Ana Menü

[UEL Round 16] BEŞİKTAŞ - Atletico Madrid [15.03.12] [22:05]

Başlatan ilhan mansız_melis, Mart 10, 2012, 14:57:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Forumda Quaresma'ya en çok laf edenlerdenim, sanırım bilmiyorsun.

Neyse uzatmak boşa öyle veya böyle yenildik neticede. Buraya kadar gelmek bile başarı deyip geçeriz yapacak bir şey yok.

Mert Herbert

seyirci de başarısızdı. Bayrak ve pankartlar güzeldi. Ve tabii ki 85. dakika da gelen Gündoğdu marşı çok güzeldi.

Takım da istek var, fakat beceri yok. oyun kuramıyoruz , pas yapamıyoruz , kademe yapamıyoruz. E karşında senin Orduspor yok ki kardeşim , Madrid bu .

Ben yine seyirciye değinmek istiyorum. Öncelikle , o kadar forumlarda yazıldı edildi yıkacağız bilmem ne. bu muydu yani ? Sevilmek için sevmedik biz seni , sen yenilmişsin umrumda değil ki demek kolay. Göstersenize o zaman sevginizi. Niye bağırmıyorsunuz ? Takım seyirciyi ateşler , orası öyle ama biz sıradan bir takım değiliz ki klişelere bağlı kalalım. 2. golden sonra Cenk'i yuhalamalar falan. Ya siz manyak mısınız? Bu mu yani yapacağınız destek ? Rüştü'nün her maçta yaptığı hataları göz önüne alsak , çoktan ipinin çekilmesi lazımdı. Fevzi'yi de aynı şekilde yaktınız. 1 hatalı gol yedi diye ( ki orada ki hata , kaleciye o kadar yakın mesafede geri pas veren futbolcunundur)

Arda'ya küfür etmek de neyin nesi ? Ya gerçekten anlamıyorum neyin küfrüdür bu ? Neyin çekememezliğidir bu ? Arda'nın anasına küfür et , sonra Madrid'li futbolcuları alkışla.

Daha da vahim olan , seyirci kendi takımından futbolculara şişe , çakmak , vs atar mı ? Bu kadar mı bencilsiniz? Kulübe verilecek cezaları düşünmeden etmeden , kafanıza buyruk hareket etmek de ne ? Yazıklar olsun.
Hani sevgilinle uzun süre görüşmezsin ve buluşma esnasında kalbin yerinden çıkacak gibi olur ya , ben her Beşiktaş lafı geçen cümlede bu durumu yaşıyorum. Beşiktaş aşkı anlatılmaz, yaşanır.

Cem Goren

Abi Cenk o golü yemese o maçı 4-1 kazanacakmıydık Allah aşkına yapmayın ya. Ulan sallamaya yer arıyor herkes. Cenk o golü yiyene kadar bu takımın kaleye şutu yok ahali. İlk şutumuz 80de Almeida tarafından uzaktan çekiliyor.

Oturun bunun muakemesini yapın.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

KeePSaKe

Valla ben ilk yarıdan sonra kapattım uyudum.Bir ara baktım 2-0 olmuş öyle bitti sanıyorum 3'üde yemişiz.

Beklemiyordum zaten kazanmayı öyle bir takım değiliz çünkü buraya kadar gelmek bile bir başarıdır.
Since 1903

Simurg

Ben kısmet değilmiş diyemeyeceğim artık yeterin yeteri aştı artık böyle rezillik olamaz.
O sahaya inen lavuğundan tuttun anlamsızca küfür eden taraftara...
Öncelerei beşiktaşlı olmak bir marka gibiydi türkiyenin en iyi taraftar duruşunu sergiliyorduk son bir kaç senedir.
Ya ÇAKMA BEŞİKTAŞLILAR türedi yada bazı kesim duygularının yerini değiştirdi.
Utanıyorum sizin gibilerle aynı takımı tutmaktan !

Cenk ahhh cenk !
Nasıl basit hatalar yapıyorsun öyle ?

Daha çok çalışman lazımdır çok gençsindir,
Yapmaman lazımdı !
Ama suç sende değil ki  gerçi seni bu maça çıkmak zorunda bırakanlarda..
Başka kim çıkıcaktı yerine seçenek mi vardı?
Adam aklıllı futbolcumuzmu var kalecimiz olsun

Ulan hadi genç gol yedi nasıl olurda gol atamazsınız ya ?
Saçma sapan nedenlerle kart yıyolar birde utanıp hani 1 tane atamadılar..
Yazık !

Carvalhal geldiği günden beri takıma getirisi olmayan bir teknik adamsın sevmiyorum artık seni.
İstifa edip onurunu gururunu alda git.
Q7simiş edusuymuş yok egemenmiş, çeteymiş..
Hepiniz gidin takımıma bir daha bulaşmayın istemiyorum.
Küme düşelim gerekirse paf takımla çıkalım bu hallerde olunmasın yeter.

