Ana Menü

UEFA AL E Grubu | Stoke City - Beşiktaş | 29 Eylül Perşembe 22:05

Başlatan KeePSaKe, Eylül 26, 2011, 01:26:37

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozan Doğan

maçla ve Beşiktaş'ın durumuyla ilgili okuduğum en mantıklı yazı.

Bir tarafta müthiş disiplinli bir anti futbol takımı, diğer tarafta rakibine oranla müthiş yetenekli mahalle takımı. Bu bağlamda, bu maçın futbol hazzı şahane olacak...

Siyahla beyaz gibi...

Stoke deplasmanında kazanır mıyız, kaybeder miyiz bilmem ama kaybedersek maç sonucu kadar Türk taraftarının Stoke City aşağılamalarına da hazır olalım. Futbolun hangi doğrusunu temel alıyorlarsa?

Böyle futbol oynanmazmış... (Peki ya nasıl oynanır?)
Bunların hepsi kasapmış... (Aksini iddia etmediler ki)
Hakem de sertliğe izin vermişmiş... (UEFA'nın komplosu olabilir mi?)
Quaresma gününde olsaymış rahat yener mişiz... (Oysa onlar hiç bir maçtan sonra Jonathan Walters gününde değildi, o yüzden kaybettik demiyor)

Stoke City net bir anti-futbol takımı. Onları özel kılan şey bu değil. Anti-futbolu başarıyla uyguluyor oluşları. Bu bile övgü nedenidir. Yüksek ihtimalle onların kuvvetli yönleri bizimkilere üstün gelecek. Muhtemelen yenileceğiz. O dakikadan itibaren bizim taraftar Stoke City üzerine kelamlarına başlayacak...

Futbolun doğrusu, sanki Beşiktaş'ın yaptığıymış gibi... Hadi onlarınki göze hoş gelmiyor da, bizimki mi hoş geliyor? Yetenekli 3 adamın ayağına bakan diğer 8 adam, 1 teknik direktör, binlerce taraftar...

Stoke City şu anda EPL'de 6. hafta sonunda 7. sırada. Stoke City bu sene İngiltere'yi Avrupa kupalarında temsil ediyor!

İtiraf etmek gerekirse, onların makina düzenindeki anti futbolları, yetenekli oyunculardan oluşan bir mahalle takımına oranla çok daha saygı duyulası...

http://eksibesiktas.blogspot.com/2011/09/stoke-city-uzerine.html

CR7

Stoke'un oynadığı futbola saygı ya da sevgi duyulabilir, futbol eşittir Barça değil sonuçta, bu oyunu oynamanın binbir türlü yolu var. Zaten uluslarlarası boardlarda tabiri caizse "dilenci" diye adlandırılan kesimlerin de gözdesi bu aralar bu takım.

Taç atıyorlarmış :) Aslında mantık olarak, korner ya da duran top neyse aynısı; ama bu oyunun adı ayaktopu be kardeşim. Yani bir futbol takımının adı geçince, elle yapılan bir eylem akla geliyorsa ortada yanlış değil ama garip ve nadir bir durum var.

Biraz baktım bayaa bir golleri de var saygı duymak lazım ama, sevgi falan duymam ben. Hee bir de fizikleri de iyiymiş. Rugby oynasınlar bence direkt o zaman.

Ya Stoke istediği gibi oynasın, yensin yenilsin kime ne. Benim yazıda takıldığım bir nokta, antifutbolun neresine saygı duyulduğu. Futbolda kasap demek futbol dışı sertlik yapan demek değil mi?

Buna neden saygı duyuluyor onu anlamadım. Futbol dışı sertliği yapan futbolcu da, buna izin veren hakem de eleştirilir. Bir eleştirinin mainstream olması, onun haksız olduğu anlamına da gelmez.

"(Oysa onlar hiç bir maçtan sonra Jonathan Walters gününde değildi, o yüzden kaybettik demiyor)"

Kaynak? Burada biraz güldüm. Bunu bilebilmek için ya Stoke şehrinde yaşamak lazım, ya da fan ortamlarını sürekli ziyaret ediyor olmak falan lazım. İki dakika baktım da bayaa kadrolar havalarda uçuşuyor.

"do all teams in eastern/southern europe have these fucking videos bragging about how mental their fans are? fucking lame. geeze louise. Stoke will win this one. Jerome with the hat trick!"

Jerome'a dikkat. (Haşmet Babaoğlu stayla). Bu adam Jerome gününde olmazsa, isyan eder mesela. Bir de Kenwyne Jones sakatmış.

"jones is more of an attacking threat than crouch,people might realise how good he is now he is going to be missing from our team."

Demez mi bu adam? Derler abi ne demek hiç demezler ya. Şu yaptığının Latince bir adı vardır kesin, reductio absurdum mu ne öyle birşeydi galiba. Diğer taraftarlardan ne kadar farklı olduğunu göstermek için, bazen ağır saçmalıyorsun. Bunları da o kendini farklılaştırdığın "orta zekalı"lardan başkası da yemez emin ol.

