Ana Menü

Firar Dizisi

Başlatan IL Capitano, Ekim 04, 2011, 19:00:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Starin yeni dizisi , 3 bölumdur bakiyorum. Ismail Hacioglu mukemmel, filmlerini filan kacirmam. Yalniz bosrolde oynayan diger esas oglan Caner Cindoruku ilk defa seyrediyorum ve cok begendim. Tek begenmedigim esas kiz oyuncu, cok kucuk duruyor, bi Özgu namal filan cok iyi olurdu aslinda.  :) 

Birkac bölum sonra bakalim ayni cizgide devam edebilecekler mi??

Dizinin konusu;

Mardin’in en güçlü ve zengin aşiretlerinden biri olan Bahtiyan’ların konağı…
Aziz Bahtiyan’ın bazen ailesinden bile çok güvendiği en has adamı Nadir, Bahtiyan konağının müştemilatında karısı Gönül ve küçük oğlu Memed’le beraber yaşamaktadır. Nadir, Aziz Ağa’sına olan sadakati ve etkisi ile ‘karanlık’ iş çevresinde ve tüm Mardin’de sevilir, sayılır…
Kudret ve kız kardeşi Bahar’ın, Aziz’in tek oğlu Civan Bahtiyan aracılığıyla, büyük ve tehlikeli kumar oyunu için, İstanbul’dan Mardin’e gelişi işleri karıştırır. Nadir’in ve ona inanan bir avuç insanın FİRAR hikâyesi burada başlar…
Aklı firar, gönlü firar, hayattan firar!

Tanitim fragmani;

Firar Teaser

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

IL Capitano

Dizide Gazi Yoldasi oynayan Haldun Boysanin dizideki burosundan Besiktas amblemi, atkisi filan.

IL Capitano

Brestgerfich

Şov gibi geldi bana :) Bu arada diziye hiç ısınamadım ben. Tanıtımını gördüğüm ilk günden beri de tutmayacağını düşünüyorum.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

IL Capitano

Haldun abinin oldugu yerde normaldir  bence :)