Ana Menü

Fenerbahçe Lig Maçları Topiği

Başlatan Cem Goren, Eylül 08, 2011, 17:51:54

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Alıntı yapılan: Brestgerfich - Eylül 20, 2011, 23:24:20
41bin taraftardan bahsediliyor arkadaşlar.
Tek tek aramayalım, 100 tanesi değil 1000 tanesi erkek olsa ne olacak?

Maçlara girerken 35-45-55bin kişinin üstü aranıyor. Herkesin çakmağı cebinde kalıyor. Güvenlik görevlisi tanıdığı olan girmiştir stada. Bişey yok bence bunda.

Öyle ya da böyle bence güzel ve takdir edilesi bir durum yaşandı bu akşam. Ama maçın izlenilebilirliği düştü kadın seslerinden dolayı :)

Bir iş bence ya tam yapılmalı ya hiç yapılmamalı. Bu kareler olmamalıydı bence. Erkek hiç alınmamalıydı bu kuralda dendiği gibi.

Ben gerçi karşıyım seyircisiz maçlara. Kulübe ceza ver başka birşey yapma ne gerek var seyircisiz yapmaya.

AMAAAAAAAA, sadece kadınların ve çocukların alındığı maçlara inat, yaşasın seyircisiz maçlar!

O ne gürültü kirliliğiydi ya.

Brestgerfich

Keşke dediğin gibi olsa, kurallara uyulsa, hiç erkek alınmasa maçlara.  Ama olmamış işte. Olmadığı için de bu ilk denemeyi kötülemek yersiz bence. Yasak olmasına rağmen maça girenlerin hayvanlığı, bu adamları maça alanların hayvanlığı. Başka da birşey değil.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Ersin Develi

41 kişinin orda olması bir başarıdır ama bunu tetikleyen nedenlerde önemlidir.
Röportajlarda izledim kadının söylediği aynen şu ''Ben Beşiktaş'lıyım ama fenere destek olmak için aziz yıldırıma destek olmak için geldim''

Maçın bedava olması o stadı doldurdu
Bir değişiklik olsun vs
Nasıl olsa bedava mantığıyla yaklaşıldı olaya bence

Biletler en basidi 50 tl olsun bakalım stat dolacak mı o kadar

NoPasaran

Birleşik çıkmış onlar :D

Ayrıca montaj çok olur sorun diide, şu kanaltürkte ki mal kadın kim ya

öyle karım olsun, yarın boşanma davası açarım  :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Ofsaytla alakası yokmuş ha pozisyonun .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Brestgerfich

Alıntı yapılan: El Maestro - Eylül 20, 2011, 23:57:12
Ofsaytla alakası yokmuş ha pozisyonun .

Kadınlar ofsayt hakkında doğru bildiklerini de karıştıracaklar ;D

Brestgerfich

Alıntı yapılan: ERHUN link=topic=34110.msg551651#msg551651 date=1316548650
Veya şu adam:
img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/307771_171615499585895_126722794075166_371122_1399460509_n.jpg[/img]

Erhun fotoğrafı foruma koyan sensin ama hazırlayan sen değilsin sonuçta. Senin aklına gelen sadece bir şüphe. Bizlerde olduğu gibi. Ama...

Ya bu forumdaki bir kadınsa ? Çok ayıp oluyor bence bu fotoğrafın internette dolaşması. Öyle ya da böyle, güzel-çirkin, belki erkeksi bir yüze sahip ama kadın sonuçta. İnternette geyik konusu oldu resmen.

KeePSaKe

Since 1903

Guti ORÇ.

bu bedava bilet uygulaması normal maçları kapsıyor mu ?
kapsıyorsa milli maçları da kapsıyor mu merak ettim

ERHUN

Alıntı yapılan: Brestgerfich - Eylül 21, 2011, 02:44:11
Alıntı yapılan: ERHUN link=topic=34110.msg551651#msg551651 date=1316548650
Veya şu adam:
img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/307771_171615499585895_126722794075166_371122_1399460509_n.jpg[/img]

Erhun fotoğrafı foruma koyan sensin ama hazırlayan sen değilsin sonuçta. Senin aklına gelen sadece bir şüphe. Bizlerde olduğu gibi. Ama...

Ya bu forumdaki bir kadınsa ? Çok ayıp oluyor bence bu fotoğrafın internette dolaşması. Öyle ya da böyle, güzel-çirkin, belki erkeksi bir yüze sahip ama kadın sonuçta. İnternette geyik konusu oldu resmen.

İnternette ne amaçla dolaşıyor bilmiyorum ama ben dalga olsun diye koymadım.
Gerçekten erkek sandım, hee yok ben yanlış gördüysem erkek değilse kaldırırım sorun değil.

CR7

Fenerbahçe-Manisaspor maçı sonrasında medyanın "Kadın kılığında maça giren erkek taraftar" ilan ettiği kadın taraftar isyan etti.Fenerbahçe'nin Manisaspor ile oynadığı karşılaşmanın yankıları sürüyor. Dünya basını, sadece kadın ve çocuklar tarafından izlenen bu karşılaşmayı "Tarihi bir gün" şeklinde okuyucularına duyururken, kadın taraftarların hikayeleri işlenmeye devam ediyor. Fakat sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım rekorları kıran bir fotoğraf, gündemin birinci konusu haline geldi. Maç boyunca stadda "Kadın kılığında erkek taraftar" arayan yayıncı kuruluş, büyük bir gafa imza atarak Fenerbahçe bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan'ı "kaçak taraftar" olarak ekrana getirmişti. Fakat bu yanlıştan çabuk dönüldü ve Arslan'dan özür dilendi.Manisa maçının ertesi günü ise bu sefer bir fotoğraf gündeme damgasını vurdu. Tribünde maç seyreden bir Fenerbahçe taraftarının fotoğrafı "Fenerbahçe sevgisi kadın kılığına soktu" başlığıyla internet sitelerinde paylaşılmaya başlandı. Oysa bu kişi bir erkek değil, iki çocuk annesi olan Sema Hanım'dı. Habertürk'te yayınlanan "Gün Ortası" programına konuk olan Sema Hanım, bu fotoğrafın basın yer almasından ve internette paylaşılmasından büyük rahatsızlık duyduğunu ifade ederken, psikolojik bir yıkım yaşadığını belirtti.Sema Hanım isyan etti - FUTBOL - Süper Lig [/b][/size][/font][/color]
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

DIABLO

Ablacım sende evinde otur pilavını pişir gitme maçlara  ;)
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

CR7

Kayseriyle oynuyorlar bu akşam.
puan kaybedecekler.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Brestgerfich

6 tane sakatları varmış.
1,0 çifte şans oynanır bu maça ;D

NoPasaran

0 a gerek yok

Banko 1  :P

İşin şakası bir yana

Alex 1 gol atar

kayseri atamazsa yenilir
atarsa berabere biter
2 tane atarsa yener  ;D