Ana Menü

İspanya Kupası [Real Madrid-Barcelona] 14-17 Ağustos

Başlatan Cem Goren, Ağustos 02, 2011, 16:42:23

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Madrid bugün de kazanamadıysa daha sittin sene kazanamaz arkadaş. Bu kadar kötü bir barcelonayı bulamaz daha.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Maç Realin sahasında olunca bile Barcelona %50 diyorsun..

Sıkıntı burada  :ok

Rekabet sadece bu statta..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

şu 3.fotoda messinin önüne topu atan kimdi göremedim ama tebrik ediyorum.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

melankolizm

şu jenerasyonla Barça hep 1 adım önde, anca 109 madridli filan olcak sahada :D hahaha çinli çocuk mu sandın!

El Maestro

Maçın kısaca özeti: Barca'nın ölüsü yetti ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Cem Goren

Madrid biraz becerikli olsa görecekti herkes ölüyü diriyi ama işte ölüsünü dirisini öptüğümünün  benzema'sı mala bağladı valdes'de iyi olunca hafiften işte böyle oldu.

Grocbenn

Barcelona'nın ana omurgası Pique-Xavi-İniesta-Messi bu 4'lü sahada olduğu zaman yenilmesi nerdeyse imkansız bir takım..

Bu 4'lüden dün ikisi yoktu..Oyun olarak pas trafikleri çok aksadı..Sıkıntıya düştüler ama yine yenilmediler..Gerçekten müthiş birşey bu..

Yenilmedikleri takım da son yıllarda izlediğim en iyi Real Madrid..

Çarşamba günü ben bu 4'lünün sahada olacağını tahmin ediyorum ve gerçek farkı izlettireceklerini düşünüyorum..Resital bekliyorum.. :lol

Cem Goren

saldır beşiktaş

1-0 İnesta.

Messi mükemmel pas Madrid defansı yine uykuda.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

Cem Goren

KeePSaKe

Since 1903

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan