Ana Menü

Rıdvan da Bırakıyor

Başlatan El Maestro, Ağustos 25, 2011, 17:23:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

FBTV'ye bağlanarak tepkisini dile getiren Dilmen, "Kendimi bu dakikadan sonra futbolun içerisinden çıkarıyorum" dedi. Rıvan Dilmen'in yorumculuğu bırakacağı ifade edildi.

FBTV'ye bağlanarak tepkisini dile getiren Dilmen, "Kendimi bu dakikadan sonra futbolun içerisinden çıkarıyorum" dedi. Rıvan Dilmen'in yorumculuğu bırakacağı ifade edildi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları...

"Ben Fenerbahçe hatalıdır hatasızdır demiyorum. Diyelim ki Beşiktaş ve Trabzonspor ile ilgili problem çıkarsa UEFA Türkiye'ye ceza vermeyecek mi?

Aydınlar, "Şampiyonlar Ligi çok önemlidir" diyor, bizim ligimiz de çok önemlidir. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne gidiyorum diye yatırım yapsaydı bunu kim telafi edecekti? UEFA'nın bu kararı aldığına inanmıyorum. Bu işten yargılanan 4-5 takım var. Neden Fenerbahçe'ye ayrıcalık yapılıyor diyorum. Ben Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe'nin bu ligde oynamasını istemiyorum.

15 Ağustos'tan önce TFF açıklama yapmıştı. Ne oldu da değişti? UEFA'nın "Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne katılamaz" yazısını görürsem o zaman inanırım, tatmin olurum.

Kendimi bu dakikadan sonra futbolun içerisinden çıkarıyorum."
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

[KralKartal]

Söylesene Ridvan şike var mi :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

bu adamı bir de yıllarca tarafsız diye dinledik. güle güle rıdvan anca gidersin. zaten bir alex de değilsin.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Bu davranışı doğru veya yanlış orası ayrı konu ancak;

Rıdvan bu ülkede aklı-selim sağlıklı yorum yapan ender yorumculardandı bunuda kabul etmek lazım, devre arasında ve maç sonunda çoğumuz %100 Futbol'u açmıyormuyduk direk ?

Şahsen ben açıyordum ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !