Ana Menü

Thierry Henry!

Başlatan beckyZWICKY, Kasım 10, 2011, 20:15:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

Arsenalde ki Henry'i hiç bir zaman unutmam.. Hayalimdeki futbolcu hayran olduğum golcüydü.. Küçüklükten bu yana benim için özel bir yanı vardır henry'nin..
.
Henry Arsenal'dayken adını dünya çapında bir üne kavuşturdu. İlk başlarda Premier League'de güçlük çekmesine karşın Henry hemen hemen her sezon Arsenal'ın en golcü oyuncusu olmayı başardı. Danışmanı ve koçu Arsène Wenger'in uzun süreli yönlendirmeleri sonucunda Henry çok üretken bir futbolcu haline geldi ve Arsenal'ın boy gösterdiği tüm turnuvalarda ve Premier Lig'de toplam 226 golle en önemli golcüsü oldu. Fransız golcü diğer takım arkadaşlarıyla iki Premier League şampiyonluğu ve üç de FA Kupası kazandı. İki kez FIFA Dünya'da Yılın Oyuncusu Ödülü'ne aday olarak gösterilen Henry iki kez İngiltere'de Yılın Futbolcusu Ödülü ve üç kez deFutbol Yazarları Derneği Yılın Futbolcusu Ödülü'nü kazanma başarısını gösterdi. Henry Arsenal'daki son 2 yılını kaptan olarak geçirdi ve takımını 2006 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ne sırtladı. Haziran 2007'de Arsenal'la geçirdiği 8 yıldan sonra Barcelona'ya 24 milyonAvro'ya transferi gerçekleşti. Katalan ekibiyle ilk başarısını 2008-2009 sezonunda ligi, kupayı ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak üçlü bir zafer şeklinde elde etti. Temmuz 2010'da ise New York Red Bulls'la sözleşme imzaladı.
.
Henry Fransa Milli Futbol Takımı bünyesi altında FIFA '98 ve Euro 2000'i kazanarak benzer başarılara imza attı. Ekim 2007'de, Michel Platini'nin Fransa'nın en golcü oyuncusu olma rekorunu elinden aldı. Kendi deneyimlerinden ötürü Henry, futbolda ırkçılıkla mücadele eden bir birey konumundadır. Henry Nike, Reebok, Pepsi, Renault, Gillette gibi kuruluşların reklamlarında yer almıştır.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Maestro

Aynen ya Arsenalden gitti Henry'de bitti ..

Henry - Bergamp 2lisi unutulurmu hiç ya .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

beckyZWICKY

Barcelona yaramadı ona maalesef.. Ama benim olduğum gibi herkesin gönlünde aklında hep Arsenalli Henry olarak kalacaktır.. :) ))

Şu golleri kaç tane golcü atabilir yahu.. Öyle bir golcüydü ki ne ararsan vardı harbiden.. Hız,Çalım yeteneği,teknik,kafa,frikik ve akla gelebilecek herşey hakkaten..

Thierry Henry Top 25 goals

unutmam gereken..

El Maestro

Birde bunların dışında kafa yapısına hastaydım ya ben Henry'nin .  ;D

beckyZWICKY

gerçekten iyi hatırlattın hee ;D

Değişik bir kafası var, arkaya çıkıntılı filan :D

unutmam gereken..

El Maestro

KeePSaKe

Bu forması duruyor hala dolabımda :)
Since 1903

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

ERHUN

Amerika'da ilk hat trickini yaptı.

Oynadığı 26 maçta 14 gol attı.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.