Ana Menü

Beşiktaş:0- M. İdmanyurdu:1 (02 Şubat 2012, 20:30)

Başlatan keskinli, Şubat 01, 2012, 18:01:02

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Ertelenme ihtimali yüksek bi mac ama konunun yinede acilmasi gerekiyor,ihsan unuttu sanirim dolayisiyla konuyu ben aciyorum
kazanmak dilegiyle..

Beşiktaş v M. İdmanyurdu
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

keskinli

Mersin maçı iptal mi oluyor?
Beşiktaş ile perşembe günü Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynayacağı maç için İstanbul'a gelmeye çalışan Mersin İdman Yurdu kafilesi kötü hava şartları nedeniyle yola çıkamadı.

Konuyla ilgili olarak yayıncı kuruluş Lig TV'de canlı yayına konuk olan Mersin idman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Türkiye Futbol Federasyonu ile konu hakkında görüştüklerini söyledi.

Sağlam yaptığı açıklamada "Başkanınımız Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşüyor. Şartlar ne getirir bilmiyorum. Şuan araştırma içerisindeyiz. Özel uçak olabilir mi diye düşünüyoruz. Hafta sonu İstanbul'daydık fakat hava şartları nedeniyle orada antrenaman yapmayacağımızı düşündük. Bu yüzden Fenerbahçe maçından sonra İstanbul'dan ayrıldık. Federasyonnun bize yol göstermesi gerekiyor. Maçın iptali kolay değil ama gelemezsek de yapacak bir şey yok" diyerek sözlerini noktaladı.

ERHUN

CR7

maçtan 24 saat önce gelmek zorundalardı. bence hükmen kazanmamız gerek.

ayrıca bu yüzden fernandes ve sivok'un cezaları da fb maçına sarkacak.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Çıkacakmış galiba yola Mersin kafilesi ama bu 24 saat olayını bilmiyordum .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

ben de bilmiyordum da talimatlarda öyle yazıyormuş sanırım.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

Ulan gs kazanamadı yine. Ya arkadaş kayseriyi yensek yarın puanlar eşitlenecekti adamlarla.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Ersin Develi

Maç iptal olursa süper olur :) (hâla öyle bir ihtimal varsa tabi)

Olmazsa kazanacağımızı düşünüyorum.

Cenk
Hilbert-Toraman-Egemen-İsmail
         Ernst-Necip
Quaresma-Veli-Simao
           Almeida

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

keskinli

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın perşembe günü oynayacağı Mersin İdmanyurdu'nun hava koşulları nedeniyle İstanbul'a gelememesi büyük bir tehlikeyi ortaya çıkarttı. Mersin, yarına kadar gelememesi halinde TFF'ye maçın iptali konusunda başvuracak. Hava şartlarını göz önünde bulunduran TFF'nin bu talebe olumlu yanıt vermesi bekleniyor.

Ancak Beşiktaş için asıl tehlike burada başlıyor. Mersin İdmanyurdu maçının ertelenmesi halinde Fernandes ve Sivok, cezaları nedeniyle pazar günü Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecekler. Siyah - Beyazlı ekibin böyle bir durumda cezalara itiraz etmesi ve Mersin ile oynanacak ertelenme maçında bu isimlerin cezalarını çekmelerini isteyeceği öğrenildi.

DIABLO

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

NoPasaran

Yapacak bişey yok..

Her işte bir hayır vardır..

Can güvenliği önemli..

Fenerle daha yapacak çok maçımız olur..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Mersin İ.Y. Nihayet Geldi

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Mersin İdman Yurdu, deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma için 'gecikmeli' de olsa İstanbul'a geldi.

SABAH YOLA ÇIKTILAR AMA

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul'daki uçak seferlerinin iptal edilmesi nedeniyle sıkıntılı saatler yaşayan Kırmızı-Lacivertliler'de tüm planlar alt üst oldu. Sabah saatlerinde Adana Şakirpaşa Havaalanı'ndan İstanbul'a gitmeyi planlayan Kırmızı Şeytanlar, olumsuz hava koşulları nedeniyle uçak seferlerinin ardı ardına iptal edilmesine bağlı olarak yaklaşık 10 saat süren bir bekleyişin içine girdi.

SADECE FUTBOLCULAR VE TEKNİH HEYET GELDİ

Kulüp yöneticilerinin girişimleri sonucu Adana Şakirpaşa Havaalanı'ndan İstanbul'a kalkacak olan 18.30 uçağında 25 kişilik yer ayırtıldı. Teknik ekip ve futbolcular, apar topar Macit Özcan Tesisleri'nden çıkarak, Adana'nın yolunu tuttu. Kafilenin geç gelme ihtimaline karşı, uçağın da kalkışı bir süre bekletildi. Teknik Direktör Nurullah Sağlam ve teknik ekibin yanı sıra 17 futbolcudan oluşan kafile İstanbul'a doğru yola çıkarken, kadroya yeni dahil edilen Barış Ataş'ın ise Trabzon'dan İstanbul'a geçeceği öğrenildi.

YÖNETİCİ VE MASÖRLER YARIN GELECEK

Öte yandan, Mersin İdman Yurdu, İstanbul'un yolunu tutarken, 18.30 uçağında yer olmadığı için Mersin'de kalan ve aralarında kulüp yöneticisi, basın sorumlusu ve masörlerin de olduğu 6 kişilik bir ekibin, yarın sabah saatlerinde İstanbul'a gidecek bir uçakla bu kente doğru yola çıkacağı kaydedildi.

Kartalbakisi.com
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Evet oynuyoruz

Mersinlikler bence öylesine geldikleri bi maç olacak

Konsantre zor olunur artık:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net