Ana Menü

Yabanci sinirlamasi 6+2+Sınırsız oldu !

Başlatan NoPasaran, Ağustos 10, 2011, 19:41:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2011-2012 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek kulüplerin 18 kişilik maç kadrolarında bulunduracağı yabancı futbolcu sayısında yeni bir düzenleme yaptı.

Buna göre; yabancı oyuncuların 6 tanesi sahada yer alırken, kalan 2 yabancı oyuncu da kulübede bulunabilecek. Geçtiğimiz sezonki, 2 yabancı oyuncunun kadro dışında yer alabilme uygulaması ise yürürlükten kalktı.

TFF Yönetim Kurulu, Süper Lig kulüplerinin istediği kadar yabancı oyuncu ile sözleşme imzalamasını karara bağladı. 10'uncu yabancı oyuncu için 90 bin lira altyapı fonu ödeyecek olan kulüpler, 11'inci yabancı ve sonrasındaki her oyuncu için 250 bin lira altyapı fonu ödeyecek.

14 Haziran'da başlayan 2011-2012 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 5 Eylül 2011 Pazartesi günü sona erecek. Akreditasyon Talimatı'nda değişiklik

TFF Yönetim Kurulu, Akreditasyon Talimatı'nda değişiklik yaptı. Kulüplere verilen, "soyunma odasına giriş yapabilecek yönetici" akreditasyon sayısı, 1'i başkan toplam 2 kişi olarak düzenlendi.

Ayrıca 2011-2012 sezonunda diğer liglerde olduğu gibi Spor Toto 3.Lig'de de maç sabahı eş güdüm toplantısı yapılmasına karar verdi.

ŞİKE KARARI NE ZAMAN VERİLECEK?

Bu arada Aydınlar, şike soruşturması ile ilgili bir gelişme olup olmadığını soran basın mensuplarına şu yanıtı verdi;

"Net bir tarih yok ancak önümüzdeki hafta şike soruşturmasını sonuçlandıracağız" şeklinde konuştu.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Zaten tribünde yabancı oyuncu oturtmak çok büyük saçmalıktı .. Bu kadar lüks tüm takımları aşıyordu açıkcası ..

Şu an için doğru karar .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Alıntı yapılan: El Maestro - Ağustos 10, 2011, 19:43:25
Zaten tribünde yabancı oyuncu oturtmak çok büyük saçmalıktı .. Bu kadar tüm takımları aşıyordu açıkcası ..

Şu an için doğru karar .

Tribunde oturma devam ediyor

Sadece ferrari , fink gibi oyunculari bedelsiz satan bizleri buyuk olcude rahatlatti

Ancak bu kararinda kademeli olarak kalkacagini, sinirsiz yabanci olayinin gelecegini dusunuyorum

Belkide su an delgado halen bizdeydi, zamanimda bu akil edilse idi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Şimdi istesek misal 20 tane yabancı oyuncu bulunabilirmi kadroda ?

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

TFF Yönetim Kurulu, Süper Lig kulüplerinin istediği kadar yabancı oyuncu ile sözleşme imzalamasını karara bağladı. 10'uncu yabancı oyuncu için 90 bin lira altyapı fonu ödeyecek olan kulüpler, 11'inci yabancı ve sonrasındaki her oyuncu için 250 bin lira altyapı fonu ödeyecek.

Bu maddeyi es geçmeyelim   :D   
Yine zarar yine zarar  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Bugün Bébé'nin lisansı çıkarılmaz, eğer o çıkarılırsa ya Holosko ya Hilbert falan diye diye boşa kafa patlatmışız.

O değilde bu haberde şike cezalarının açıklanacağı gün belli değil denmiş. Bir kaç saat önce benim paylaştığım bir haber vardı 22 Ağustos'da açıklanacak deniyordu. Hangisine inanalım?

CR7

bu olay olduysa çok güzel.
bence Holosko kadroda bulundurulmalı mutlaka. bi kenarda dursun.
bu 6+2+sınırsız ya artık, avrupada 11 yabancı da bulunabilir kadroda ve 11'den fazla isim bildirebiliriz ;)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Banucan

geç bile kalınmış bi karardı bence Türk oyuncularda kendine gelir biraz umarım
FEDA

CR7

evet %100 doğruymuş. Güntekin de doğruladı. 6 sahada 2 yedek sonrası sınırsız..
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

Saçma sapan bir uygulama bence arkadaş ya. Zaten ortalık futbolcu çöplüğü gibiydi şimdi işin içinden çıkabilirsen çık ya
altın kapılarımız kan oldu tayfun

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: Cem Goren - Ağustos 11, 2011, 02:06:11
Saçma sapan bir uygulama bence arkadaş ya. Zaten ortalık futbolcu çöplüğü gibiydi şimdi işin içinden çıkabilirsen çık ya

uygun olarak kullanılırsa çok işe yarayabilir..

en azından artık kadroda düşünülmeyen yabancı oyuncuları bedavaya satmaktan yada tazminat ödeyerek zorla göndermekten kurtulunur..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

İyi oldu sınırlamanın kalkması.

Zararına satışları önleriz en azından.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Maestro

Mehmet Ali Aydınlar'ın "Sınırsız yabancı futbolcu ile sözleşme yapılabilir" açıklamasının ardından Fotospor sayfa sayısını 120'ye çıkarma kararı aldı.

:ahaha