Ana Menü

Fener'den Gassaray'a Teşvik Primi!

Başlatan ERHUN, Temmuz 24, 2011, 13:10:06

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Fenerbahçe'nin, Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi Sarı-kırmızılılar'a teşvik girişiminde bulunduğu belirlendi. Şekip Mosturoğlu ile Adnan Sezgin'in telefonla görüşüp buluşması polisin teknik takibine takıldı.

Takvim'in bu haberi, şike soruşturmasının seyrini değiştirecek. 3 Temmuz'da başlayan soruşturmanın ilk gününden itibaren Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın adı geçerkenGalatasaray'ın ismi bile telaffuz edilmemişti.

Ancak
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile döneminGalatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin'in telefonla görüşmesi ve bir ofiste buluşması teknik takibe takıldı.

G.SARAY-TRABZON SORULDU
Polis tutanaklarında
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a bu sezonun 2. yarısında İstanbul'da Trabzonspor'unGalatasaray'ı 1-0 yendiği maç hatırlatılarak, "Galatasaray'aTrabzonspor maçından önce teşvik primi verdiniz mi?" sorusu soruldu. Ancak Yıldırım bu soruyu cevapsız bıraktı.

İŞTE O GÖRÜŞMELER
TARİH: 05.04.2011 SAAT: 10.31

ŞEKİP MOSTUROĞLU (532213? ??? ) Ne zaman müsaitsin.
ADNAN SEZGİN (532213? ??? ) Bugün akşam üzeri olurum da abi. Ancak şimdi Trabzon maçı var. 50 tane bizi bir görseler o.... çocukları neler derler ya.
Ş.M: Nerede istiyorsan orada görüşelim abi. Akşam saatlerinde. Onat'ın orada buluşalım mı?
SAAT 17.01 A.S: Şimdi çıkıyorum 7 dakika sonra oradayım
Ş.M: "Bekliyorum abi"
SAAT 15.19 Ş.M: Saat 5'e aldı başkanım randevuyu. Buluşacağım arkadaşım.
AZİZ YILDIRIM: İyi peki bence de fazla şey yapma. Yapar mı yapmaz mı?
Ş.M: Bakalım çok istekli geliyor.
A.Y: Akıl verir mi yani bize.
Ş.M: Verir başkanım bize verir.

TRABZON 1-0 ZOR YENMİŞTİ
TT Arena'daki Galatasaray-
Trabzonspor maçında, Sarı-kırmızılılar rakibini bir hayli hırpalamış, Bordo-mavililer galibiyet golünü 81'de Burak'la bulmuştu. Otoriteler, 'Galatasaray, sanki şampiyon olacak gibi oynadı' yorumunda bulunmuştu.

Not: Bu haber sadece takvim'de yok, habertürk'de falanda var.

keskinli

tayfuru alan emniyet sezginide almaliydi coktan,böyle bi konusma olsaydi eger
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

almazlar GSyi, cunki GSde istedikleri yonetim var !
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eRe

bencede yonetım degısmeseydı alırlardı ancak artık gerek yok..
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

E misal Emenike şüpheden veya suçlamadan dolayı gözaltına alınmadımı ? Sezerede öle denilebilir veya birçok serbest kalan kişiye ..

Sezginide o zaman şüpheli olarak alın ifadesine başvurun ..

Niye yapılmıyor ? Veye neden yapılma gereği duyulmuyor ?

Yukarda yazdıklarımla aynı şey değil mi ? Ki bununkide delil niteliği taşıyacak birşey var ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

[KralKartal]

Zaten Polati dusuren bunlar, yani hukumet yandaslari !
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi