Ana Menü

Şike İddianamesi bugün 13:00 da açıklanıyor

Başlatan NoPasaran, Aralık 03, 2011, 00:39:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

NoPasaran

Valla bravo savcıya..

Bu iddialardan sonra kurduğu kurgu ile

En iyi Yönetmen
En iyi Kurgu

ödüllerini gerek Türkiyede gerek Cannes Film festivalinde kimseye bırakacağını düşünmüyorum..

2004 yılında Şampiyonluğa giderken şike yapmışız :) Vay be..

Bak bu kesin oscarlık..

İddianamenin Fenerbahçe kısmınıda okudum..

Manisaspora verilen şike teklifi komedi. Herhalde komedi film tarihinde bile böylesine aptallık olmaz. Manisa Fenere yeniliyor ve Fener maç sonrası para gönderiyor  ;D

Bide şike için makbuz isteniyor  ;D (Abi FİŞ KESMEZSEK MALİYEDEN CEZA YERİZ :) )

İlk günden beri inanmıyorum şike olaylarına..

İddianame beklensin dendi. Bir sürü mantık hataları ile dolu iddianame..

Ya arkadaş Transfer teklifi yapmak ne zamandır suç oldu anlamadım. Ayrıca İBB başkanı şüphelendiyse oynatmasın futbolcularını neden oynatıyor.

Bide öyle uydurma yapmışkı savcı -demiştim canneste ödül alır - ibrahim  akın , başkan anladı iyi oynayım bari demiş  :ahaha :ahaha :ahaha :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Ayıptır Günahtır..

Bi gün sende inşallah Karından çocuklarından ayrı kalırsın Savcı..

İçerde suçsuz yere yatanların günahlarını alıyorsun..

İnşallah bu Savcı hakkında bir gün soruşturma açılır, annesinden emdiği süt burnundan gelir..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

Şu an için Adalı Tayfur hoca ve Ahmet Ateş için suçsuzdur diyemiyorum sonuçta iş yargıda ve adamlar cezaevinde. Bu adamlar bir gün çıkar aklandılar derler işte o zaman sırtımda taşırım o çok ayrı konu ama eğer 14 Şubat'ta olacak dava sonrası bu söylenen suçlar yüzünden cezai işlemle karşı karşıya kalırlarsa bir daha Beşiktaş semtine uğramasınlar.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

kanıtlar ortaya çıkarsa tek kelime edilmez.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

İddianamede çok enteresan şeyler var hepsine bakmadım..

Cebi kabarıkmış şike parası olduğu düşünülüyormuş

poşette para olduğu düşünülütyor

gibi şeyler ..

İspat olacağını sanmıyorum..

Aziz Şekip gibi isimler dışındaki herkeste yakında çıkar bence.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

1)Sadri Şener hakkında 18 yıl hapis istemi var adam dışarda
2)Tayfur hakkında 12 Adalı hakkında 18 yıl hapis istemi var adamlar içerde
3)Aziz Yıldırım'ın bu saatten sonra paçayı kurtarma gibi bir lüksü olamaz ki zaten kurtarırsa zaten çok kelle gider.
4)Aziz Yıldırım paçayı kurtaramazsa çevresinde yakacağı adam çok olacak oda aşikar.

Takıldığım nokta 1 ve 2. Sadri Şener'in şu kefaret ücreti muhabbetler vardı o ne oldu acaba
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Grocbenn

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Aralık 09, 2011, 23:03:37
Valla bravo savcıya..

En iyi Yönetmen
En iyi Kurgu

ödüllerini gerek Türkiyede gerek Cannes Film festivalinde kimseye bırakacağını düşünmüyorum..

Bak bu kesin oscarlık..

Manisaspora verilen şike teklifi komedi. Herhalde komedi film tarihinde bile böylesine aptallık olmaz. Manisa Fenere yeniliyor ve Fener maç sonrası para gönderiyor  ;D

Bide şike için makbuz isteniyor  ;D (Abi FİŞ KESMEZSEK MALİYEDEN CEZA YERİZ :) )

Ya arkadaş Transfer teklifi yapmak ne zamandır suç oldu anlamadım. Ayrıca İBB başkanı şüphelendiyse oynatmasın futbolcularını neden oynatıyor.

Bide öyle uydurma yapmışkı savcı -demiştim canneste ödül alır - ibrahim  akın , başkan anladı iyi oynayım bari demiş  :ahaha :ahaha :ahaha :ahaha

Volkan gerçekten iddianameyi okudunmu?

Aziz Yıldırım ve adamlarının gerçekten şu telefon görüşmelerinden bile şike yaptığı kanısına varamadın mı?

Hikmet Karaman'lı kısmı yanlış okumuşsun.Maçtan önce para gönderiliyor ama Manisa Trabzon'a mağlup olunca parayı geri gönderiyor.

Benim kafamda şu telefon görüşmelerinin yarısı bile çok net şike olayının olduğunun ispatıdır.

Şu savcıya bela okuyorsun ama bu pislikler ortaya çıkmasaydı daha rahat mı olurdun?

Ama şu konuda haklı olabilirsin.Alt tarafı spor bu adamların bu kadar aydır içerde olmaları saçmalıktır.Ama mevcut yasada bunu gerektiriyor.Ve bu yasanın temelini oluşturan adamlarda içerdeki adamlar.

Bizimle ilgili olaya gelince.Serdar Adalı-Tayfur Havutçu-Ahmet Ateş bir tane şu maçta iyi oynamasınlar dediğinin ispatı yok.Tamamen İ.Akın Menajerinin mesajları delil sayılıyor.Bu da kesinlikle yeterli olmayacaktır şike tespiti için.

Ama bizim de düşünmemiz gereken birşey var.Kupa finalinden 1-2 gün önce transfer için konuşmuşuz.Adama sorarlar niyetin ne?Neden maçtan sonra değil?İ.Akın-İ.Alın maçtan önce kaçıyor mu da maç gününe kadar menajeriyle temas halindesin?

Beşiktaş'ın böyle birşeye ihtiyacı var mı?Tayfur Havutçu maç günü İ.Akın'ın menajerini arıyor.Soruyor o oynayacak mı bu oynyacak mı?Beşiktaş'ın çocuğuna sesleniyorum.Bunun yanlış olacağını düşünemiyor musun?Se Beşiktaş kulübünün hocasının bu kadar aptalca nasıl davranabilirsin?

Çok net ortada Beşiktaş şike yapmamıştır.Ama etik olmayan transfer görüşmesine karışmıştır.Ceza ne gelir bilmem ama.S.Adalı ve T.Havutçu sütten çıkmış ak kaşık da değildir benim için.

eRe

beşiktaş kısmını okuyamadım ya :S o sayfayı bulamadım bir türlü
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

NoPasaran

Alıntı yapılan: Grocbenn - Aralık 10, 2011, 10:21:42
Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Aralık 09, 2011, 23:03:37
Valla bravo savcıya..

En iyi Yönetmen
En iyi Kurgu

Bak bu kesin oscarlık..

Volkan gerçekten iddianameyi okudunmu?

Aziz Yıldırım ve adamlarının gerçekten şu telefon görüşmelerinden bile şike yaptığı kanısına varamadın mı?

Hikmet Karaman'lı kısmı yanlış okumuşsun.Maçtan önce para gönderiliyor ama Manisa Trabzon'a mağlup olunca parayı geri gönderiyor.

Benim kafamda şu telefon görüşmelerinin yarısı bile çok net şike olayının olduğunun ispatıdır.

Şu savcıya bela okuyorsun ama bu pislikler ortaya çıkmasaydı daha rahat mı olurdun?

Ama şu konuda haklı olabilirsin.Alt tarafı spor bu adamların bu kadar aydır içerde olmaları saçmalıktır.Ama mevcut yasada bunu gerektiriyor.Ve bu yasanın temelini oluşturan adamlarda içerdeki adamlar.

Bizimle ilgili olaya gelince.Serdar Adalı-Tayfur Havutçu-Ahmet Ateş bir tane şu maçta iyi oynamasınlar dediğinin ispatı yok.Tamamen İ.Akın Menajerinin mesajları delil sayılıyor.Bu da kesinlikle yeterli olmayacaktır şike tespiti için.

Ama bizim de düşünmemiz gereken birşey var.Kupa finalinden 1-2 gün önce transfer için konuşmuşuz.Adama sorarlar niyetin ne?Neden maçtan sonra değil?İ.Akın-İ.Alın maçtan önce kaçıyor mu da maç gününe kadar menajeriyle temas halindesin?

Beşiktaş'ın böyle birşeye ihtiyacı var mı?Tayfur Havutçu maç günü İ.Akın'ın menajerini arıyor.Soruyor o oynayacak mı bu oynyacak mı?Beşiktaş'ın çocuğuna sesleniyorum.Bunun yanlış olacağını düşünemiyor musun?Se Beşiktaş kulübünün hocasının bu kadar aptalca nasıl davranabilirsin?

Çok net ortada Beşiktaş şike yapmamıştır.Ama etik olmayan transfer görüşmesine karışmıştır.Ceza ne gelir bilmem ama.S.Adalı ve T.Havutçu sütten çıkmış ak kaşık da değildir benim için.

Yanlış okumamışım ama yanlış yazmışım evet..

FENERBAHÇE MAÇTAN 3 GÜN ÖNCE TEŞVİK İÇİN ANLAŞIYOR..İŞTE İDDİANAME

"Bu bağlamda; Aziz Yıldırımın talimatıyla Fenerbahçe klubü yöneticisi Serkan Acar ile Altyapı sorumlusu Cemil Turhanın Manisaspor teknik direktörü Hikmet Karaman ile görüşerek şahsa Trabzonspor müsabakasının sonucunu Fenerbahçe lehine etkileyebilmek için teşvik primi vermeyi teklif ettikleri‚ bu amaçla maçtan 3 gün önce Manisaya Teknik Direktör Hikmet Karamanın yanına gittikleri‚ Hikmet Karamanın bu teklifi kabul ettiği‚ örgütün Hikmet Karaman vasıtasıyla bazı Manisasporlu futbolculara da teşvik primi vermeyi planladığı‚ bu görüşmede Hikmet Karamanın‚ Aziz Yıldırımın Manisaspor kulübü başkanı Kenan Yaralı ile de görüşmesi gerektiğini belirttiği‚ Aziz Yıldırımın da bunu kabul ederek Kenan Yaralı ile teşvik pirimi verilmesi amaçlı irtibat kurup 500.000 dolar karşılığında anlaşma yaptığı‚ anlaşma uyarınca bu meblağın 10.02.2011 günü Kenan Şehirli isimli üçüncü şahıs tarafından banka yoluyla Kenan Yaralıya gönderildiği‚"

E PEKİ PARAYI NE ZAMAN GÖNDERMESİ LAZIM :)

BU ANLAŞMADAN 8 GÜN ÖNCE Mİ

10.02.2011 DE PARA YATIRILMIŞTIR DİYOR..

Anlaşma olmadan mı Fenerbahçe para çıkardı ben halen anlamıyorum ???

500.000 doları görüşmeden mi karar vermişler
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Herşeyi bırakalım bu Sadri Şener ile Nevzat Şakar neden dışarıda ?

Burada çifte standart yokmu ?

Yoksa bu adamlar birileri tarafından korunuyormu ?

Trabzonlu arkadaşlar Fenere laf ediyor ama kendileri sütten çıkmış ak kaşık değiller .. Bana bunların cevabını verebilecek olan varmı acaba ?

Bence hiçbir Trabzonlu cevap veremez ..  ;)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Cemaat ile Hükümet Arasındaki çekişme bugün bence tamamen gün yüzüne çıkmıştır. İşte Cemaatçi Zaman Gazetesi yazarının Erdoğan ile ilgili yazısı..

Alıntı Yap

Burç FM ve Mehtap TV'deki programlar için, dönüşü de hesaba katarsak bir hafta içinde en az dört kere Başbakan'ın Kısıklı'daki evi civarından geçiyorum demektir.

Önce annesinin vefâtında, ardından geçirdiği ameliyat sonrasında, Kısıklı'daki sokağın ağzında bekleşen ziyaretçi kalabalığını her görüşümde içimden, uğrayıp geçmiş olsun demek hissi geçti. Çok sahici ve samimi bir arzuydu bu; dar zamanlarda gösterdiği kavî duruşu, dirâyeti ve baş üstüne koyduğu yüksek değerlerdeki ortaklığımız zamanla gıyâbî bir muhabbet peydâ etti.

Eminim ki, son seçimlerde şöyle bir kımıldanan yüzde 50 meyânında pek çok insan, hattâ daha fazlası bu düşünceleri paylaşıyor; bir geçmiş olsun telgrafı çekseler bile Başbakan'ın eline değmeyeceğini bildiklerinden daha sağlam bir "posta" usûlünü tercih ederek iyi niyetlerini dua zarfına sarıp yolluyorlar. Bu duaların ne mânâya geldiğini en iyi Başbakan bilir.

Yapamadım, bir "Devletlû" değil bir başbakan, kırk yıllık arkadaşınız olsa bile, sair zamanlardaki hukuku bulmak kabil olmuyor. Bir şeyler incinip dökülmesin diye ertelenmiş ziyaretler vardır. Öyle oldu, herkes gibi ben de hayır dua postalarına müracaat ettim. Geçmiş olsun Sayın Başbakan; tez zamanda şifâ bulup dümene geçmenizi temenni ediyorum.