Son olarak, Beşiktaş'a gönül vermiş insanların, makina düzeninde anti-futbol oynayan bir rugby takımına dilenmektense, yetenekli futbolculardan oluşan kendi takımına umut bağlaması kadar doğal birşey olamaz.

Mahalle takımı gibi küçültücü ve değersizleştirici bir ifadeyi kullanmadım cümlede, özellikle Burak Yılmaz yardırırken şimdilerde ayıp olur. Zaten başımıza ne geldiyse taraftarın bazı kesiminin bu doyumsuzluğu, kendi futbolcusuna hakaret etmesi, yuhalaması, onu değersizleştirmesi yüzünden geldi. "Şımart bizim başkan, çıkart bizi baştan", ee borçlar aldı yürüdü, "Cebinden mı çıkacak", ?!.

Bu öz-değersizleştirme alışkanlığının değişmesi lazım. Senelerdir ekmeğini yediniz bunun, ama yemiyor artık kimse. Tribündeki taraftarın da aklını başına alması lazım. Sorsan herkes farklı ama aslında herkes aynı. Değişmesi lazım bazı şeylerin.

bu da müthiş bir @2 !
nesine saygı duyacağım kasaplığın anti-futbolun
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Ozan Doğan

işte anti futbola geçit vermemek için yıldızlarımızın oynaması lazım ;)

El Maestro

"Beraberlik istemiyorum"

Portekizli çalıştırıcımız Carlos Carvalhal, Stoke City'yi oyuncularımıza resmen ezberlettirdi.   

UEFA Avrupa Ligi[/url]'nde yarın İngiltere'nin Stoke City takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Carvalhal'in tek düşüncesi galibiyet.

İngiliz rakiplerini gözünde büyütmeyen Portekizli çalıştırıcı, Siyah-Beyazlı takımı 3 puan için sahaya sürecek.

UEFA Avrupa Ligi[/url] E Grubu'nda İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımını 5-1 mağlup eden BeşiktaşStoke City'yi de gözüne kestirdi.

Gruptaki ikinci sınavını İngiltere'nin Stoke City takımınakarşı verecek olan Siyah-Beyazlı ekipte Teknik Direktör Carlos Carvalhal, sadece galibiyet hesabı yapıyor.

Rakibin maç kasetlerini detaylı bir şekilde izleyen ve Manchester United ile oynadığı lig karşılaşmasının analizlerini çıkaran Portekizli çalıştırıcı, oyuncularını üç puana göre motive ediyor. Deplasmanda alınacak galibiyetin gruptan çıkma anlamına geldiğine dikkat çeken Carvalhal'in yaptığı toplantıda, "Herkes bizim beraberlik için oynayacağımızı düşünüyor. Ancak biz galibiyet için sahaya çıkacağız. Ben beraberlik bile istemiyorum. Bizim için en iyi skor galibiyet." diyerek takımı motive ettiği ifade edildi.

Zaman
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

Portekızlı calıstırıcımız,oyuncularımız...

Zaman gazetesı neden boyle bır uslup kullanarak haber yapmıs kı?
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

El Maestro

E Türk takımıyız diye heralde ..

Karşıdakide İngiliz .  :)

unicorn

Tamam da gazete boyle bır yorum yapmazdı ılk kez gorunce sasırdım.

Besıktas'ın hocası,oyuncularına...
Bu sekılde yazılır mıllı mac harıcınde.

Enteresan.

CR7

El Maestro

unicorn

O zaman tamamdır :)

Altta Zaman yazıyor ya kaynak Zaman gazetesi diye düşündüm.

Banucan

FEDA

NoPasaran

Stoke maçında alınacak galibiyet normal bir galibiyet olmaz..

Başta hocamız sonra portekizlilerimiz için çok çok önemli..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Alıntı yapılan: CR7 - Eylül 16, 2011, 12:28:20
ben hiç memnun kalmadım dünkü maçtan.
ne heyecan ne aksiyon kaldı ilk dklarda golü bulunca.
sonra onlar atınca heh biraz şenlenir ortalık dedik hemen cevap verdi aurelio.
fernandes'in o hareketler de olmasa maç çok sıkıcıydı.
biraz kanser olmamız lazım.

tam istediğim gibi bi maç olacak :hehe

El Maestro

Crouch'ın ve Pennant'ın açıklamaları sonrası takım daha bi motive olmuştur ..

Haydi Kartalım koyalım şu artislere !!

SALDIR BEŞİKTAŞIMMMMMMM OLEYYYYY !

ilhan mansız_melis

Muhtemel 11'imiz

Rüştü
Hilbert
Sivok
Sidnei
Egemen
Necip
Aurelio
Ernst
Q7
Simao
Edu
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.