Beşiktaş'lı bile bulamıyoruz takımın başına başkan olucak parası şusu busu
bu kötü dönemde bizi böyle satanlara yazıklar olsun.
Yarı yolda bırakanlara yazıklar olsun.

Forma kutsaldır.
Taşıyamıyorsan  GİYMEYECEKSİN!

Çocuklar UTANIN UTANIN çocuklar !

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Grocbenn

Beşiktaş mali/idari her yönden bitmiş.Ama dün baktım ki o çok övündüğümüz taraftarımızda bitmiş.Uzatmaları oynuyor.

A.Madrid ile Beşiktaş arasında kalite olarak dağlar kadar fark var.Bu yenilgi normal.Beşiktaş'ta hiçbir futbolcu A.Madrid 18'inde oynayamaz.Ona rağmen istekli başladılar.Beşiktaş ile A.Madrid 100 maç yapsınlar 99 değil 100'ünü de A.Madrid yener.Türkiye'nin en önemli yıldızı Arda Turan'ın bile sıradan olduğu bir takımdan bahsediyoruz.

Taraftar olarak Cenk'e yapılanlar,Arda Turan'a yapılanlar rezillikti.Utandım.

Ben Cenk'e kızamıyorum.Bu adam bu kadar.Yapabileceği bu.

Benim kızdığım bu takımı sezon başında Çorap giyerken sakatlanan bir kaleciye ve Cenk' emanet eden o beyinler.

Yine sezon başında Rıdvan Şimşek'i gönderip.Belki de bizi bu hallere düşüren sağ beksizliğimizi göremeyen o beyinler.

Yine sezon başında sol beksizliğimizi göremeyen beyinler.

Alves/Edu/Sidnei gibi futbolla alakası olmayan adamların transferine ok veren beyinler.

O beyinlerden birinden kurtulduk TFF'ye başkan oldu.Ama diğeri dün tribünde pişkin pişkin izledi.Kim bilir bu mağlubiyete sevindi ve Carvalhal'i göndermek için fırsat oldu.Kendisi tekrar Teknik Direktörümüz olacağı günün hayallerini kuruyordur.

Tayfur Havutçu'nun Beşiktaş'tan kazandığı her TL benim zoruma gidiyor.Yeni yönetimden tek isteğim bu adamı bu takımdan uzaklaştırmak.

Beşiktaş'ın bu pisliklerden kurtulması gerekiyor.Fatih Terim gibi bir hoca bulup,Önümüzdeki sezon Atınç-Muhammed gibi adamları 11'e koyabilecek cesur isimlere ihtiyacı var.Başka kurtuluşu yok.

ERHUN

Alıntı yapılan: Grocbenn - Mart 16, 2012, 10:34:34
Beşiktaş mali/idari her yönden bitmiş.Ama dün baktım ki o çok övündüğümüz taraftarımızda bitmiş.Uzatmaları oynuyor.

Bu taraftar biteli çok oluyor. Sezonda atıyorum 50 maç yapılıyorsa 1 inde 2 sinde şov yapmakla büyük taraftar olunmuyor onları anlamaları gerekiyor ama anlayacak kapasite yok veya anlamak istemiyorlar.

RCA

Alıntı yapılan: Agilis 8 - Mart 13, 2012, 16:12:12
çok güzel şeyler söylüyorsunuz yani okurken böyle beşiktaşlı kardeşlerimi abilerimi görmek beni çok mutlu ediyor.

fakat at gözlüklerimizi çıkarırsak bu maçın sonunun ne olacağını apaçık görmemiz gerekiyor.

neye dayanarak yeneceğimizi hatta turu geçeceğimi düşünüyorsunuz? sırf vicente calderon daki maçın ikinci yarısına göre mi ?

inanmak güzel gerçekten çok güzel. keşke bu inancınızı ve isteğinizi futbolcuların yüzüne söyleyebilsek de bizi anlasalar nasıl aşığıyız bu renklerin diye.

uzun lafın kısası bu kadro tüm potansiyelini, arkadaslığını ( Q7 bile bireysel oynamaksızın) koysa ancak yarı finale çıkar ki benim saydıklarımın 10 da biri şuan bu takımda YOK!

dönemi kapattık en azından buraya kadar geldik tek isteğim kendi adıma.. ateşli taraftar sıcak bir atmosfer ve göklerde inleyen BEŞİKTAŞ kelimesi.

herzamanki gibi..

taraftar dedim bari o olsun dedim o da olmadı.. cenk'e küfürler Türk Milli Takım oyuncumuz Arda turan'a küfürler. bakın şöyle anlatıyım bunlar neden oluyor hiç düşündünüz mü?

biz başarılı bir takım olamadık 2003 ten beri. ne düzgün bir teknik patronumuz ne düzgün bir başkanımız yönetimimiz olsu ne de içli oynayan oyuncularımız oldu.

