Ana Menü

STSL 22. Hafta Beşiktaş:3 - Gaziantepspor:2 | 24 Ocak Salı Saat : 20.30

Başlatan RCA, Ocak 22, 2012, 11:44:36

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Şöyle bir durum var, Edu ve Almeida çok kötüydüler bence yine..

Ancak bir ritim yakalanmıştı öyle yada böyle..

Bir 10-15 daha götürmeleri lazımdı , ki onlar çıktı takım iyice geriye yaslandı

Ve malesef ben Necibi hiç sevemeyeceğim  :(

DÜnya futboluna ters bir oyuncu gibi geliyor bana  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

90 dakika

Alıntı yapılan: CR7 - Ocak 24, 2012, 19:51:17
berabere biter.

90+da çakarız ;;D

Almeida :ok
Fernandes :ok
Egemen :ok

Cenk :sopa
Tanju :sopa
ekrem :sopa

3.gol ofsayt net.

Hakem ve antep allah belanızı versin.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Necibi geçen sene ben gerçekten beğeniyordum ama adam ileriye gideceğine bu sene sanki geriye gitti gibi ya .

Biraz daha sabırmı diyelim artık ne diyelim onuda bilemiyorum ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

saldır beşiktaş

usuyoruz V For Vendetta

Hocasi Abdullah olan takimin gotu yerden kalkmazmis

Günün özeti  :D

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Aslında maç ve takım hakkında yazılacak olumsuz bir sürü şey var ama o son dakika golü, takımın gol sonrası kenetlenmesi, canımız ciğerimiz Carlos hocamızın sevinci çok hoşuma gitti. Bir şey yazasım kalmadı. Eyvallah Beşiktaş.

Grocbenn

2 haftadır biraz şans ve hakemlerinde desteğiyle ite kaka gidiyoruz.

Bu sezon İnönü'de taraftarımızın hiç yapamadığı rakip ve hakemin baskı altına alma olayını son 10 dk. çok iyi yaptık.

Ama sahadaki oyun beni tatmin etmedi.Carvalhal'in bu takımda rotasyon yapacağı en son 2 adam Sivok ve Egemen olmalı.Bu tandemi kesinlikle bozmamalı.

Carvalhal bugün sahaya sürdüğü takım ve maç içersindeki Necip hamlesiyle resmen el freni oldu bizim için.Ama öyle bir adam ki maç sonundaki gol sevinci ve özellikle Lig Tv konuşmasındaki TFF'ye ağır sallaması ne kadar takımını seven ve savunan bir adam olduğunu gösterdi helal olsun.

TFF yalakası Başkanının yapamadığını yönetecisinin yapamadığını yaptı ve resmen Fenerbahce macına yorgun çıkartılmaya çalışılıyoruz dedi.Benim için önemli olan bu.

Dün Veli ve 70'den sonraki Fernandes'e bayıldım.Almeida doğru yerlerdeydi ama cok ağır kaldı pozisyonlarda.Herkes Edu'ya kızıyor ama saha içinde top tutuş ve pozisyon hazırlama anlamında Pektemek'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum.O yüzden 11 başlamasına kızmıyorum.

Fakat Ekrem tam bir facia.İnanılır gibi değil.İyi niyetinden şüphe yok ama yetersiz ötesi.Toraman sağ bekte çok daha iyi iş yapar.Hatta koy altyapıdan bir adam yine iyi iş yapar.En azından savunmada iyidir.

IL Capitano

Almeidanin pasi cikarmayip , sol ayagina cekip , sut attigi pozisyonda sinirden duvarlari yumrukladim.  Egemenin golunde ise artik klasiklesmis ; taklami attim evde.. ben en son 4-3luk kadiköy zaferinde bu kadar gerilmistim valla.

yalniz oyun okumada problem var carlos hoca..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....