Başbakan rahatsızken çok garip işler oldu; "Başbakan hastalandı da böyle oldu" dedirtecek işler değil doğrusu; aksine Başbakan'ın karar ve direktifiyle böyle oldu. Duyduğumuza göre Başbakan, partisinde kanunun inatla aynen geçmesine karşı çıkan isimleri arayıp "Aynen" konusunun altını çizmiş, ardından konuşma yasağı koymuş. Parti yöneticileri de gruba, "Değişikliğin altındaki imza Başbakan'ın imzası demektir, ona göre ha!" diye sert çıkmış. Bunun üzerine vekiller, genel kurul oylamasına girerek Başbakan'a "görünmek" gerektiğine hükmetmişler.

Başbakan'a görünmek?..

Ne için, ne uğruna? Çıkarılan kanun, 70 milyonun hukukuyla ilgili kapsamlı bir düzenleme değil ki, neticede birkaç yüz futbol yöneticisini, daha özel planda üç-beş ismi rahatlatmayı amaçlıyor.

"Şikecileri göstere göstere affettiler" dedirtmeye değer mi bilmem.

Bana çok anlamsız, hatta saçma-sapan görünüyor fakat Başbakan'ın konuya farklı bir mânâ verdiği anlaşılıyor. Böyle hâllerde, "Vardır büyüklerimizin bir bildiği zâhir!" der geçerdik: "Şey"lerin içini açıp bakmayı öğreneliberi artık geçmiyoruz. Vardır bir hikmeti değil, "Nedir yahu hikmeti?" diye taaccüp ediyor, "Bu aziz o kadar muazzez midir?" diye hayretlere gark oluyoruz.

Doğrusunu söyleyeyim mi, haddizâtında Başbakan'ın fındıkkabuğu kadar cirmi olmayan bir mesele için amme efkârından değil de futbol baronlarından yana tavır koymasına hem çok şaşırdım, üzüldüm ve kırıldım; bana öyle göründü ki şu dört yıllık ustalık döneminde Başbakan, kendi kariyer çizgisini milletin hukukundan daha fazla ciddiye alabilir pekâlâ.

Şike kanununda gösterdiği sert kararlılık ve direnç, metânetin değil aslında bükülüşün emâresidir.

Şikecilerin cezasında indirim yapılıp yapılmayacağı, ilk duruşmada salıverileceklerine dair gûft u gûların artık hiç bir kıymet-i harbiyesi yok: Şikecilerin cezasından "Yüksek ve ince siyâsetle" tenzil olunan cezâlar, yarın kamuoyu tarafından karara imza koyanların hesabına ilâve ediliverir. İmza koyanlar derken elbette diğer iki muhalefet partisini kasdediyor değilim; onlar ki birisi doğrudan AK Parti'yi kapattırmak için devrin yüksek yargısıyla kaş-göz imâlarına girişmiş, diğeri ise başörtüsünde iktidarı "Fak"a bastırıp kapattırılması ihtimâlini "Çalgı-çengi" refakatinde gülerek seyretmişti. Ne güzel kader arkadaşlarıdır bunlar AK Parti için!

Durmayınız efendim, yola devam; ustalık devri denilen demek bu imiş!

Sayın Başbakan, küçük bir hatır meselesi için daha büyük bir hâtırı kaale almamaya karar verdi. Bir şartla anlar ve affederim kendi nâmıma: Eğer hâlâ vazgeçilmedi ise yeni anayasa çalışmalarında, şike kanununda sizi can-baş ile destekleyen CHP ve MHP'yi ortak çalışmaya ikna edip, vaadiniz üzre yeni anayasayı yaparsanız ferâsetinize şapka çıkartacağım...

Aksi takdirde, "Bir başbakan vardı" deyip üzüleceğiz.

A. Turan Alkan
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

bence herkes bi karar versin
cikan yasa iyimi kötümü?
o yasayi silip yerine daha yumusagini koymak dogrumu yanlismi?
türk futbolunda düzensizlikler varmi yokmu?
konuyu sürekli baska yöne cekmeden önce karar verilmeli,aksi takdirde bi seylere karsi olayimda neye olursa olsun muhabbeti olur
simdi siz yasaya karsimisiniz,degilmisiniz?
bence futbolda düzensizlik kesinlikle var
cikan yasa cok sert,sporda suca 18 sene ceza olmaz.biri ciksa bu yasayi anayasa mahkemesine götürse oradan dönerdi bu yasa
ama bu yasayi cikarip 6 ay sonra yeni yasa cikarmakta yanlis
kisiye özel yasa cikariliyor gibi duruyo
hem kulüpler hem federasayon hemde siyasiler büyük hata yaptilar,hatadan dönmek icinde baska hatalar yapiliyor,hangisi büyük kabahat hangisi kücük kabahat herkes kendi karar versin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Cezalar mutlaka düşmesi lazım..

Şike yapan kulüpler küme düşmesi lazım..

Bu kadar basit..

Kişilere göre değil birazda kulüplere göre düzenleme yapılması lazım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net