Ana Menü

Beşiktaş:0- M. İdmanyurdu:1 (02 Şubat 2012, 20:30)

Başlatan keskinli, Şubat 01, 2012, 18:01:02

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Maçı izlemedim gerçekten merak ediyorum Quaresma'nın neden tekme attığını ve izlemediğim hale kesin haksız olduğunu düşünüyorum alayı artiz olmuş bunların.
Since 1903

saldır beşiktaş

‎11 sene boyunca klübe hizmet etmiş bir oyuncu bir kalemde silinebiliyorsa,
Bugün de Quaresma'yada yol vereceksin, tabii g... yiyorsa azıcık delikanlıysan.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Brestgerfich

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Şubat 02, 2012, 22:31:17
Maçı izlemedim gerçekten merak ediyorum Quaresma'nın neden tekme attığını ve izlemediğim hale kesin haksız olduğunu düşünüyorum alayı artiz olmuş bunların.

Anlatayım kardeşim.
Oyuna girdi. 2-3 sefer adam geçmeye çalıştı, beceremedi.
Götünü kaldırmaktan aciz paşamız. Henüz portekizde yediklerini çıkaramamış belli ki.
Rezil oldu resmen. Rakip ceza sahasında rakibi ona bir şey yapmamasına rağmen adamı makasa aldı.
Sakatlama niyetiyle değil Beşiktaş'a ihanet düşüncesiyle yaptı.

Quaresma'nın diğer adı ihanettir ve az önce bok attığım Ekrem, Quaresma'dan 10000000 kat daha adamdır.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

RCA

twitter da TT olan konuların içinde querasmayı gördüm bi bakayım neler denmiş diye göz atayım dedim

sırasıyla mesajları okurken genellikle bir serzeniş ve onun beraberinde getirdiği nazik yaklaşım varken tam o sırada içimden allah allah küfür falan yok hiç burada bir yanlışlık olmalı derken CEM GÖREN in tweetine rastladım ve gülmekten yarıldım :D halk kahramanı cem gören

Sülaleni biiiiip Quaresma. Seni şu saatten sonra göndermeyen hocanın da yönetimini de anasını biiiiip.

;D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

unicorn

Quaresma ve Fernandes bunların hesabını vermeli. Fener maçı öncesi yapılan ciddiyetsizliğin eş anlamlısıdır : İHANET!
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ERHUN

Geçen söylediğim gibi, futbolcuların şahsına, isim vererek tek kelime yazmayacağım.

Vazgeçtim ya genel olarakta hiç bir şey yazmayacağım. "Lanet olsun böyle takıma pardon kadroya, başkana, canımız ciğerimiz ama kadro bilgisi olmayan sempatik ve güzel insana"  başkada bir şey yazmak gelmedi içimden.

Heeee son olarak:

QUARESSMAAAA QUARESSSMAAAAA OLEYYYY OLEYYYY OLEYYYYYYY!!!!!

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

keskinli

ne hallere düsütün be besiktasim
yönetimde namert bi adamin oyuncagi
sahada portekizli kafasi kiriklarin usagi
yaziklar olsun
maalesef taraftarimizdada suc var
kafasi kiriklarin,piskopatlarin,tacizcilerin,ahlaksizlarin bastaci edildigi bi yerde fazla bi beklentiye girilmemeli zaten
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

Volkan abi Allah kitap aşkına şurda küfürü bi 5 dk serbest yap 2 gram hatrım varsa. elim ayağım titriyor sinirden ya.

bu adam geçen sene kiev maçında kırmızı gördü neymiş hırsına yenik düştü falan dediler halbuki 4-1 in rövanşına gitmek istemedi biz bilmiyoruz sanki. bursa maçı keza öyle kötü oynadı gitti adama çat koydu bir tane ne o hırslı. abi sokarım ona da hırsına da burası kimsenin babasının çiftliği değil. ulan elim ayağım titriyor ya.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

ayrıca bir bursa maçındaki yediğimiz gole bakınız bir de bu maçtaki.
ekrem-toraman tarafından mutlaka bir adam kaçıyor.
bu adamlarla OL-MAZ!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Grocbenn

Bunun adı Şerefsizliktir.İhanettir.Takımını satmaktır.Sakatım diye arkadaş 1 ay resmen yemiş içmiş affedersiniz sıçamamış.Bu kilo ne?

