Ana Menü

Türk Milli Takımının Yeni Hocası "Abdullah Avcı"

Başlatan NoPasaran, Kasım 18, 2011, 02:29:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörlüğüne Abdullah Avcı'nın getirildiğini resmen açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım teknik direktörü olarak Abdullah Avcı ile anlaştı.

TFF Yönetim Kurulu, bugün İstanbul'da yaptığı toplantıda A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine Abdullah Avcı'nın getirilmesi konusunda görüş birliğine vardı. Abdullah Avcı ile 31 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerli olacak sözleşme imzalandı.

AYDINLAR: "YENİ DÖNEM BAŞLIYOR"
Abdullah Avcı'nın imza töreninde konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 9 Eylül'de açıkladığımız yeniden yapılandırma doğrultusunda adımlar atıyoruz. Ekim ayında Genç Milli Takımları, A Milli Takıma bağlamıştık. Bugün de Abdullah Avcı'nın A Milli Takım Teknik Direktörü olduğunu sizlerle paylaşıyoruz" dedi.

Abdullah Avcı'nın kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu ve dünya dördüncülüğü bulunduğunu belirten Başkan Aydınlar, "Abdullah Hoca bu görevi hak etti. Kendisi bu görevi aldı. Çok büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Süreçteki yardımlarından dolayı Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne de teşekkür ediyorum. Son olarak Guus Hiddink'e de sözleşme feshinde gösterdiği işbirliğinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörlüğü'nün çok onurlu ve bir o kadar da sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu belirten Abdullah Avcı, "Böyle bir göreve layık görülmekten çok mutluyum. Önemli atılımlar gerçekleştireceğiz. Bunları da kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Abdullah Avcı ayrıca son 5.5 senesini geçirdiği Büyükşehir Belediyespor camiasına da katkılarından dolayı teşekkür etti.

ABDULLAH AVCI
A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, yarından itibaren sadece A Milli Takım'la ilgili değil, Türk futbolunun yapılanmasıyla ilgili çalışmalara başlayacağını söyledi.

Avcı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstinye'deki merkez binasında sözleşme imzaladıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Öncelikle 5,5 yıl görev yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün bütün çalışanlarına ve emek veren herkese teşekkür eden Avcı, ''Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Başkanvekili Göksel Gümüşdağ ve yönetim kuruluna, böyle onurlu bir görevi bana layık gördükleri için teşekkür ederim. Türk futbolunun bundan sonraki sürecinde yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımıza yarından itibaren başlayacağız'' dedi.

Avcı, Lig TV muhabiri Serhat Canoruç'un, ''Sezon sonuna kadar İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da da çalışacağınız söyleniyor'' demesi üzerine, ''Biz sadece Türk futbolunun yapılanmasıyla ilgili çalışacağız, sadece A Milli Takım'la ilgili değil'' ifadesini kullandı.

Medya ile bugüne kadar iletişimi son derece doğru sağladığını anlatan Abdullah Avcı, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğini, en kısa sürede bir sohbet toplantısı düzenleyerek, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vereceğini sözlerine ekledi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

Apo Hoca sabırla bekledı bu gorevı, tırnaklarıyla kazıdı resmen.

Kendısıne basarılar dılıyorum. Yuzumuzu kara cıkarma hocam!
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Simurg

Çok iyi bir hoca inşallah başarılı oluruz inanıyorumda

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

IL Capitano

severim ben Abdullah hocayi.ankettede oyumu ona vermistim zaten. bi de Cocugumu ne Besiktas altyapidaydi di mi? yoksa ben mi yanlis hatirliyorum.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Evet bi ara bizdeymiş ama şu an bizde mi bilmiyorum.

Hayırlı olsun.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Bekleyecegiz

Ancak avciya karsi bi onyarginin olmamasi guzel bisy

Ama milli takimin basarili olacagina inanmiyorum. Cok ust duzey bir oyuncumuz malesef yok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin