Ana Menü

İspanya Kupası [Real Madrid-Barcelona] 14-17 Ağustos

Başlatan Cem Goren, Ağustos 02, 2011, 16:42:23

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Since 1903

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

KeePSaKe

Since 1903

Cem Goren

Ersin Develi

Goooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

saldır beşiktaş

2-2 oldu bize uyku haram oldu yarın işe gidecez lan yapılırmı bu  :D
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Ersin Develi

Telefonda kız arkadaşımla konuşuyordum..Goool Lann Goool diye bağırdım korktu :D

Cem Goren

Alıntı yapılan: Ersin Develi - Ağustos 18, 2011, 01:42:15
Telefonda kız arkadaşımla konuşuyordum..Goool Lann Goool diye bağırdım korktu :D
bu benim de zamanında başıma gelmişti bilirim o duyguyu :D

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

El clasico tarihinin en skoreri oldu bu golle. 12 golle Messi birinci, 11 golle Raul ikinci.

Ersin Develi

ERHUN

Cem Goren

Hani madrid taraftarıyız ama bu marcelo'nun yaptığının bir izahı yok. Pepe zaten kansızdı hep öyle kalıcak belli.

Neyse maç biter dostluk kalır dicem ama olmıcak yakışmaz bu maça :D

ERHUN

Ertem Şener fena adam ya. "Kaybedenler kulübü Real Madrid" :D Gerçi Messi hayranlığını dizginleyemiyor taraflı gibi anlatıyor ama komedi.