2009 da şampiyon oldugumuz sene gs ve fb bu denli kötü olmasalar alamazdık bile ligi.

taraftar da eziklik psikolojisi oluşmuş durumda. fb ve gs gerçekten iyi takımlar. en azından iş yapan oyuncuları var.

bizimkiler gazla çalışan 1 km yolun 10. metresinde nefes nefese kalan hala holosko gibi dingillerle atak yapmaya calışan basit bir takım olduk.

biz bu DEĞİLDİK! bizi bu hale getiren yönetimdir beşiktaşı yönetemeyenlerdir.

artık taraftar yapısı da bozulmuştur. geçmiş olsun herkese.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Mert Herbert

kesinlikle yorumlarda çok haklısınız , o Arda'ya küfür eden yeni açık tribününde ki Murat'ın sebebidir. Her neyse , takım sahipsiz , borçları var , futbol yok peki ama benim anlamadığım şu : Tuttuğun takımı desteklemeyeceksen tutma. Gerekirse tepkini farklı yönlerde gösterirsin , fakat sağa sola küfür ederek olmaz bu iş. Seyirci hep bir ağızdan coşkulu bağırsaydı bile durum çok farklı olmazdı tabii ki ama ispanyollar , tüm dünya ve fenerliler galatasaraylılar derlerdi ki gerçekten Beşiktaş taraftarı kendini yine gösterdi. Bizi diğer takımlardan ayıran budur. Ya benim yenilmemize değil seyircinin pasifliğine gözlerim yaşardı. Zaten elemek umudu çok fazla yoktu içimde. Hatta ilginç bir anektod : Yanımda Belçika'dan sadece maç için gelmiş bir Beşiktaş'lı abi vardı. Zaten belli bir amatörlük vardı üzerinde. Sonra baktı ben şarkılara türkülere eşlik ediyorum , bayrak sallıyorum , dedi ki sen bu kadar önem veriyor musun takımına? Abi dedim , başlama düdüğü çalmadan önce bağırmasın kimse dediler o yüzden kısık sesle eşlik ediyorum şarkılara , sen maç başladığı zaman asıl gör tribünleri. Ben den çok daha aşık insanları göreceksin. Sonra düdük çaldı , ilk 15 dakika zaten boğazlarım yırtılır gibi oldu. Golden sonra tribünlerden çıt yok. Bağırıyorum bağırıyorum 3-4 kişi bağırıyo sadece. sonra adam bana dönüp sen boşa seviyosun galiba dedi.  O an o kadar çok isterdim ki çok coşkulu bir Haydi kalk ayağa , kartal gol gol gol, ama olmadı. Boynum bükük ayrıldım adamın yanından.
Hani sevgilinle uzun süre görüşmezsin ve buluşma esnasında kalbin yerinden çıkacak gibi olur ya , ben her Beşiktaş lafı geçen cümlede bu durumu yaşıyorum. Beşiktaş aşkı anlatılmaz, yaşanır.

Ersin Develi

Ben kahvede otururken gözlerim doldu
Başım çatladı sinirden
Cenk'e zerre kızmıyorum,ben olsam atardım kendi kaleme belkide o sinirle.

Sanki Madrid 3-1 geride başladı,toplam 2 şutumuzu var

İsmail
Canım kardeşim başarılı olmanı o kadar istiyorum ki,olacağına da inanıyorum
Ama bir tane mi orta kesemezsin be
Sonra da Quaresma'yı eleştiriyorsunuz

Ben şahsen kazanmaya inanmış 11 oyuncu görmedim sahada
Üzüldüğüm tek nokta eleyebileceğimiz takıma elenmek oldu

Dipnot:Gs maçında 4 gol pozisyonuna girdik,4'ü de Quaresma sayesinde oldu,2 tane de attırdı
Ordu maçında sol taraftan 0 orta 0 atak
Madrid maçında sol taraftar 0 atak
Quaresma olursa yenermiydik yenilirmiydik bilmem ama
Quaresma olmalıydı bu maçta kesinlikle

ERHUN

Arda'ya yapılanı onaylayan yoktur zaten aramızda.

Benden de bir şey gelsin o zaman, elin İspanyol'una neden tüm stat "koy şu madride, koy şu madride, koy şu g.v. madride" diye bağırılıyor? Küfürsüz tezahürat yok mu? Hani çok yaratıcıyız ya, hani en iyisiyiz ya. Neden bu kadar basit bir tezahürat yıllardır takım adı değiştirerek söylenir ben bunu merak ediyorum? Söylemiyor muyum? Söylüyorum, hepimiz söylüyoruz ama hoş şeyler değil bunlar.