Ana Menü

Pokemon

Başlatan saldır beşiktaş, Ağustos 30, 2011, 23:54:14

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Bugün en baştan başladım izlemeye  :)
10 yaşındayken'de zevkle izliyordum 20 yaşındayim hala zevkle sıkılmadan izliyorum  :)
Meraklısına  http://www.cizgifilm8.com/pokemon-izle.php

Bu arada en sevdiğim pokemon Balbasar reyiz  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Çoğu kişi gibi Pikachu'ya bayılırdım.

Hiç unutmam 6-7 falanım. Oturdum izliyordum yine o bölümde Pikachu'nun iyiliği için sahibi-arkadaşı(adı neydi yahu ?) Pikachu'yu göndermek istiyordu. O sahnede oturup salya sümük ağlamıştım ben :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

Bunların kartları vardı hatta 01  Balbasar'dı galiba :D 3 4 5 çarizard çarmendır bir de bi tane daha vardı galiba :)

Güzeldi ya
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Simurg

Tasoların icad olunmasındaki efsane pokemon

En sevdiğim pokemon jigglypuff şarkı söyleyip herkesi uyutan vardıya ruh hastası ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Banucan

:ahaha Büşra herkes uyuyuncada mikrofunun kalem olarak kullanıp herkesin yüzüne birşeyler çizerdi ;D

ama pikachu nun yeri ayrıdır ne sevimli şeydi o yahu :D
FEDA

Ersin Develi

Balbazar Reyizz  :rock

Tom ve Jerry
Pokemon
Power Ranger
Bugün olsa yine aynı heyecanla izlerim :)

ERHUN

Vay be. Eskiden tasoları kartları falan bir sürü şeyi vardı. Bayada takip ederdim. Favorilerim balbazarla blastoise (isimleri yanlış yazmış olabilirim biri kaplumbağaydı diğeri kurbağa)

Balbazar:

Blastoise:

ilhan mansız_melis

Tasolar duruyor ben de hala :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

erdibatmaz

ash, misty, brok. pokemonların 3 ayrı evrim halleri vardı. taso 1, taso 2, taso 3 buna göre şekillenmişti. pigigeto benim favori pokemonumdu. sikörtıl vardı bi de. kaplumbağa. su fışkırtıyordu. brok'un onix'i vardı bi de. dev taş ejderha. :D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

saldır beşiktaş

Bu arada Ash tam bir salak.
Misty buna aşıktı açık açık belli ediyordu anlamıyordu bu  :D
Güzelim kızı üzüyordu  ;D
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

saldır beşiktaş

Hâlâ devam ediyormuş 14.sezonu.

CR7

çok değişik pokemonlar çıkmış piyasaya.
mesela geçen gün karşısındakinin şeklini alan bi pokemon vardı. Ash oluyordu Pikachu oluyordu. garip bir şeydi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

5.sezon'dan sonra sıvamaya başlamış.
Pokemon tasarımları bu sezondan sonra harbiden çok kötü.
Misty yok  :)
5.sezonu bitirdim bıraktım.

Dip not: Dizinin başlangıç tarihi 1998 baş roldeki esas oğlan Ash 10 yaşında o zaman.
Yani şuan 23 yaşında olması lazım ancak 2011 yılındaki bölümlerinede baktım adamda 1 santim uzama yok  :D
Hep 10 yaşındamı kalacak bu  ;D

Tsubasa reyizi izliyorum artık adam harbi efsane  :D

eRe

gecelerı yatmadan once ızlıyım barı tekrar :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

KeePSaKe

Dizi devammı ediyor :D
Since 1903