Bugün O kadar belli etti ki kırmızı kartı.Bu kart bir anlık öfke ve sinir değildi.Kesinlikle bilinçliydi.Ve bunun için 3-4 kere hamle yaptı.

Beşiktaş takımı bu şeref yoksunu insanlardan arınmalıdır.Bu mudur övündüğümüz Beşiktaşlılık.Yazıklar olsun.

Quaresma şerefsizi oynayacağı maçlarda harikalar yaratsa bile benim için bugün bitmiştir.

Ve tekrar söylüyorum bugünkü hareket kesinlikle bilinçliydi.Para problemi yüzünden Quaresma Beşiktaş'ı silmiş olabilir.

ERHUN

Alıntı yapılan: Cem Goren - Şubat 02, 2012, 22:49:04
bursa maçı keza öyle kötü oynadı gitti adama çat koydu bir tane ne o hırslı

Aaaaa öyle deme armayı öptü ya, o yeter. QUARESMAAAA QUARESMAAA OLEYYY OLEYYY OLEYYY

Bu arada burası kimsenin babasının çiftliği değil lafıda olmadı. Demirören'in babasının çiftliği burası.

Neyse ya boşverin bunları dünyanın en büyük taraftar grubuyuz(!)

Ersin Develi

Bu takım Pazartesi Kayseriye gitti geldi Perşembe bu maçı oynadı 3 gün sonra da Fenerbahçe maçına çıkacak..

Maçın 30.dakikasında Penaltı'yı verip oyuncuyu kırmızı kartla atamayan Kuddusi'ye
6 günde 3 maça yapmaya zorlayan Federasyon'a
Elmander'e direk kırmızı kartta 1 maç ceza veren ma Fernandes'e çift sarı karttan 2 maç veren MHK'ye
Fernandes'in kırmızı kartından önce faul çalamayan Kamil Abitoğlu'na
Carvalhal fikstür için kendini yırtarken,arkasında durmayan başkan'a 
Antalya ve Antep maçını katledip Beşiktaş'ı zan altında bırakan herkese
En içten sevgilerimi gönderiyorum

Yine de canın sağolsun Beşiktaş'ım

1 ay önce işler iyi giderken gurur duyduğum gibi gurur duyuyorum
Tepede o kadar oyun oynanıyor ki size kızmak mümkün olmuyor.
Biz normal şartlarda nasıl mücadele edeceğinizi gördük Avrupa Liginde
Ve
Halen görmekteyiz ki
Biz bu lig için fazla Şeref'liyiz

keskinli

Alıntı yapılan: CR7 - Şubat 02, 2012, 22:50:52
ayrıca bir bursa maçındaki yediğimiz gole bakınız bir de bu maçtaki.
ekrem-toraman tarafından mutlaka bir adam kaçıyor.
bu adamlarla OL-MAZ!
tamam onlar hatalida bir tane pozisyona giremeyen kafasi kiriklara ne diyecegiz?
biz toramandan ekremdenmi medet umuyorduk yoksa siamodan quaresmadan,almeidadan fernandesdenmi?
toraman elinden gelen herseyi veriyor,vermeyen adilerden hesap sormak lazim degilmi?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Ersin Develi, haklısın oynayınca çok iyi oynuyoruz ama beyler oynamak isterse...
Valla ne kadar iyi oynarsak oynayalım seviniriz tamam ama gerçekleri göz ardı edemeyiz, ETMEMELİYİZ.
Bu KULÜP, Demirören denen adamın çiftliği oldu. Gün geçtikçe daha kötüye gidiyor. Biri dur demezse vaziyet bence çok kötü.