Ana Menü

Geçmişten gelen iletiler :)

Başlatan K.D, Nisan 28, 2012, 00:10:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.D

arkadaşlar önceden göndermiş olduğum iletilere bakarken foruma ilk geldiğim zaman ki çocuklukla yazmış olduğum bir iletiyi gördüm ve çok saçm[kufur otomatik degistirilmistir]omik geldi eminim hepimizin böyle iletileri,muhabbetleri,tartışmaları vardır onlara bi hatırlayalım istedim burada hadi kolay gelsin :D

1478  Serbest Vuruş / Ynt: Soru Cevap | Ne-Nedir-Nerededir-Nasıldır? « : Ekim 23, 2008, 13:15:46 »   arkadaşlar herkes buse_44_95@hotmail.com hacklesin hacklemeyen fenerli ve bursalı olsun arkadaşlar 
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

NoPasaran

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Kasım 21, 2006, 21:37:19
Beyler ...

Bu son uyarım...İhraç edileceksiniz

Ne kadar iyi yürekli birisiymişim :D

2006
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

valla bize hiç denk gelmedi o iyi yürekliliğin abi :P

KeePSaKe

Since 1903

K.D

müthiş bir ikili değilmiydik andaç abi :)

ERHUN

Forum tarihinin en saçma konusunu olabilir: http://www.kralkartal.net/index.php?topic=13461.msg247246#msg247246

Bir de nokta yerine üç nokta kullanma huyum vardı. "Çok güzel maç oldu... Bu puanlara ihtiyacımız var... Ernst mükemmel oynadı... Önümüzdeki maçlara bakacağız..." şeklinde. Boşa göz yoruyordum.

NoPasaran

Valla iki nokta huyu bendede var :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Öyleydiniz Kemal valla arıyoruz sizi  ;D
Since 1903

KeePSaKe

O huy bende de vardı.Aslında o üç nokta tamamlanmamış cümlenin sonuna konuyor ama alışkanlık işte :D
Since 1903

NoPasaran

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Nisan 29, 2012, 01:05:06
O huy bende de vardı.Aslında o üç nokta tamamlanmamış cümlenin sonuna konuyor ama alışkanlık işte :D

cevap verirseniz anınada alıntı yapıp cevaplarım demek istiyoruz sanırım ;D :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Ayrı bir hava katıyordu abi o üç nokta  ;D
Since 1903

K.D

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Nisan 29, 2012, 01:01:53
Öyleydiniz Kemal valla arıyoruz sizi  ;D
valla abi ben birazcık girmeye başladım da alp pek giremiyo yazın gireriz inşallah ikimizde yatılı okulda olunca koptuk forumdan ya :D