Ana Menü

15. Hafta | Besiktas:1 - I.B.B:1 11 Aralık 16:00

Başlatan IL Capitano, Aralık 09, 2011, 10:10:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djinonu

Alıntı yapılan: keskinli - Aralık 11, 2011, 18:36:03
konudan az cikacagim ama;
bobonun ne isi vardi tribünde?

hemde lojada atakanin yaninda izledi ben aslinda kil olmaya basladim gitti bitti türkiyeye dönmesini istemem onun görevi türkiyede doldu haa gelirse türkiyeye buyursun gelsin ama benim icin siradan birisi olur biter.
iki kurusa gitti küme takiminda oynadi simdi pisman ayaklarina geri geliyor tabi olum türkiye brezilya gibi bir elin yag bir elin bal degilki

Brestgerfich

Alıntı yapılan: keskinli - Aralık 11, 2011, 18:36:03
konudan az cikacagim ama;
bobonun ne isi vardi tribünde?
Brezilyada lig bitince tatile gelmiş İstanbul'a.
Geri alınmaz. Alınmamalı da.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

keskinli

desenize istanbulu gören istanbulu unutamiyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

1-İBB'den nefret ediyorum,ayar oluyorum ..

2-Almeida yerine Pektemek'in çıkması büyük hataydı, orta sahaya bile gelip pres yapan adam çıktı forvette bile basmayan adam oyunda kaldı ..

Takım yinede gayet iyi, tek isteğim Almeida oynamasında kim oynarsa oynasın her maç rezillik çekiyoruz resmen ..

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Banucan

Bobo'nun tatile gelmişken gelip maçımızı izlemesi beni rahatsız etmedi hatta iyi yaptı (hatta gülümsedim unutmamış olması güzel)
eski futbolcu gelip maçı loca da izleyebilir bence hatta iyide yapar
ama oynamaya gelir mi gelmez mi bilemem
kavgalı gitmedi ortalıği karıştırmadı taraftara saygısızlığı olmadı
yani kin gütmem ama gelmesin bencede giden bitmiştir :)
FEDA

NoPasaran

Holosko kurtarici olduysa, bobo duble kurtarici olur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Grocbenn

İBB iyi takım.Dün 2 takım arasında kalite farkı hiç ama hiç sırıtmadı.Sahanın en yetenekli oyuncusu Doka.Düşünün artık.

Buna rağmen golü bulduk ama bu takımın acilen halletmesi gereken skoru koruyamama özelliği var.Panik yapıyoruz ve mutlaka pozisyon veriyoruz.

Carvalhal'in Toraman hamlesi isim olarak doğru ama pozisyon olarak çok yanlıştı.

60'dan sonra oyundan tamamen düşen Ernst-Necip-Fernandes 3'lüsünden biri mutlaka değişmeliydi.Yol geçen hanı gibiydi.

Pektemek kötü de oynasa tabelayı değiştiriyor.Bu çok ama çok önemli bir meziyet.

Geçtiğimiz senelerde bu kadar kötü oynarken hep kaybediyorduk ama bu sene bu tip maçları hep alma noktasına geliyoruz.Kayıp olarak görmüyorum.Fakat devre arasına girmeden Samsun-Karabük maçından 6 puan şart oldu.Çok dikkat etmemiz lazım.

unicorn

Beşiktaş gibi oynamadık. Bir ara İBB daha üstün bile oynadı uzun süre.

Ama golü yediğimiz dakika gerçekten çileden çıkardı.

Maç temposuna bağlanabilir puan kaybı takım resmen oyundan düştü. Ama yine söylüyorum. Bu kadar adam alındıysa rotasyon yapılması lazım.

Burak,Tanju ve Alves bir iki hafta önceden yavaş yavaş monte edilmeye çalışılabilirdi.

Geçen hafta 4 atıyoruz. 50. dakikada 3-0 oluyor maç, Burak kenarda koy adamı 40 dakika oynasın bu hafta da koy 11'e. Adam her hafta maç yapıyor zaten kondisyon olarak hazır en az Almeida kadar da oynar zaten Almeida geziyor sahada. Alves bi var bi yok. Geçen hafta Sidnei kenarda oturuyor. Onu al bari hoca 50'den sonra bu hafta oynasın. Sivok dinlensin. Ya da oturmasın maç boyu yanında, belli ki adam gönderilecek.

Hocanın da yanlış olduğu yerler var.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Grocbenn

Alıntı yapılan: unicorn - Aralık 12, 2011, 16:46:05
Beşiktaş gibi oynamadık. Bir ara İBB daha üstün bile oynadı uzun süre.

Ama golü yediğimiz dakika gerçekten çileden çıkardı.

Maç temposuna bağlanabilir puan kaybı takım resmen oyundan düştü. Ama yine söylüyorum. Bu kadar adam alındıysa rotasyon yapılması lazım.

Burak,Tanju ve Alves bir iki hafta önceden yavaş yavaş monte edilmeye çalışılabilirdi.

Geçen hafta 4 atıyoruz. 50. dakikada 3-0 oluyor maç, Burak kenarda koy adamı 40 dakika oynasın bu hafta da koy 11'e. Adam her hafta maç yapıyor zaten kondisyon olarak hazır en az Almeida kadar da oynar zaten Almeida geziyor sahada. Alves bi var bi yok. Geçen hafta Sidnei kenarda oturuyor. Onu al bari hoca 50'den sonra bu hafta oynasın. Sivok dinlensin. Ya da oturmasın maç boyu yanında, belli ki adam gönderilecek.

Hocanın da yanlış olduğu yerler var.

Çok doğru.

Bu kadar yoğun tempoda maçı İngiltere Ligi takımları oynamıyor şuanda.Ama bakıyorsunuz Rotasyon yok denecek kadar az.Ümit Milli'de her maç yıldız olan Burak Kaplan 5 dk bile oynamadı.

%50'si 3 Miyon Euro olan 20 yaşındaki bir adam 5 dk anca oynadı.Yedek kulübemiz çok zayıf bu bir gerçek.Devre arasında 2-3 transfer ile bu eksiklik mutlaka giderilmelidir.

unicorn

Yedek kulübemiz zayıf. Ama güçlendirmiyoruz. Alves,Tanju ve Burak ara sıra oynatılsa ve hazır halde bekleseler, Holosko ve Mustafa'yı ekeyince kulübe skoru değiştirebilecek adamlarla dolu oluyor.

Ama "Türkiye ligi" için.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

El Maestro

Ya şu Burak, Alves falan neden hiç oynamazki ben anlamıyorum ya bi görelim adamları göremeden gidecekler ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~