Ana Menü

PLAY-OFF| Türkiye - Hırvatistan | 11/15 Kasım

Başlatan CR7, Kasım 04, 2011, 13:50:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

Zerre kadar üzülmüyorum. Beni bu duruma itenler irdelensin
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ERHUN

Bugün arkadaşlarla maç hakkında konuşurken Corluka-Mandzukic-Olic'in golleriyle 3-0 yenecekler demiştim. Herkes milli takıma güvenenler sövmüştü ama 3'te 2'yle gidiyorum. Corluka'da atarsa nokta atışı.

beckyZWICKY

Gökhan Gönülün şuan sahada sarhoş olduğunu yada uyuşturucu kafası yaşadığını düşünüyorum..

Hiddink neyi bekliyor anlayamıyorum..

2. ligden, amator ligden yerli bir antrenör olsa en azından iyi kötü bi sistem kurar yada değiştirir. iyi kötü müdahale etmeye çalışır.. Bu kadar ruhsuzluk olmaz!

Böyle bir sistem böyle bir oyun düzeni yok.. Kapanan hırvatlara karşı tek forvet burağa uzun toptan şişirmekten başka yapmaya calıstığımız hiç birşey yok.. üstelik rakip savunmanın boylarıda uzunken..

Bir mahalle maçında bile daha fazla ruh olur bee! Yazık.!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Cem Goren

Gökhan Gönül'den daha iyi oynarım 2. yarı oyuna girsem

CR7

adama ilk golü at diyoruz 5 tl de veriyoruz ama gidiyor 2.yi atıyor dalga geçer gibi
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

he bide bu arada..

2-0'dan sonrayı demiyorum..

1. dakikadan itibaren 2-0'a kadar şuana kadar taraftar hayatımda gördüğüm en kötü taraftar..

Tribünler komple bayanlardan oluşsa şuankinden daha iyi bir ambiyans oluşturulurdu ufak tefek sesler gelirdi..

Hakediyoruz abi ruhsuz uyuyan oyuncularımızla, ruhsuz uyuyan taraftarımızla.. Neyi bekliyoruz ki biz? Galibiyet fazla olur ve olurdu lüks gelirdi bize zaten!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Ersin Develi

Takım kötü
Ama Emre,Volkan ve Gökhan daha kötü

Ersin Develi

İkinci yarı başlasa ilk yarım saatte 4 gol atsak maç 4-2 olsa yine de bişe değişmez,adamlar 2 kere gelir skor 4-4 olur

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

Alıntı yapılan: Ersin Develi - Kasım 11, 2011, 22:11:25
İkinci yarı başlasa ilk yarım saatte 4 gol atsak maç 4-2 olsa yine de bişe değişmez,adamlar 2 kere gelir skor 4-4 olur
3ü yedik zaten

ERHUN

Alıntı yapılan: ERHUN - Kasım 11, 2011, 21:56:40
Bugün arkadaşlarla maç hakkında konuşurken Corluka-Mandzukic-Olic'in golleriyle 3-0 yenecekler demiştim. Herkes milli takıma güvenenler sövmüştü ama 3'te 2'yle gidiyorum. Corluka'da atarsa nokta atışı.

Yok artık.

CR7

Bilic gelsin Beşiktaş'ın başına dediğimizde kim ki o diyorlardı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

Alıntı yapılan: ERHUN - Kasım 11, 2011, 21:56:40
Oha be birader

Cem Goren

Ben şu an Volkan yerinde olsam gelen ilk topu içeri alırdım