Ana Menü

Beşiktaş:0- M. İdmanyurdu:1 (02 Şubat 2012, 20:30)

Başlatan keskinli, Şubat 01, 2012, 18:01:02

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Kulübe devletin el koyması konuşuluyorda bazı yerlerde :)

Çünkü batıyor kübracım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Aklıma geldi birden. Şöyle bir şey vardı birde : http://www.kralkartal.net/index.php?topic=33349.0

2014'e kadar bir şey olmazsa UEFA'yla başımız büyük belada.

El Maestro

Bunu buraya kopyalamam gerekiyo galiba ;

Kötü oynayıp da kaybettiğimiz bir maç gecesiydi. Taraftarlarımız bizden önce tesislere gelmiş ve bir hayli de öfkelilerdi. Takım arkadaşlarım tesislerden çıkmıyor taraftarla göz göze gelmek istemiyorlardı sanki. Ben ise eşyalarımı toplayıp arabama doğru hareketlendim. Bana gitme, bekle dediler ama dinlemedim. Kafamı öne eğip hızlıca arabama doğru giderken anlamadığım bir dilde ve öfkeli seslerle b...ana bir şeyler söylediklerini fark ettim. Söylenenleri anlamadığımdan dönüp cevap veremedim. Sanırım bu onları daha da öfkelendirdi. Sonra üzerime koşanları görünce korktum ve arabayı bırakıp ben de koşmaya başladım. Beşiktaş semtine kadar ben önde, onlar arkamda 20 dakika boyunca durmadan koştuk. Eve geldiğimde nefes nefeseydim. Sonra düşündüm ve onlara hak verdim. Maçta bunun yarısı kadar koşmuş olsaydım, o maçı kesinlikle kazanırdık dedim. Bana koşmayı Beşiktaş taraftarı öğretti bunun için onlara minnettarım.

Les Ferdinand
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Simurg

Fener maçında formayı çıkarıp oynasınlar bu kadarda olmaz dediğim ne varsa hepsi oldu
Yazıklar olsun aldıkları paraları hak etmeden oynayanlara
Ruhunuz yoksa profesyonelliğinizi konuştursaydınız

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Ozan Doğan

seneye uefa kupasına da almazlar tam olur işte. kulüp batmıştır arkadaşlar mucizevi birşey olmazsa son yılları olabilir. quaresma için birşey söylemeye gerek yok. bir forma öpüşüne tav olanlar düşünsün...

IL Capitano

Q7 nin kirmizisindan sonra Toramanin yuz ifadesini gösteren resmi ariyorum. Varsa paylasabilir misiniz arkadaslar?
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....