Ana Menü

Beşiktaş:0- M. İdmanyurdu:1 (02 Şubat 2012, 20:30)

Başlatan keskinli, Şubat 01, 2012, 18:01:02

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Alıntı yapılan: Cem Goren - Şubat 02, 2012, 23:21:11
Quaresma trivela'nın kralını bugün milyonlarca Beşiktaş taraftarına atmıştır..

+Rep Tek cümleyle özet buna denir ..  :alkis
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Maestro

Alıntı yapılan: Ersin Develi - Şubat 02, 2012, 23:20:43
Serkan yazdıklarımı iyi okursan yaptığı hareketi savunmadığımı görürsün

Rıza abi birşeyler yolunda gitmiyor.
Geçen hafta izlediğim Fernandes bu değil
Quaresma'nın hareketi
Ernst'in isteksizliği
Büyük problemler var takımda
Ne zaman Tayfur göreve geldi takım oyun oynamamaya başladı

Tamam savunmuyor olabilirsin yanlış anlamış olabilirim ama gerçekten öyle abartılacak bir şekilde tekmeler falan savrulmuyordu ya, kendi bencilliğinden bu olaylar yaşandı işte ..

Sadece anlatmak istediğim bu ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Diğer işyerimdeki maça yetişmek için işyerimi 1 saat erkenden kapadım ..

Koşa koşa geldim bi kerede düştüm bu koşuşturma sırasında..

Neyse Beşiktaştır helali hoş olsun der geçerim..

Ama bazı karaktersizlerin şu formayı giyip birde halen bazı taraftarlar tarafından savunulmasını kabul edemiyorum arkadaş..

Geçen sene Guti yi GS maçından sonra nasıl sildiyse bu taraftar Quaresmada bu maçta bİtmiştir Beşiktaş taraftarı için göreceksiniz..

Aldığın para haram zıkkım olsun arkadaş. Bu kadar beddua ediyorum sana ne deyim

Nere gidersen git şu yaptığın ihaneti affetmeyeceğim..

Çok yetenekli olabilrisin, muhteşem futbolcu olabilirsin ama bugün gördüm ki Adam değilsin ADAM

Hemde 1 gram bile değilsin..

İbrahim Toramını 1 gram sevmiyorum oynadığı futbolu. Ancak Quaresma kırmızı kart görürken yaşadığı moral bozukluğunu o an suratında görünce Beşiktaş futbolcusu bu olmalı dedirtti bana. Ne kadar kötü oynasada hiç bir zaman mesela Toraman adam değilsin diye buraya yazmam kendide yazdırmaz..

Bize böyle topçular lazım..

Ersnt ile Hilbert kalsın yabancıların alayı gitsin yemin ederim kimse bişey demez..

Ne Çeteymiş arkadaş..

İhanet Çetesi !

Adiler..

Karaktersizler..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

O kırmızı kart araştırılsın arkadaş. 2 seçenek var

1)parasını alamıyordu
2)manitasının ya doğumgünü ya başka özel sikten boktan bir günü vardı bilerek kırmızı kart gördü.

Kulüp bunun üstüne gitsin.

saldır beşiktaş

Bu arada ''paralı askerler'' yine iş başındaymış.
Yönetimi protesto edenler susturulmaya çalışılmış.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Brestgerfich

Fernandes'in cezası 1 maça indi diye bir laf duydum.
Doğruysa direkt olarak Quaresma'nın kırmızı kartıyla alakalıdır. Bu da federasyonun ne kadar kalitesiz oldugunun kanıtıdır.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Cem Goren

Dedemin "Zamanında Beşiktaş'a 1-0 2-0 yenilen takımlar kendilerini galip sayalardı" dediği Beşiktaş'ı istiyorum ben arkadaş.

NoPasaran

Alıntı yapılan: Grocbenn - Şubat 02, 2012, 22:51:23

Ve tekrar söylüyorum bugünkü hareket kesinlikle bilinçliydi.Para problemi yüzünden Quaresma Beşiktaş'ı silmiş olabilir.

