Ana Menü

Mourinho: "Bana atılan taşlarla bir anıt inşa edilebilir"

Başlatan El Maestro, Ağustos 28, 2011, 16:12:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, İspanya'da kendisine karşı bir kampanya yürütüldüğü görüşünde.

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, La Liga'da çalışmanın ve Barcelona ile süren şiddetli kavganın ek bir yük olduğunu kabul etti, ama yıllardır süren savaşın bir anda ortadan kalkmasının düşünülemez bir şey olduğunu söyleyerek son dönemde kendisine yönelik yoğun eleştirilere cevap verdi.

Zaragoza karşısında oynayacakları sezonun ilk maçı öncesinde konuşan Mourinho, Barcelona'dan Tito Vilanova'nın kulağına parmağını sokmasından bu yana karşılaştığı davranışları bombardımana benzetti.
İspanya Futbol Federasyonu geçen haftaki Süper Kupa maçında olanlar nedeniyle kendisine ceza vermeye hazırlanırken kulüp tansiyonu düşürmeye çalışıyor, ama Mourinho İspanya'daki mücadelenin adil olmadığında ısrarcı.
Marca.com'un haberine göre, her zaman ne düşündüyse onu söylediğini ifade eden teknik adam, "Bütün bunlar oyunun ve hayatın bir parçası. Ama daha önce çalıştığım diğer liglerle kıyasladığımda burada bana karşı bir kampanya var gibi görünüyor. Bu adil olmayan bir dövüş. Bana atılan taşlarla bir anıt inşa edilebilir. Ama burada mutluyum ve doğru yerde olduğumu hissediyorum. Bunu hiçbir şeye değişmem. Yanlış düşünebilirim, ama her zaman ne düşündüysem, ne hissettiysem sonuçlarından korkmadan söylerim. 100 yıl önce yaşamalıydım," dedi.

Ezeli rakiplerine de değinen Mourinho, Pep Guardiola'nın oyuncularının gerçek bir neden göstermeden kötü oynayarak kazanabildiğini söyledi:

"Barcelona bizimle aynı turnuvalarda oynuyor. Değişmeyen bir tek şey varsa o da iyi ya da kötü de oynasalar hep kazanmaları. Bunun değişeceğini sanmıyorum."

Real Madrid'in Zaragoza karşısında La Romareda'da oynayacağı maç Türkiye saati ile 21:00'de başlayacak.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~