçmalık değil.
adamlar %100 haklı.

Yunanistan dışında saçma değil
Yunanistan'ın yaptıkları bizimkilerin yaptığından daha aşağılıktı

saldır beşiktaş

Gereken cezayı verdi mi Yunanistan verdi.
E problem nedir o zaman, dibine kadar haklı adamlar.
Bizden aşağılık olmadıklarıda kesin. (futbol olarak)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Uefa karisamaz bence bu kararlara..

Ki arkasinda onlarin oldugunu dusunuuorum..

İkincisi pfdk bu aldigi ceza yada ceza vermeme kararlarini ayrintisi ile aciklaaasi lazim..

Yani sekip mosturoglunun yada ne bileyim umit karanin sikeye karistigini neye gore tespit etti

Yada fenerbahcenin ceza almayisinin nedeni nedir..

Yada aziz isin icinde yok derken tapeler ret mi edildi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ersin Develi

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Mayıs 08, 2012, 21:22:29
Gereken cezayı verdi mi Yunanistan verdi.
E problem nedir o zaman, dibine kadar haklı adamlar.
Bizden aşağılık olmadıklarıda kesin. (futbol olarak)

UEFA'nın zorundan verdi aksi halde YD'den daha beter adamlara sahiptiler
Önce şike var dedi düşürdüler,sonra yemedi tekrar aldılar lige,UEFA gelişine vurduğu gibi 3 lig aşağı gönderdi onları
Yani Yunanistan a kalsa Türkiye'deki gibi üstünü kapatacaklardı.
Demek istediğim bu,yani bana laf atacaksa önce kendi pisliklerine baksınlar.
Onların dediğini İtalya dese eyvallah sesim çıkmaz ama onlar sussun bence

keskinli

konuyu yunan-türk cekismesine cevirmeye gerek yok
uzun lafi kisasi yasadigimiz gelismeler hic kimseyi tatmin etmedi
2 gün önce dolandiricilik sahaya yansimadi deyip 2 gün sonra oyuncu ve yönetici cezalandiriyorsan süpheli duruma düsersin
58.maddeyi degistirip sonrasinda bu karari veriyorsan süpheli duruma düsersin
aziz efendi hapisahaneden talimat gönderip demirörene yalanciktan posta koyuyorsa süphe duyarsin
sürec hic iyi yönetilmiyor
demirörenin alacagi kararda anca biu kadar olur
sivasa paf takimiyla cikariz olur biter
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Cas hakimi açıklama yaptı..

UEFA karışamaz..Onamak zorundaymış..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Bu durumda şike davası ve kararları artık kesin olarak bitmiş oluyor ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

Kamuoyu tarafından siyasi kimliğinin yanı sıra sportif kişiliği ile de tanınan eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, "Platini ile konuştum, 'Takımları düşürmezseniz, Avrupa'da yer alamazsınız' dedi" uyarısında bulundu.

Özellikle son dönemde farklı spor dallarındaki organizasyonlara katılarak "sporcu" yönünü ön plana çıkaran ve sosyal projelere destek veren Tüzmen, spor yapamadığı zaman kendisini adeta "suçlu gibi" hissettiğini söyledi.

Türkiye'nin 2020 Olimpiyat Oyunları ve UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası'na adaylığını değerlendiren Kürşad Tüzmen, "Türkiye, iki büyük organizasyonun altından kalkar. Futbol Federasyonu ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) üyesiyim. Michel Platini ile konuştum, 'Takımları düşürmezseniz, Avrupa'da yer alamazsınız' dedi. Benim de takımları düşüreceğim belli. Başbakanımız istemedi (TFF adaylığı). İstemedi, çünkü Fenerbahçeli. Ben de Galatasaraylıyım (Gülerek). Türk sporu yaşasın. Benim hiç makamda, mevkide gözüm yok. Futboldan anlamam ama bildiğim bir şey var, adaletli yönetirim. Bugüne kadar gümrükleri, dış ticareti adaletle yönettim" dedi.

Sporcu kimliği

Hafta sonu Antalya'da düzenlenen triatlon yarışlarına ve dün Ankara'daki engelliler spor şölenine katılan Tüzmen, "Spor yapmadığım zaman kendimi 'hayatta bir şey başaramayan adam' olarak düşünürüm" diye konuştu.
Sporu sevdiğini anlatan Kürşad Tüzmen, "Spor benim için yaşamın bir parçasıdır. Sporla güne başladığım zaman, o gün benim için daha güzel geçer. Esprili, herkese neşe saçan bir adam haline gelirim. Spor yapmadığım zaman en kötü şekilde suratı asık, insanlara bağıran, çağıran hale geliyorum. Spor bende böyle bir düzgünlük yaratıyor" diye konuştu.

Sporu aktif olarak da yaptığını anımsatan Tüzmen, şunları dile getirdi: "Yüzücülüğüm dönemimde 25 yıl kapalı havuz özlemi çektim. Yakalandığım cilt kanserinin asıl nedeni, açık havuzda öğlen saatlerinde yüzmek zorunda olmamdır. Çünkü, hocalarımız öğlen saatlerinde müsaitti. Halk havuzdan çıkarılır, biz yüzerdik. Maruz kaldığımız güneş nedeniyle sırtımızda yaralar oluşurdu. Tesis eksikliği vardı. Bugün tesislerimiz, antrenörlerimiz var ama sporcularımızda ruh yok."
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)