Ana Menü

Avusturya-Türkiye

Başlatan ilhan mansız_melis, Eylül 06, 2011, 17:46:00

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Ben cocukken Adile NAsit cikardi aksam, masal okur uyurduk

Rahmetlininin topragi bol olsun artik yok

Yeni nesil uyku icin milli takim maclari adile nasiti hic aratmaz..

En azindan bi ise yarar

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Alıntı yapılan: El Maestro - Eylül 06, 2011, 23:43:48
Kötü bir Milli Takım izledik ama istediğimizi aldık sonuç olarak. Arda ve Burak dışında hiç biri + mücadelede bulunmadı benim düşünceme göre ..

Bizim kazanmamız lazımdı.Diğer maç Almanya'ya kaybedip,Belçika kazanırsa yine bizim üstümüze çıkacak bu nasıl istediğimiz bir sonuç olabilir ki ?
Since 1903

CR7

son maç Belçika-Almanya.
Türkiye-Azerbaycan

Almanya'nın Belçika'dan puan almasını bekleyeceğiz eğer biz yenilir onlar yenerse.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Eylül 06, 2011, 23:54:09
Alıntı yapılan: El Maestro - Eylül 06, 2011, 23:43:48
Kötü bir Milli Takım izledik ama istediğimizi aldık sonuç olarak. Arda ve Burak dışında hiç biri + mücadelede bulunmadı benim düşünceme göre ..

Bizim kazanmamız lazımdı.Diğer maç Almanya'ya kaybedip,Belçika kazanırsa yine bizim üstümüze çıkacak bu nasıl istediğimiz bir sonuç olabilir ki ?

Belçika'da Almanya ile oynuyor hemde deplasmanda dikkatini çekerim.  ;)

Ayrıca bizim son 2 maçımızda evimizde ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Cem Goren

Hiç üzülmedim yalan yok. Penaltı olduğunda öyle bir güldüm "lan ne ballı takımız ya" dedim ama kaçtıktan sonra gülme tuttu sadece onu da anlamadım zaten. Eğer ben Türkiye son dakikada penaltı kaçırdığında üzülmüyorsam ben değil beni bu duruma iten etkenler araştırılmalı...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

RCA

souç olarak 6 tane sallanılan bir takıma 1 tane golü bile atmayı beceremiyorsan daha ne yapalım.

yeni jenerasyon gelir ileride hollanda hücum futbolu ile yeni bir ekoıl yaratırız düşüncesine bürünmüştük güya.

bu ne abi bu ne mantıksız akılsız bir futbol.. yahu gidip maç izleyin adamlar nasıl top oynuyorlar ..

küçültmeyi sevmiyorum kendimizi ama bizim milli takım 2. sınıfın bile altında bir oyun gösteriyor. sıfır kalite sıfır mantelite.

75 milyon ülkede futbolcu çıkmıyor.. çıkmıyor arkadaş. çıkıyor da yetkilliler mi görmüyo diyelim bilmiyorum.

son dakika beleşçiliğinden de bıktım. bi ara da hakkımızla maçı kazanalım! hakkımızla maçı kaybedelim! tahammülüm kalmadı
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

CR7

aynı puanda bitirirsek eğer zaten belçikanın önündeyiz ayrıca.

14  /12
15-14 / 15
18-17 /18-16-15

El Maestro

Alıntı yapılan: CR7 - Eylül 07, 2011, 00:06:15
aynı puanda bitirirsek eğer zaten belçikanın önündeyiz ayrıca.

14  /12
15-14 / 15
18-17 /18-16-15

Azerbaycanı yenersek iş biter o zaman kanaatimce ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

maça gelirsek eğer Hiddink yerine başkası olsa -mesela o beğenmediğimiz Terim- oraya galibiyet için gider alır ve gelirdi.

alper_1903

Yekta nin ilk 11 oynadigi bir takima göre su an durumumuz muhtesem...
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...