Ana Menü

Elazığspor'da Bülent Uygun Dönemi !

Başlatan El Maestro, Mart 28, 2012, 14:43:13

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Bank Asya 1. Lig takımlarından Elazığspor Hüsnü Özkara ile yollarını ayırdı.

Bank Asya'da lider olan Elazığspor'un başına ise şike davasında tahliye olan Bülent Uygun getirildi.

Elazığspor'un Süper Lig yolunda rakipleriyle puan farkının kapanması ve yönetimin Hüsnü Özkara ile yaşadığı sorunlardan sonra ayrılık geldi. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi.

"Teknik Direktör Hüsnü Özkara ve ekibiyle yapılan görüşmeler sonucunda sözleşmeleri karşılıklı anlaşma ile fesh edilmiştir. Özkara'ya kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

BÜLENT UYGUN AKŞAMÜSTÜ İMZA ATACAK

Hüsnü Özkara istifa ederken sabah saatlerinde Elazığspor yönetimi Bülent Uygun'la görüşerek prensip anlaşmasına vardı. Yönetim ile her konuda anlaşan tecrübeli teknik direktörün akşam saatlerinde imza atması bekleniyor.

Hürriyet
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Ersin Develi

Bülent Uygun ne kadar yüzsüz ve şe.siz bir adam.

Buca'yı bırakıp kaçarken ne düşündü acaba

Çok büyük bir ihtimalle Süper Lig'e çıkacak Elazığ'ın başına geçiyor.Kahraman ya :)

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Bu yöneticilerde akıllanmıyor ya asıl işin garip noktası ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Bu şike davasından ben hiç bişey anlamadım..

Vallahi aklım almıyor..

Saha içindekiler dışarda, tribündekiler içerde..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ersin Develi

Bülent Uygun'un idari tedbir kararı reddedilmiş :D

ERHUN

Şike soruşturması nedeniyle yaklaşık 7 ay Metris Cezaevi'nde tutuklu kalan ve sonrasında tahliye edilen teknik direktör Bülent Uygun, PFDK'nın verdiği kararla şoke oldu. PFDK, üç gün önce Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'la sözleşme imzalayan Bülent Uygun'un teknik direktörlük yapabilmesi için "yasağın kaldırılması" istemini reddetti. Bu karara göre Elazığspor'un Bülent Uygun ile yapmış olduğu sözleşme geçersiz oldu. Bank Asya 1. Lig'de lider olan Elazığspor, Hüsnü Özkara'nın yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle görevine son vermiş ve Uygun'la anlaşmıştı.

NoPasaran

Aziz Yıldırımında başkan olmaması için karar çıakbilir önümüzdeki aylarda..

Seçimleri yaklaştı zaten..

Emsal gösterilebilir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

İdari tedbiri kalkmış. NTVspor altyazı geçti.

Ersin Develi

Yazılan doğruysa
Bu yasağı seve seve kaldıracaklar demiş

iğreniyorum bu adamdan