Ana Menü

A Milli Takım Açıklandı

Başlatan ilhan mansız_melis, Ağustos 26, 2011, 15:51:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Egemen ve İsmail kadroda.

Diğer isimleri siz yazar mısınız ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Aklımda kalanlar ; Volkan,Sinan,Tolga.

Gökhan Gönül,Hakan Balta,Çağlar,G. Zan,Servet,Serdar,Sabri.

Emre,Selçuk İnan,Mehmet Ekici,Tunay,Selçuk Şahin.

Burak,Kazım,Umut
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

A Milli Takım'ın Kazakistan ve Avusturya maçlarının aday kadrosu açıklandı. A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan ve Avusturya ile oynayacağı maçların aday kadrosu ile programı açıklandı.
Aday kadroya şu oyuncular davet edildi:
1-VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
2- SİNAN BOLAT STANDARD LIEGE
3-TOLGA ZENGİN TRABZONSPOR A.Ş.
4- GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
5-SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY A.Ş.
6- SERDAR KESİMAL FENERBAHÇE
7- GÖKHAN ZAN GALATASARAY A.Ş.
8- SERVET ÇETİN GALATASARAY A.Ş.
9- EGEMEN KORKMAZ BEŞİKTAŞ A.Ş.
10- HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY A.Ş.
11- İSMAİL KÖYBAŞI BEŞİKTAŞ A.Ş.
12- ÇAĞLAR BİRİNCİ GALATASARAY A.Ş.
13- MEHMET EKİCİ WERDER BREMEN
14- TUNAY TORUN HERTHA BSC
15- SELÇUK İNAN GALATASARAY A.Ş.
16- SELÇUK ŞAHİN FENERBAHÇE
17- EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE
18- MEHMET TOPAL VALENCIA C.F.
19- ARDA TURAN CLUB ATLETICO DE MADRID
20- GÖKHAN TÖRE HAMBURGER SV
21- BURAK YILMAZ TRABZONSPOR A.Ş.
22- CENK TOSUN GAZİANTEPSPOR
23- KAZIM KAZIM GALATASARAY A.Ş.
24- UMUT BULUT TOULOUSE FC

MAÇ PROGRAMI
A Milli Takım, 27 Ağustos Cumartesi saat 13.30'da İstanbul Swissotel The Bosphorus'da toplanacak ve ilk çalışmasını aynı gün 19.00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda gerçekleştirecek.
A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Kazakistan maçı öncesinde 1 Eylül Perşembe günü 12.45'te Swissotel'de bir basın toplantısı düzenleyecek.
2 Eylül Cuma günü Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak Türkiye-Kazakistan karşılaşması saat 20.00'de başlayacak. A Milli Takım, 4 Eylül'de saat 14.50'de Viyana'ya hareket edecek. Milli Takım teknik heyeti ve futbolcuları, Avusturya seyahati öncesi Swissotel'de Türkiye Futbol Federasyonu sponsorlarından Mercedes-Benz Türk A.Ş. ile sponsorluk sözleşmesinin yenilenmesi nedeniyle saat 12.15'te düzenlenecek törene katılacak.
6 Eylül Salı günü Ernst Happel Stadı'nda oynanacak Avusturya-Türkiye müsabakası saat 20.30'da başlayacak.
A Milli Takım kafilesi, 7 Eylül'de Türkiye'ye dönecek.
Since 1903

CR7

Abi selçuk şahin yerine kimi çağırırsan çağır ama onu çağırma be!

necip sakat zaten biliyoruz. iyileşmeden gider filan. biraz daha çekmeyelim necipsizlik.

nuri de yeni yeni toparlıyor. bu kadroya hiçbir itirazım yok. bizden başka kişi de gidemez zaten.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Tek birşeyi merak ediyorum geçen senenin flaş isimleri olan Olcan Adın ve Hasan Ali Kaldırım'ın Milli Takıma girmesi için daha nasıl oynamaları lazım acaba ??

Geçen seneyi düşünün Gökhan Töre veya Kazım Olcan'dan dahamı iyi performans sergiledi ? Veya Çağlar Birinci ve Hakan Balta Hasan Ali Kaldırım'ın yarısını oynamadılar geçen sene ..

Performansa göre seçim yapılmıyor bunu kabul edelim ..

Geçen senenin en kötüleri Gökhan Zan ve Çağlar kadroda anlam veremiyorum .. Aynı şekilde Selçukta naparsa yapsın Milli Takım'da .. Gökhan ve Selçuk ismini görünce çıldırıyorum adeta .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

[KralKartal]

Milli Takimin basarisizligi zaten FB ve GSden illaki adam almak icin ugrasmalaridir,
al her takimdan al, ama yillardirda BESIKTASI kucumseyerek, biryere varamazsiniz iste.

Tutmuyorum milli takimini, bu sistem degisene kadarda tek takim BESIKTAS
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

biri chelsea altyapısı almış hamburgda oynuyor biri gaziantepte. olcan mı gökhan töre mi deseler gökhan'ı tercih ederim. o olcan legia karşısında neredeydi merak ediyorum.

hasan ali'yi bilemem. ama iyi bir hakan çok rahat oynar milli takımda.

El Maestro

Milli Takım her klüpten performansa göre adilce seçip yapılan yer değilmidir ?

Olcan Adın burda sadece bir örnek.. Adam geçen sene performansının doruk noktasına çıktı diyebiliriz,tekniktir, oyun kurar, on numara oynar, sol açık oynar . Bu adam daha ne yapmalı ki seçilebilmek için ben bunu soruyorum ?

Veya bir örnek daha Gökhan Zan .. Gökhan Zan'ın yerine kimi koyarsan koy bu adamdan daha iyi oynar.. Toraman'ın, Emre Güngör'ün veya İbrahim Öztürk'ün şu adamdan neyi eksik ?

Geçenki Estonya maçı kadrosuna baktığımızda da Necip yoktu ama Selçuk Şahin vardı .. Selçuk Bodrum'da tatildeydi Necip ise İstanbul'da çalışmada.. Bumu yani adil seçim ?

Mert Günok'un kadroya alındığı, Cenk Gönen'in kadroya çağrılmadığı takımdan ne kadar adil olmasını bekleyebiliriz ki ? Haksızmıyım ?

Bu örnekleri dahada çoğaltabiliriz ..

Yani demek istediğim genel olarak Milli takımda hiç bir zaman adilce bir seçim olmuyor ve bu benim/bizlerin sinirini çok bozuyor ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

kusura bakma da toramanın milli takımın m'sini telafuz etmesine engel olurum eğer elimde olsa.
zaten selçuk şahin dışında dedim. gökhan yerine de serdar aziz'i alalım hadi.
en fazla 4 kişiye karşı çıkılır bu kadroda

RCA

ya siz varya tam bir embesilsiniz agızlarına ettiklerim. hala sabrı servet zan ve balta 4 lusunu neden alırsınız 5 para etmez herıfler
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

unicorn

Bu ısmaılde ne buluyorlar anlamıyorum arkadas :)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

KeePSaKe

Since 1903