Ana Menü

Son Dakika "Fener Şampiyonlar Ligi´ne katilamayacak"

Başlatan Cem Goren, Ağustos 24, 2011, 18:48:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.D

I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

NoPasaran

Gokhan gitmez bi yere

Sanmiyorum..

Niang gider , yasida var epey

Yabancilardan sadece Alex kesin kalir. Hatta para almam demis 1 sene boyunca..

Ancak digerlerini durduramazsin
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ersin Develi

Alıntı yapılan: çarşı here - Ağustos 26, 2011, 01:02:32
gökhan gelmezde niang ve dia süper olur :D

Alıntı yapılan: Cem Goren - Ağustos 26, 2011, 00:57:34
Şu karambolde Niang ve Gökhan Gönül'ü alsak nasıl olur

Niang'daki ışığı bir ben mi göremiyorum acaba :)

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

gökhan turkiyede baska takima gitmez eger febe duserse.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Ersin Develi

Ersin Develi

Aykut Kocaman:Saha da kazandığımız şampiyonluğun masa başında alınmasını anlayamıyorum.

Masa başında maç satın almaya benzmiyor mu Aykut Hoca?
Belki alakan var belki yok ama kaderi önceden çizilmiş maçlarda neyin iyi oynamasından bahsediyorsun?

[KralKartal]

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Ağustos 26, 2011, 10:50:09
Niangi bende begenmiyorum

Niang tam bizlik parcalar abi :) aradigimiz tiplerden iste.

Begenmediginiz adam kac gol atti.

Zaten begenmedikleriniz IYI cikiyor :D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

Alıntı yapılan: CR7 - Temmuz 31, 2010, 17:11:37
Niang'ı aldılarsa çok iyi transfer yapmış olurlar hayvan gibi bir şey.

bu da keşke alınsa dediğim isimlerdendi :-\
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Fenerbahçe, ünlü avukat Dupont ile anlaştı. Belçikalı hukukçu "Büyük hata var. Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" dedi

Şampiyonlar Ligi'nden men edilen Fenerbahçe'nin ünlü avukat Dupont ile anlaştığı ve Belçikalı hukukçunun "Suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. TFF büyük hata yaptı" dediği öğrenildi.

F.Bahçe Belçikalı hukukçu Louis Dupont'la anlaştı. Futbolcuları köle durumundan kurtaran Bosman Davası'yla ünlenen avukat "Büyük hata var. Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" dedi.

Fenerbahçeli yöneticilere, "Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" diyerek güvence veren Dupont'un CAS'ta açacağı davayı kazanma ihtimalinin de yüzde yüz olduğunu belirttiği vurgulandı.

Bosman davasının ünlü isminin Sarı-Lacivertliler'e "Suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. Buna rağmen ceza verildi. TFF büyük hata yaptı" dediği de öğrenildi. Son olarak Real Madrid'in hocası Mourinho'nun avukatlığını (Ş. Ligi'ndeki 5 maçlık cezada) yapan Dupont'un TFF'ye 40 milyon Euro maddi, 60 milyon Euro da manevi olmak üzere toplam 100 milyon Euro'luk dava açacağı ifade edildi.

Dupont'un davada elini güçlendirmek adına Türkiye'den Bursa, Gaziantep ve Kayseri ile birlikte, rakipler Gomel, Legia, Bilbao ve Benfica ile de temas kuracağı bildirildi. Gerekçe ise Kayserispor'un UEFA Avrupa Ligi'ne katılamaması, Gaziantep'in Avrupa Ligi'nde birden fazla maç oynaması, Bursa'nın ise Şampiyonlar Ligi'nde değil de UEFA Avrupa Ligi'nde oynamak zorunda bırakılması gösteriliyor.

Habertürk

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

Futbolda hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Şu anda Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu olağanüstü bir toplantı gerçekleşiyor. Federasyon Yönetim Kurulu, Fenerbahçe'nin taleplerini değerlendiriyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Fenerbahçe'nin taleplerini görüşmek için olağanüstü toplandı.

FENERBAHÇE'NİN TALEPLERİ GÖRÜŞÜLÜYOR
Federasyon, Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç ve Ali Yıldırım'ın gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele etme talebiyle ilgili olarak biraraya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, Cuma günü Fenerbahçe'nin Federasyon'dan bulunduğu isteklerin ayrıntıları masaya yatırıldı.

Kaynak: ntvspor
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Adamlar Tff'ye başvuru bile yapmamış bi de şerefimizle düşeriz diyorlr ya. :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

TFF: "Fenerbahçe, Bank Asya 1. Lig'de oynamak için resmi bir başvuruda bulunmamıştır."

Çok acayip değişik bir camia bunlar ya
altın kapılarımız kan oldu tayfun

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~