Ana Menü

Filenin Sultanları Finale Çıkamadı / Avrupa Üçüncüsü Oldu

Başlatan unicorn, Ekim 02, 2011, 12:08:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda finale çok yaklaştı; ancak olmadı. Yarı finalde ev sahibi Sırbistan ile karşılaşan Ay-Yıldızlılar, setlerde 2-0 geriye düşmesine rağmen durumu 2-2 yaptı; ama final setini yitirerek tarihinde 2. kez finale yükselme şansını kaybetti.

A Milli Takım'ımız, Avrupa üçüncüsü olabilmek için B Grubu müsabakasında 3-2 yendiği İtalya ile bugün saat 16.00'da karşılaşacak. Sırbistan ise finalde dün İtalya'yı 3-0 yenen Almanya ile eşleşti. Final, TSİ 21.00'de oynanacak. 

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Hala Pionir Spor Salonu'nu dolduran 9 bine yakın coşkulu Sırp taraftar karşısında maça tutuk başlayan voleybolcularımız, ilk teknik molanın ardından üstünlüğü rakibine verdi ve seti 25-10 kaybetti. İkinci sete de iyi giren Sırbistan, sürekli farkı 4-5 sayılarda tuttu. Setin sonuna doğru sporcularımız arayı kapatmaya çalışsa da daha az hata yapan Sırbistan, seti 25-22 kazanarak durumu 2-0 yaptı. Antrenör Marco Motta'nın değişiklikleriyle 3. sette daha derli toplu görünen Filenin Sultanları, oyunu dengelemeyi başardı. İyi servis atmaya başlayan Millilerimiz, rakibinin hücum organizasyonunu bozmayı başardı ve seti 25-23 galip bitirerek durumu 2-1'e getirdi. Dördüncü sete moralli başlayan Ay-Yıldızlılar, yakaladığı 3-4 sayılık avantajı set sonuna kadar getirdi. Filenin Sultanları, 25-23'lük setle müsabakayı final setine götürdü. Finalin ilk anlarında voleybolcularımız çok iyi göründü. 4-0'lık seri yakalayan Filenin Sultanları, taraftarının da desteğini arkasına alan Sırbistan karşısında bocaladı. 7-7 ile Millilerimizi yakalayan Sırbistan, 10-9'luk skorla öne geçti. Voleybolcularımız final setinde 12-11 öne geçse de rakibinin 4-0'lık serisine karşı koyamayınca seti 15-12, maçı 3-2 kaybetti.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ilhan mansız_melis

İtalya'yı yenebiliriz.

Haydi sultanlar,haydi Demir Yumruk.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

İlk teknik molada 8-6 öndeyiz.

Bu arada Piccinini ve Nesli çok benziyorlar.

ilhan mansız_melis

İlk seti 25-21 aldık.

İtalya 2-1 önde.

2-2 yaptık.

Hadi kızlar

ilhan mansız_melis

Kazandııık be. 3-2 !

Avrupa'nın en iyi 3. takımıyız.

Teşekkürler Filenin Sultanları.

Neslihan'dan 28 sayı. :)

unicorn

Bu 3 rakamı yapıştı üzerimize.

Dünkü maçta fileden seken o servis herşeyi bi anda bitirdi. 3. olduk olsun...

Teşekkürler Filenin Sultanları !
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ilhan mansız_melis

Almanya'yı 3-2 yenen Sırbistan şampiyon oldu.

Hem çok şanssız şekilde Sırbistan'a yenilmemize yanıyorum hem de genelde rahat bi şekilde yendiğimiz Almanya'nın final oynamasına.

En skorer ödülünü Neslihan Darnel kazandı.