Bunu rıdvanda söyledi..

Duymuştur bir yerden bence..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Ya takımın çoğunluğu Türk olsun. Bir Hilbert bir Ernst hadi birde Sivok. Türk'ler pahalıysa gidin Grosicki gibi Mierzejewski gibi adamlar bulun Polonya'dan Sırbistan'dan Slovakya'dan Slovenya'dan. Şu takım mali anlamda düzlüğe çıkana kadar yapın bunu ya. Tamam şampiyonluktan uzak kalabiliriz öyle olursa ama gelecek için bugünden fedakarlık yapın. Böyle bir şey yapılsa ses çıkacağını zannetmiyorum. Ama bunu yapacaklarınıda zannetmiyorum. Takımın başındaki karaktersiz adam takımı daha çok borçlandırıp takımı tek eline almaya çalışıyor.

NoPasaran

Ben biraz tersini düşünüyorum Erhun..

Başarı gelmezse borç bitmez..

Bize "mansimov" gibi bir adam gelip şu başkanın borçlarını yapılandırıp ödemesi lazım ..

İkincisi büyük transferlerle bir kere her sene şampiyonlar ligine girmek şart..

İyi transfer başarı demek başarı para demek..

İyi transfer derken bu artislerden bahsetmiyorum..

Gerçekten başarılı olabilecek adamlar almak lazım..

Fenerbahçe bu konuda örnek alınabilier. Şu an bile durumları bizden daha iyi olan bir takım ve sene başı şike soruşturması olmasa idi elinde lugano niang santos gibi oyuncunları tutup emenike ve (diarra ile anlaşmışlardı yöneticileri dedi) gibi oyuncularla bu sene şimididen 15 puan takmış gider durumda olurlardı..Zaten son senelerde baktıuğımızda hep ligin tepesindeler. ya 1 ya 2..

Ama adamların stratejileri değişti. İsim olmayan yada olup ta profesyonel olan isimler. Niang olsun, Santos olsun, Lugona olsun, Yobo olsun..Takım oluşturabilecek şekilde. Aykut TRT de oyuncu alırken özelliller dışında ayrıca iş ahlakı üst düzey olan ve sorunsuz oyuncu arıyoruz hep derdi..Getirdikleri adamlar genelde böyle. Lugano sorundu ama oda üst düzey oynuyordu..

Bizimde gidip Almanya olsun, İtalya olsun, Fransa olsun, İngiltere olsun en azından tecrübesi olan yada kalitesi vasatın çok üstünde olan adamları ya free transferden yada parası ile alıp getirip takım oluşturmak lazım diye düşünüyorum..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

BJK_Kübra

Alıntı yapılan: Cem Goren - Şubat 02, 2012, 23:30:30
Resim

Kurban olayım o akıttığın kana

okadar sinirliyim ki aslında ama yapacağım tüm yorumlar şu resmi görünce tek bir hisse dönüştü: eski Beşiktaşı ve Beşiktaş ruhunu taşıyan oyuncularımızı özlediğim..
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

ERHUN

Mansimov'da fos çıktı. Ben gelip öyle birinin başkanlığa aday olacağını zannetmiyorum. Bir umut Serdal başkandı ama o da olmadı. Çok mu karamsarım bilmiyorum ama sonumuzu hiç iyi görmüyorum.

NoPasaran

Alıntı yapılan: ERHUN - Şubat 03, 2012, 01:24:31
Mansimov'da fos çıktı. Ben gelip öyle birinin başkanlığa aday olacağını zannetmiyorum. Bir umut Serdal başkandı ama o da olmadı. Çok mu karamsarım bilmiyorum ama sonumuzu hiç iyi görmüyorum.

Yo karamsar değilsin sıkıntı büyük zaten..

Kayyuma devredilmesi bile gündemde..

En son taraftar para toplayabilir bu son durum olur gibi geliyor..

ciddi para toplanabilir..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

BJK_Kübra

Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org