Ana Menü

UEFA AL E Grubu | Stoke City - Beşiktaş | 29 Eylül Perşembe 22:05

Başlatan KeePSaKe, Eylül 26, 2011, 01:26:37

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ilhan mansız_melis

Q7 bence bu yüzden 2 gereksiz trivela vurdu. Hilbert attı ben de atarım hesabı. ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Ersin Develi

İlk defa bir mağlubiyet beni sinirlendirmedi :)

Takım olarak çok iyi oynadık,Bir ara Necip,Fernandes,Quaresma,Simao öyle bir top çevirdiki sandım Real Madrid :)
Herkes o kadar konsantre olmuş ki hemen hemen hepsi hatasız oynadı bence.
Carvalhal'ı eleştireceğim tek nokta Edu - Holosko değişikliğinin geç yapması.
Stoke'nin biraz gururu varsa,ulan dalga geçtiğimiz adamlar bizle dalga geçti der,düşünürler ve ben Beşiktaş'ın bu kadar güzel pas yaptığı maçı hatırlamıyorumm.
Stoke takımı hakkında ise bu takım bence futbol'a ihanettir.Futbol adına hiç bir şey yok,becerip 3 pas yapamayan,orta sahadaki taç atışını bile ceza sahasına kullanan bir takım,İngiltere liginde olmayı hak etmiyor.

unicorn

Uzun zamandır boylesıne takım oyunu oynamamıstık. Kazanacagımız macı kaybettık resmen. Golu attıktan hemen sonra beraberlık gelmese daha farklı olabılırdı.

Ayrıca mac boyu destegını surduren ve pahalı fıyatlara ragmen onca taraftarımızın maca gıtmesı de takdıre sahayandı.

Gelelım takıma;

Rustu: Tecrubesı cok sey verıyor ama hala bosa cıkması bırkac kez garıp, onun gıbı bır kalecıye yakısmıyorm

Ismaıl: Iyı basladı demısken tam tutuklasıyo arada sonra kendını buluyo. Bır var bır yok kopmalar yasıyor mac ıcındem

Egemen: Oylesıne krıtık anlarda cıkıyor kı sahneye, tık dıye mudaheleyı yapıyor alıyor topu. Muthıs.

Sıvok: Ne kotuydu ne ıyı gorevını yaptı ama bıraz daha agırlık vermesı gerek gıbı oyunu yonlendırmelı.

Hılbert: Bas bas bagırıyor adam artık bu takımın sag bekı benım dıye. 5 yabancıyla oynuyoruz ama bu adam oynamıyor, garıp.

Aurelıo: Namı dıger Benjamın. Adam gıttıkce genclesıyor. Nazar degmesın.

Necıp: Toparlamaya basladı. Ikı uc mac daha devam etsın tam performansını yakalayacak ınsaallah.

Fernandes: Ben bu kadar sakın bır adam gormedım. Ergun'den daha sakın. Hıc tedırgın olmuyor rakıp gelmıs ıkı kısı falan hava cıva. Abartıyor bazen bu olayı, bır ıkı top kaybettı o sekılde. Ama takımı yonetıyor orta sahada. Maestro !

Sımao: Neden bu kadar etkısızsın anlayamıyorum. Bır an evvel toplamalı. Eksık oynamamalıyız.

Quaresma: Kendını buluyor yavas yavas. Ancak bencıllık devam edıyor. Kendıne guvenmesı guzel ama bazen gereksız hareketler yapıyor. Sorumlulugun farkına varmaya basladıgını dusunuyorum. Umarım boyle devam eder.

Edu: Bıraz top gelmedı bıraz da kendısı gıdıp almadı. Teknıgı ıyı ancak agar kalıyor. Hele dunku mac hıc macı degıldı. Besıktas'ın forvetı gıbı oynamıyor.

Genel olarak ıyıye dogru gıdıyoruz. Kıev ya da Fener macına tam kapasıte hazır olur gıbı takım. Ama sunu soylemeden gecemeyecegım:

Quaresma ve Fernandes, her topu aldıklarında bırbırlerını arıyorlar once top atmak ıcın. Bundan bır an once vazgecmelerı lazım.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Ersin Develi

Rüştü'ye şunu da eklemek lazım
Kaleci vuruşlarını nasıl oluyorda hep taca atıyor anlamıyorum ama büyük yetenek

unicorn

Aynen öyle. Yıllardır böyle bu, fenerdeyken de aynıydı. Bu yönünü hiç geliştiremedi adam 20 senedir.

Ayrıca; takım gibi oynadığımız zaman iki kişiyi(Simao ve Edu) tolere edebiliyoruz.

Ne Guti'nin yokluğu, ne Simao'yla Edu'nun etkisiz oyunu, ne de Rüştü'nün boşa çıkışları engel  olamıyor takıma.

IL Capitano

Alıntı yapılan: Ozan Doğan - Eylül 30, 2011, 14:47:09
Alıntı yapılan: keskinli - Eylül 30, 2011, 13:11:06
1 mac iyi oynamisiz onuda ben seyredemedim
yorumlara bakilirsa baya iyi oynamisiz
insaallah devamida gelir

hayatın boyunca rakip takımdan bir adama 4 Beşiktaşlının girdiğini gördünmü? biz gördük  :rock

aynen, bir ara hayal filan göruyorum zannettim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

eRe

o değilde gs li fb li arkadaşlarım bile adam gibi oynadınız ama yenildiniz diyor.cidden şoktayım.. :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Grocbenn

Futbol iyidi ama tabelada 2-1 yazıp 0 puan ile döndük.

Bu kadar abartıp hala eksiklerimizi görmezden gelirsek bu sezon sonu görülmez.

Alt tarafı İngiltere liginin sıradan bir takımı Stoke City ile oynadık.Ve harika oynadık dediğimiz maçın 2.yarısındaki pozisyon sayımız 2 en fazla 3.

Adamlar 60.dk dan sonra 8 net pozisyona girmişler.Bu kadar güzel pas yaparken bile uzaktan şut dışında pozisyonumuz yok.Bu çok büyük bir sorun bence.

Carvalhal'a bakıyorum Antalya maçından sonra kötü oyundan sonra aldığı mucize 3 puandan mutluluktan uçuyor.Stoke maçından sonra iyi oynuyoruz diye kendini avutuyor.

Bu takımın ciddi bir şekilde pozisyona girememe problemi var.Ve kilit oyuncularının maç seçme durumları var.Öncelikle istikrarı korumak lazım.

G.Antep maçından sonrada oynadığımız iyi oyunu konuşursak ne ala.

eRe

o pozisyon sıkıntısıda edudan oluşuyor.ne boşa kaçıyor ne adam eksiltiyor ne defansı yıpratıyor.öyle dolaşıyor orada..almeida varken pozisyon sıkıntımız yoktu ki iyileşsin tekrardan gollerine devam edecektir.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

unicorn

Alıntı yapılan: unicorn - Eylül 26, 2011, 19:13:57
Galibiyet çok zor değil.

Takım şu an iyi değil hepimizin gördüğü üzere. Ancak, Avrupa'da her zaman farklı oynamışızdır.

Yanılmayız umarım. avrupa'da gerçekten farklı oynuyoruz.

Tek korkum Gaziantep maçının 75. dakikası gibi "Ulan Stoke'la oynayan takım bu muydu" demek olacak.

Umarım böyle birşey yaşamayız.